Aizmirsi paroli?

osam
19.Mar 2010
+
patīk
-
SVEIKI !! nopirku 8. javu un nemāku uzpludināt karbūzi. tur tik kaut kāda viena svira ir ko var pakustināt . kāds nevar pateikt kā var uzpludināt???

janka64
19.Mar 2010
+
patīk
-
Vinu nevajag pludināt ta svira ir coks stratejot parauj vinu uz augsu un kad esi uzsildījis motoru tad nolaid leja.Nu kaut ka ta. :macies:

Ritvars
19.Mar 2010
+
patīk
-
nu sis ir stulbakais ko esmu saja foruma izlasijis :good!:

janka64
19.Mar 2010
+
patīk
-
Ritvars :

Ko es tur tadu stulbu esmu uzrakstijis. :roll:

osam
19.Mar 2010
+
patīk
-
Ritvars :
nu be es pirmo reizi ar tādu karburātoru saskaros kā es varu zināt ka nav jāpludina LOh

Ritvars
19.Mar 2010
+
patīk
-
ko tad perc moci ja nezini vina uzbuvi,paprasi vel ar kuru roku dod gazi un kur ir atpakalgaita :ddd:

elf
19.Mar 2010
+
patīk
-
Ritvars :
ko tad perc moci ja nezini vina uzbuvi,paprasi vel ar kuru roku dod gazi un kur ir atpakalgaita :ddd:

Bet kāpēc Tu pērc mobilo telefonu un nezinot tā uzbūvi.

oilmaster
19.Mar 2010
+
patīk
-
Ritvars :

man šķiet drīzāk ritvara rakstītais ir k-kas stulbs...
neviens jau nepiedzimst ar tehniskajām zināšanām.... :|

fire
19.Mar 2010
+
patīk
-
Osam jautājums arī man radās, kad 80-to gadu sākumā parādījās jaunie karburatori, jo līdz tam podziņa bija visiem mopēdiem, voshodiem, ižiem, javām utt. Es pat vienam mocim mainīju uz veco karburatoru, jo pie podziņas bija baigi pierasts, un arī likās, ka ar pārpludināšanas podziņu labāk kontrolēt iedarbināšanu.

baizelis
19.Mar 2010
+
patīk
-
To sviru pirms pielaid pacel augšā un pie neieslēgtas aizdedzes kādas 3 reizes uzsit pa kurbuli lai nedaudz uzsūc degvielu un tad slēdz aizdedzi un šķil klāt un kad motors ir uzsilis tad sviru nolaid lejā!!

osam
19.Mar 2010
+
patīk
-
baizelis :
To sviru pirms pielaid pacel augšā un pie neieslēgtas aizdedzes kādas 3 reizes uzsit pa kurbuli lai nedaudz uzsūc degvielu un tad slēdz aizdedzi un šķil klāt un kad motors ir uzsilis tad sviru nolaid lejā!!
jā paldies !!!

servodk
19.Mar 2010
+
patīk
-
baizelis :

un ko darit ja ari pec sita nekas nenotiek??? help!!!!

ne
19.Mar 2010
+
patīk
-
iestumt :D

janka64
19.Mar 2010
+
patīk
-
Nu iztiri karburatoru paskaties vai vispar pienak degviela.Bet es domaju ka visdrizak tas karburators ir ara metams.

servodk
19.Mar 2010
+
patīk
-
ari meginaju no kalna stumt , bet zeb rezultatiem , metu 1aja-nekaa , metu 2aja-ari neka!! dzirkstele ir. kas varetu but pa vainu?? karbiki iztiriju!!! help foruma ari neko isti neatradu , tikai mazliet pa karbiki palasiju

Ģirts
19.Mar 2010
+
patīk
-
Svece slapja bija pēc kurbulēšanas?

servodk
19.Mar 2010
+
patīk
-
janka64 :
Nu iztiri karburatoru paskaties vai vispar pienak degviela.Bet es domaju ka visdrizak tas karburators ir ara metams.

nu man tur bija ta ,ka tiko vinu dabuju , kip attaisiju kraninu tad degviela aizgaja un pa karbika apaksu kadu minu ti lija degviela lauka , tad parstaja , tad es nonemu nost(iztiriju) un tad liku atpakal , un vairs nekas neteceja!!! tagad nevaru izstukot kas pa vainu!!! meistariem lugums palidzet!!!!

servodk
19.Mar 2010
+
patīk
-
Ģirts :
Svece slapja bija pēc kurbulēšanas?

nu svece ja pec kurbulesanas jau ir slapja , bet kad noslauku rezultatu tapat naw,.. kas varetu but pa vainu??? motora varbut???

janka64
19.Mar 2010
+
patīk
-
Nu tad ar to karbiki nav kaut kas kartiba ja dzirkstele ir.Svecuvadi gadijuma nav otradi salikti.(bet tad vajadzetu vismaz saudities.)

servodk
19.Mar 2010
+
patīk
-
janka64 :
Nu tad ar to karbiki nav kaut kas kartiba ja dzirkstele ir.Svecuvadi gadijuma nav otradi salikti.(bet tad vajadzetu vismaz saudities.)

nee ar vadiem viss ok , rit meginasu ievilkt ar autinu un kartigi uzladet aki , jo tagad pec 5 min lampina parstaj degt

« 12345 »

Pēdējie ziņojumi Forumā