ursus 20.Oct 2020 11:44Protams ka sapratu,ar to esmu savai čž saskāries ,tieši tā kā autors to augstāk aprakstīja.Ja akumulātors ir par lielu vai ir kādā bankā īsais tad gaismām vairs nepietiek un jau sāk ēst arī ārā no akumilātora(pārtēriņš).Sen atpakaļ es tikai tapēc ka bija pagrūti nopirkt jaun aķi ,pārtaisīju uz elektronisko aizdedzi un aķi vairs nevajadzēja.
ārda vai saprati,ko uzrakstīji![]()
bbarda 20.Oct 2020 22:55Pasaku vecis atgriezas...
.Sen atpakaļ es tikai tapēc ka bija pagrūti nopirkt jaun aķi ,pārtaisīju uz elektronisko aizdedzi un aķi vairs nevajadzēja.
Difers 19.Oct 2020 19:07
pa vecajiem močiem neesmu spečuks, bet esmu ieguvis īpašumā 1968. gada Jawa 350, ar 6V kontaktu aizdedzi. Pagājušogad visu smuki saliku, jaunas sveces, spoli, kontaktiņus. Situācija tāda, ka akumulatoru nelādē. Braucot ar vai bez lampām pēc kādiem pāris izbraucieniem akumulatora volti nokrītas uz kaut kur 5ciem un mocis kārtīgi vairs neiet, tad var pagriezt atslēgu pa kreisi un mierīgi braukt tālāk, bet nedeg gaismas.
Jawa veikalā pateica ka nav jēgas taisīt šito, jāpērk bezkontaktu, bet man tā kā par dārgu sanāk.
Plus mocis mierīgi iet bez akumulatora, aizdedzes atslēgu pagriežot pa kreisi var drusku uzstumt un aidā, mierīgi braukt, tātad ģeneratoram ir pietiekami jaudas, lai uzturētu aizdedzi.
Tātad jautājums- vai var kaut ko darīt, piemēram, vai nevar būt nodilušas ģeneratora oglītes vai kas tāds?