Aizmirsi paroli?

Ruu@uto
11.May 2012
+ 1
patīk
- 0
arvids17
bet sprostgredzens jau ir tikai ārejai malai, bet motoram strādājot domāju ka arī blīvslēga iekšpuse nedaudz padodas un staigā pa asi gaisa spiedieniem nepārtraukti mainoties, protams mērāms kādās milimetru desmitdaļās, un tad tieši šī plāksnīte neatļauj blīvslēga iekšpusei, jebšu darba virsmai, pārāk tālu padoties uz motora pusi. nu tie ir tikai mani pieņēmumi, mož inženieri šo lasot vārtītos pa grīdu tagad:D
====================
Mņja, te vislabāk būtu grāmata, ne lietotāja instrukcija par doto modeli. Bet tavs domu
gājiens liek man atcerēties sovjetu laikus, kad partija un valdība spieda uz maksimālu
unifikāciju, kā pa miglu atminu, ka vieniem un tiem pašiem blīvslēgiem, izmantojot tos
dažādos mehānismos, tiešām lika blakus visādas šaibas, plāksnītes utt.. Citreiz kā papildus
eļļas atsviedējus, citreiz vienkārši kā distancerus. Tā ka es arī sliecos domāt, ka šitā šaiba
ir aizsardzībai pret blīvslēga "pulsāciju" :)

jonsss
11.May 2012
+
patīk
-
Tā secība jau ir šāda, blīvslēgs, paplāksnīte, sprostgredzens un tad gultnis.
Ja jau gudri vīri tādu tur ielikuši tad atstāšu, lai gan minskai tādas paplāksnītes nav. Minskai gan abi blīvslēgi ir ar atsperītēm uz ārpusi, voshodam vienā pusē uz iekšpusi otrā uz āru, vismaz manā motorā tā bija. :-)

Ruu@uto
12.May 2012
+
patīk
-
jonsss
Tā secība jau ir šāda, blīvslēgs, paplāksnīte, sprostgredzens un tad gultnis.
Ja jau gudri vīri tādu tur ielikuši tad atstāšu, lai gan minskai tādas paplāksnītes nav.
====================
Laikam visprātīgākais, jā! :)

Minskai gan abi blīvslēgi ir ar atsperītēm uz ārpusi
=====================
Kaut ko tik savādu dzirdu pirmoreiz mūžā - ka blīvslēgu neliek ar atsperīti uz
lielākā spiediena pusi B-)

voshodam vienā pusē uz iekšpusi otrā uz āru, vismaz manā motorā tā bija. :-)
===============
Tie paši āboļi ... :(

jonsss
13.May 2012
+
patīk
-
Kā bija salikts tā arī pierakstīju, kad jaucu motoru, lai kad likšu kopā neaizmirstu. Pirms tam minskai motors nebija jaukts. Bet ja nu sakat, ka atsperītēm jābūt uz kloķvārpstas pusi tad likšu tā.

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā