Nopirku no drauga Iž Jupiter2 1965. gada izlaidums. Tā kā nebija sen kustināts, devāmies uz numuru salīdzināšanu. Uz rāmja tā plāksnīte, laikam, jau sen zudusi, draugs pat nespēja atcerēties kā tur īsti bija, bet fakts tāds, ka reģistrēts ir motora numurs. Arī salīdzināšanā paskatījās, ka nav plāksnīte uz rāmja, pateicām, ka jāskatās motora nr. - bez problēmām.
Jaunībā pārzināju arī drauga Jupiteru, bet, gadiem ejot, šis tas jau pazudis no atmiņas. Tā man palēnām sāka vērties atmiņas arhīva durvis, paskatījos Jupiter2 bildes internetā un BAMS - trieciens pa pauri!!!! Motors mocim taču ir no Jupiter3!!! :-( Gribēju oriģinālu Jupiter2 kā jaunībā, bet tagad man ir hibrīds vai vienkārši neoriģināls, pat nezinu kā to nosaukt. Šobrīd stulbi sanāk, man ir Jupiter2 ar reģistrācijas dokumentiem piesaistītu Jupiter3 motoru.
Kādi ir varianti dabūt Jupiter2 motoru, lai mocim papīri arī kārtībā??
Kas tie pa āžiem reģistrētājiem bijuši, ka pamatojaties tikai uz motora nummuriem, kas sakrīt, piereģistrējuši moci! Tad jau liec motoru jebkurā zagtā rāmi, tikai noplēs plāksnīti!
Variants iet uz scdd un ziņot par motora maiņu! Gribētos dzirdēt atbildi? Papīros nav Jums minēts rāmja nummurs?
Un motora numurs arī neparādas reģistrācijas apliecībā. Kad biju uz numuru salīdzināšanu, tad gan atnāca čalis ar izprintētu papīru rokās un tur tad noteikti bija motora numurs.
Draugs no kura nopirku moci, bija uzsācis nelielu savu moto nodarbaršanos. Hobijs, kurš draudēja izaugt par biznesu. Viņš pirka močus, taisīja, pabraukājās, tirgoja nost un tā turpināja. Laikam, divi cikli bija izieti, tad tika nopirkts trešais mocis .... Lietuvā!!! Un tā viņš atved to moci uz numura salīdzināšanu. Darbinieks apskata.... aiziet. Atnāk jau divi, apskatās un aicina doties līdz. Mocis zagts!! Un to viņš man stāsta, kamēr gaidam rindu, lai salīdzinātu to motora nr. Tā bija viņa pēdējā reize, kad viņš bija tai kantorī. Pienāk mana kārta, mocis siera vāģī stāv. Atnāk čalis ar to iepriekš pieminēto papīru rokā un kaut ko grozas, liecās tai baģāžas nodalījumā. Aiziet. Liek uzgaidīt, īsāk sakot. Un tad man žoklis paveras, matīt pere mātīt, NĀK DIVI!!! Es domāju , ka ir dimbā, izrādās tas čalis, laikam, nevarēja motora numuru atrast vai nezināja, ko darīt, ja nav VIN. Bet tas otrs kolēģis ieteica atstāt karteri un visu pārējo mainīt uz Jupiter2 motora detaļām. Jāsaka, ka neprātīgākais, ko esmu dzirdējis.
Ja reģistrācijas apliecībā nav nekas kas norāda uz nummuru, itkā nav nekāda iemesla neiziet tehnisko apskati, bet iespējams pie īpašnieka maiņas var būt problēmas. Bet precīzāk to būtu noskaidrot pašā CSDD, kamēr neesi neko izmainijis. Principā veiksmīgi ka ir izdevies pierģistrēt tādu " beznummurnieku"
Pie īpašnieka maiņas nekādas problēmas nebija. Tas tika izdarīts pirms trīs mēnešiem. Es jau minēju kā tas notika. Sakumā numuru salīdzināšana, kur nevarēja atrast VIN, bet salīdzināja motora numuru, jo reģistrēts tieši ar motora (Jupiter3) numuru. Un tad uz klientu apkalpošanu, kur nomaksāju nodokli un pārreģistrēja moci uz mana vārda. Tā kā motociklam vēl bija LV numurs, tad CSDD darbinieks vairākas reizes gribēja pierunāt, lai noņemu no uzskaites. Teica, kad uzlikšu uz uskaites atkal, veco numuru atdos. :-D Kā tad!!!! Neuzķēros. :-)
Tuvākā laikā došos uz CSDD un tur visu noskaidrošu. Rakstīju es uz CSDD palīdzības e-pastu. Atbildēja operatīvi ātri, īsi, bet nekonkrēti.
Biju CSDD, numuru salīdzināšanas daļā. Runāju ar (kā man teica klientu apkalpošanas daļā) "viņš tur ir galvenais". ;-)
Var mainīt motoru. Pēc tam jābrauc pie viņiem, veco motoru ņemot līdz. Viņi konstatēs faktu, ka motors nomainīts, apskatīs veco, nofotogrāfēs jauno un nomainis dokumentus. Pie reizes, ja motocikls tiks pārkrāsots citā krāsā, arī to viņi nomainīs jaunos dokumentos. :-)
Šis ir pareizais algoritms, lai nākotnē izvairītos no galvas sāpēm, tā man paskaidroja "Galvenais". Noprotu, ka varētu vienkārši ielikt citu motoru un dzīvot priecīgi, bet līdz kādam zināmam brīdim, brīdim, kad iestāsies sāpe. Šādu variantu es nepieļauju, jo donors ir atrasts un zaļā gaisma dota. Tagad jāmeklē Jupiter2 motoru meistars, bet tas jau citos Retromoto plauktos. :-)
Nopirku no drauga Iž Jupiter2 1965. gada izlaidums. Tā kā nebija sen kustināts, devāmies uz numuru salīdzināšanu. Uz rāmja tā plāksnīte, laikam, jau sen zudusi, draugs pat nespēja atcerēties kā tur īsti bija, bet fakts tāds, ka reģistrēts ir motora numurs. Arī salīdzināšanā paskatījās, ka nav plāksnīte uz rāmja, pateicām, ka jāskatās motora nr. - bez problēmām.
Jaunībā pārzināju arī drauga Jupiteru, bet, gadiem ejot, šis tas jau pazudis no atmiņas. Tā man palēnām sāka vērties atmiņas arhīva durvis, paskatījos Jupiter2 bildes internetā un BAMS - trieciens pa pauri!!!! Motors mocim taču ir no Jupiter3!!! :-( Gribēju oriģinālu Jupiter2 kā jaunībā, bet tagad man ir hibrīds vai vienkārši neoriģināls, pat nezinu kā to nosaukt. Šobrīd stulbi sanāk, man ir Jupiter2 ar reģistrācijas dokumentiem piesaistītu Jupiter3 motoru.
Kādi ir varianti dabūt Jupiter2 motoru, lai mocim papīri arī kārtībā??
Paldies!