krekers :
Man sanāca baigi stulbs gadījums. Es iedarbināju motoru, bet akumulators nebija īsti nostiprināts. Vibrācijas rezultātā, akumulators sāka staigāt un pieskārās tieši ar + pie tā vāciņa. Kas varētu būt sadedzis, ja drošinātājam tā drātīte nav pārdegusi, bet elektrība nav? Es pataustīju - itkā relejā tur dažos kontaktos elektrība ir, bet tālāk laikam arī nekas nav. Es vēl pameklēšu vai kāds vads nav sadedzis, bet es uzreiz gribēju pajautāt vai tur nevarētu būt sačakarēts tas relejs.
P.S. Pie reizes - varbūt kāds var ieteikt kādu labu metodi kā nostiprināt akumulatoru?
Tad šodien meklējot sakarības un atšķirības abos močos, es konstatēju, ka tam neejošajam mocim kaut kas ar spolēm ir citādāk, kā ejošajam.
Vienai spolei ir divi tie kontakti. Nu un tam ejošajam mocim, pie ieslēgtas aizdedzes, bet neiedarbināta motora, ar testeri elektrību sataustīju tikai vienā kontaktā. Elektrība nebija tajā kontaktā, no kura vads tālāk aiziet uz ģeneratoru.
Nu un tam neejošajam mocim - liec testeri pie kura kontakta gribi, visos kontaktos ir elektrība. (Abām spolēm)
Tam neejošajam mocim varbūt tās spoles beigtas? Vai arī vadi nepareizi savienoti? Vadiem es īpašu uzmanību nepievērsu, kad skatījos. Mocis piederēja vectēvam, tapēc nedomāju, ka viņš būtu speciāli tur vadus mainījis vietām.
Tad vēl:
Tāds mazs citāts no topika par ceturto Jupīteru. Man tam ejošajam mocim ir jauns akumulātors. Bet taure pie ieslēgtas aizdedzes, bet neiedarbināta motora praktiski neskan. Kad nospiež to pogu, tad uz vienu brīdi ir tāds galīgi aprauts tikšķis. Bet pie iedarbināta motora, šķiet, ka viss skanēja normāli. Tagad vēl pārliecināties par to nevaru, jo ir noņemts nost izpūtējs - vajag nopakot.
Par to signālu - tur vajag darīt kaut ko lietas labā vai tam tā jābūt?