Sveiciens!
Varbūt kāds ir pārtaisījis savam K-750 aizdedzi no 6 uz 12 voltiem? Ir doma uzlikt/pārtīt ģenerātoru uz 12 v, bezkontakta aizdedzi, attiecīgi pārējos mezglus, kas saistīti ar elektrību. Rakstu tāpēc, ka labprāt dzīvē apskatītu, kā tas viss ir paveikts. Varbūt ir kādi ieteikumi? Paldies.
PS oppozit.ru un citus neta resursus esmu skatījies.
Vispar jau par tiem vaz elementiem ,jasaka ar to dabusanu ir ka ir(nestastisu cik ilgi mekleju vaz aizmugurejo tiltu) Krievija ja ,tur vini no vaz ,gaz ,zil utt. komponentem taisa neiedomajamas lietas ,bet mums daudz piejamaks ir kaut vai tas pats vacu tautasvagis un taa detalas. Bet ne par to... Ieintereseja ,ka tu doma generatoru partaisit?
Krievija ārpus EU, līdz ar to muitas nodoklis un PVN, atkarībā no summas, iekļaujot pasta izdevumus. Jārēķina.
Nezinu, kā citiem, bet man nav ticības krievu elektronikas kvalitātei.
Tas krievu komplekts izskatās ok, cena arī ļoti normāla. Tikai pēc bildēm nesaprotu kur indukcene, kur svečuvadi nāk?
Čehu komplektā viss skaidrs, bet tur ta cena daudz daudz brangāka.
Krievijas komplekts ir bez indukcenes, ražotājs saka, ka var izmantot
"..стандартную оппозитную с разрядниками, или катушки высоких энергий от а/м Газель 3012.3705, от а/м Ока 4412.3705 и другие.".
Varbūt kāds ir pārtaisījis savam K-750 aizdedzi no 6 uz 12 voltiem? Ir doma uzlikt/pārtīt ģenerātoru uz 12 v, bezkontakta aizdedzi, attiecīgi pārējos mezglus, kas saistīti ar elektrību. Rakstu tāpēc, ka labprāt dzīvē apskatītu, kā tas viss ir paveikts. Varbūt ir kādi ieteikumi? Paldies.
PS oppozit.ru un citus neta resursus esmu skatījies.