Aizmirsi paroli?

valters
20.Dec 2006
+
patīk
-
nezinu kautkas tomeer nav ar to motoru :evil:

Rupeiks
20.Dec 2006
+
patīk
-
ja sveces lejas ciet tad jau vaina ir kloķenee!!!nomaini guultnjus!!!paarbaudi vai aizdedzei tas ripulis kustas uz augshu un uz leju tad to4 ir guultniji!!ja nee tad pameegini ieliet bendziinu cilindraa uzliec sveci un varbuut pielaidiisies!!! :roll:

valters
20.Dec 2006
+
patīk
-
nezinu kapēc brt viss ir izmēģināts...secinājums nekad nepērcirt voshod-iegrābsieties :!:

Rupeiks
20.Dec 2006
+
patīk
-
peerciet minskas vai javas nekad nepievilss!!!es jums sak!!!

dunkans2
20.Dec 2006
+
patīk
-
Jap, jawas nekad nepievil, bet viens man nav skaidrs. Kapec pie ta, kad sveces parlejas ir vainiga klokene un tas gultni :?: Parlejas jau manuprat tapec, ka karbikis dazadu iemeslu del var but vainigs, vai ari ilglaicigas kurbulesanas ietekme cilindra ir sakrajies parak daudz degmaisijuma. Manuprat klokenei tur nav nekada sakara :!: :!: :!:

valters
20.Dec 2006
+
patīk
-
tikšu vaļā no voshoda pirkšu IŽ bet ar to nebūs problēmas?

ar4a112
20.Dec 2006
+
patīk
-
pats ari ir voshod nopirku un esmu satraukts ka tads nau izdomats lidz dalam kā vajag , bet nau traki ja nopirku pa 10 ls

kaut_kaads
20.Dec 2006
+
patīk
-
nu man sanaaca pa 15ls dabuut voshodu 76 gada ar dokjiem
tikai jaanjem veeraa ka 10ls bija benziinaa lai atvestu, un 5ls konjakaa par atdoshanu :D

a esmu nobriedis voshodu sachiniit lai viss iet kaa naakas.
a ja sachiniishu, ko tad teiksiet? :mrgreen:

ar4a112
20.Dec 2006
+
patīk
-
kad es nopirku tur bija pilna baka ar bedzinu (kas laikam sanak dārgak par 10 ls)un man ari ir doķi tik japaraksta un saimnieks uz kā ir uzrakstīts ir dzīvs .

dunkans2
20.Dec 2006
+
patīk
-
VALTERS TEICA:
tikšu vaļā no voshoda pirkšu IŽ bet ar to nebūs problēmas?

Cik es zinu, vismaz ar viencilindrigajiem iziem problemu nav nekadu, ja vini luzt, tad ari luzt.

Mixx
20.Dec 2006
+
patīk
-
dunkans2 :
Jap, jawas nekad nepievil, bet viens man nav skaidrs. Kapec pie ta, kad sveces parlejas ir vainiga klokene un tas gultni :?: Parlejas jau manuprat tapec, ka karbikis dazadu iemeslu del var but vainigs, vai ari ilglaicigas kurbulesanas ietekme cilindra ir sakrajies parak daudz degmaisijuma. Manuprat klokenei tur nav nekada sakara :!: :!: :!:

Ja benzīns nāk klāt, tad kaut kā ir jāiet, kaut vai ar Jawas karbuli. Vainīga varētu būt aizdedze vai saļņiki.

valters
20.Dec 2006
+
patīk
-
bet no tā lūžņa jātiek vaļā jēgas nekādas tikai visa vasara nočakarēta..

Armands
21.Dec 2006
+
patīk
-
valters :
bet no tā lūžņa jātiek vaļā jēgas nekādas tikai visa vasara nočakarēta..

Probleema driizaak Tevī , Tavaas zinaashanaas, ka netiec galaa ;) Voshodam elementaars motors, ja nevar visu vasaru atrast probleemu, nu tad sorry... 8)

P.S. ja pats nerubī, vari iepirkt shaadu graamatu, varbuut paliidzees maxaa ~1.50Ls :

http://gugo.ru/products_pictures/95-41.jpg

valters
21.Dec 2006
+
patīk
-
iistenībā grāmati visu laiku ir ar mani, bet tomēr neiet motoru arī pārjaucu visu darīju ar grāmatu...

dunkans2
21.Dec 2006
+
patīk
-
dunkans2 rakstīja:
Jap, jawas nekad nepievil, bet viens man nav skaidrs. Kapec pie ta, kad sveces parlejas ir vainiga klokene un tas gultni Parlejas jau manuprat tapec, ka karbikis dazadu iemeslu del var but vainigs, vai ari ilglaicigas kurbulesanas ietekme cilindra ir sakrajies parak daudz degmaisijuma. Manuprat klokenei tur nav nekada sakara

Ja benzīns nāk klāt, tad kaut kā ir jāiet, kaut vai ar Jawas karbuli. Vainīga varētu būt aizdedze vai saļņiki.

Ja, bet vai tas benzins nenak par daudz, neka vajadzigs? Ja salniki beigti, tad motors suc gaisu un degmaisijums cilindra tiek ljoti minimali.

Rupeiks
21.Dec 2006
+
patīk
-
es ljoti atvainojos par tiem guultniem bet saļņiki jaamaina un pie reizes pamaini arii guultnjus!!!! :mrgreen:

valters
21.Dec 2006
+
patīk
-
jaaa...kad jaucu klokeni gultni bija narmaali

martindesa
11.May 2007
+
patīk
-
DELTAS karburātorā nāk zem pludiņa tāds mazs zelta taka puļķītis vai kautkas tml....Vai viņam tur obligāti jābūt?Ja esmu aizmirsis viņu ielikt vai varētu būt vaina ka mopelis knapi purkšķinās?

Kaibinjsh
11.May 2007
+
patīk
-
Ja kosntruktori to paredzējuši, tad tam tur ir jābūt! Hm, būsi dīzi aizmirsis ielikt, jo ja degvielas vārstiņu (adatu) būtu aizmirsis, tad benzīns p avisiem galiem gāztos ārā.

martindesa
11.May 2007
+
patīk
-
http://bildez.lv/bildes/martindesa/bildes/small/1178891488.jpg

tā izskatās tā detaļa-slikta kvalitāte jo baigi maza un kamerai nav tik spēcīga izšķirtspēja,bet cerams lietpratēji sapratīs...ja šito neieliek tad ir slikti ja?

Pēdējie ziņojumi Forumā