kaads izskatās voshoda orģinālais karburātors man rodas nojausma ka man ir jawas virsū :lol: varbūt kāds var ielikt bildi kur ir voshoda un javas lai varu skaidri uzzināt...
valters : kaads izskatās voshoda orģinālais karburātors man rodas nojausma ka man ir jawas virsū :lol: varbūt kāds var ielikt bildi kur ir voshoda un javas lai varu skaidri uzzināt...
es zinu ka manam vosim bija k-36 un manai vecajai minskai arii!!!uz karbiķa ir jaabuut cipariem kautkaadiem atrod un uzraksti!!!vai nu ieliec lielaaku bildi !!!tad es pateikshu!!!es ar vosi nobruakaaju 2 gadus!!
Ja ir liidzeklji, iesaku iepirkt kaadu normaalu importa karburatoru.
Kaut kur lasiju reiz raxtu, ka agraak uz IZ Planeta Sport izmantoja Mikuni karbikus, kad uzlika ''sandepofsko'' K36,K62 seriju, jauda peec stenda meeriumiem nokritaas pa ~10%
ja nemaldos, tad jaunajaam minskaam naak arii kaut kaadi indieshu razhojuma karbikji, kuri ir mikuni kopijas.. blah..ka tik krieviem uzstaadit kopijas.. :lol:
Jaa ir Pakko un Mikarb 24mm indieshi, kad agraak bij minska, tadu tirguu iepirku, nobraucu vasaru bij OK, nesaliidzinaat ar K62,K36 utml meesliem, kas tek pa visiem galiem un lejas ciet, moci nevareeja normaali pieshkilt.
secinājums- man ir javas karburātors....
atrisinājums- vajag citu
vai karburātors varētu būt pie vainas kad es nevaru palaist? dzirkstele ir laba bet nešķiļas....
varbūt kāds var pārdot vienu narmālu karburātoru?