Aizmirsi paroli?

jawa1289
28.Oct 2007
+
patīk
-
man ir divi čežetas karburātori.. bēt kā lai nosaka vai viņi ir 250 kubu vai 500 kubīgās čežetas....vai arī viņi ir vienādi..... :roll: ???

paldies par uzmanībul.... 8)

Armands
28.Oct 2007
+
patīk
-
vizuali vienaadi, bet difuzora diametrs var atskirties pa dazhiem mm, tie parasti ir 32...36mm, tas uz pasha karbikja maziem ciparinjiem ir virsuu.

jawa1289
28.Oct 2007
+ 1
patīk
- 0
ok....paldies... :good!:

skrickis
30.Oct 2007
+
patīk
-
jawa1289 :
man ir divi čežetas karburātori.. bēt kā lai nosaka vai viņi ir 250 kubu vai 500 kubīgās čežetas....vai arī viņi ir vienādi..... :roll: ???

paldies par uzmanībul.... 8)
513 CZ difuzors 36mm; galvenā dīze 145; tukšgaitas 50;514 CZ difuzors 36mm; galvenā dīze 150; tukšgaitas 50

jawa1289
31.Oct 2007
+
patīk
-
paldies par imformacīju,, :good!: ,,,,es jau tikai gribēju zināt vai lieluma ziņā viņi atškiras ...jo man mētājas divi tādi mājās tik interes pēc pavaicāju,,

8) 8)

ilmārs
12.Sep 2015
+
patīk
-
Sveiki.
Jautājums par čz jikov karburatoru un par Iz PS mikuni karburatoru.
Degmaisījuma treknumu regulē tikai ar dīzīšu diametriem, vai tomēr arī ar pludiņu līmeņa regulēšanu kaut ko var panākt?
Tad kad no tukšgitas pavisam nedaudz uzdod gāzi, tad izliekās, ka rijās ciet un augstākos apgriezienos arī diezgan slikti. Svece patumša, tātad pa trektu.

cyprus1
13.Sep 2015
+
patīk
-
Degmaisījuma kvalitāti iespaido divi faktori-līmenis un dīzes.Pie nosacījuma ka gaisa filtrs ir tīrs. Vispirms noregulē līmeni un tad var eksperimentēt ar adatas cilāšanu un dīžu izmēru.Ja nav mazākas dīzes ko mainīt var izlīdzēties ar kapara stieplīti no elektrības vada.Ievieto vienu galu pašā dīzē un otru aptin ap vītni lai ieskrūvējot nofiksētu.Tā mēģinot var atrast labāku rezultātu motora darbībai.
Protams varam diskutēt ka ar diegiem nav aršana un stiepļu varianti nav nopietni, bet ne visiem būs n-tie dīžu izmēri ko mainīt.Tāpēc jau bieži izmantojam to kas ir pa rokai.

ilmārs
13.Sep 2015
+ 1
patīk
- 0
Man ir aizdomas, ka gaisa filtrs kurš man ir, ir ar pārāk lielu pretestību priekš šī lieluma karburatoriem un motocikla , tas varētu būt par iemeslu, ka regulē kā gribi, bet vienmēr ir sajūta, ka tā kā rijās ciet un degmaisījums par treknu, jo dīze it kā ir paredzēta konkrētajam karburatoram un dzinējam.

cyprus1
14.Sep 2015
+
patīk
-
Pamēģini bez gaisa filtra, tikai ne jau pa putekļainu ceļu.
Vēl- vai nav piedegušas lūkas un izpūtēja līkums?Ja traucēta izplūde arī neies kā nākas.
Par Jikov nezinu bet vai Mikuni čoks strādā?
Man kādreiz īslaicīgi bija PS japāņu variants ar Mikuni.Neatceros precīzi vainu bet sākumā arī pačakarējos ar karburatoru.Kad tā labi ieskrienas un gribās vēl adrenalīnu tad parauj čoku vaļā!
Kaut arī esmu Jawu fans atzīstu ka sportinieks jawu "nokož".

ilmārs
14.Sep 2015
+ 1
patīk
- 0
Izplūde nav aizaugusi.
Iepriekš jau tika pārbaudīts, ka bez gaisa filtra iešanu nevarēja pat salīdzināt, daudz labāk bija, bet protams bez gaisa filtra tak nebrauks.geek

cyprus1
14.Sep 2015
+
patīk
-
šeit ir vērts palasīt-http://roker.kiev.ua/techinfo/docs/carburatory-neispravnisti_i_sostav_smesi.htm

rasbainiex
17.Aug 2018
+
patīk
-
Kāds gudrs cilvēks var ieteikt kā labāk notīrīt karburatorus? http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1534534427-img-0401.JPG

2takters
18.Aug 2018
+
patīk
-
Virsmu kā jaunam vairs nedabūsi nekad. Pārāk jau nu sakorodējis. Es laikam darītu tā: neizjauktam aiztaisītu visus caurumus un mehāniski noņemtu visu draņķību. Smilšpapīrs, rotējoša neilona birste, matējamā švamme ar ķīmiju... Ar ultraskaņu šo tīru nedabūt. Tālāk sastrādātās švīkas izlīdzinātu ar stikla lodītēm un ar pulējamo pastu noņemtu asumu un piedotu nedaudz spīduma. Tad jaukt ārā un darīt visu ko vajag.

Nano
20.Aug 2018
+
patīk
-
2takters 18.Aug 2018 09:12
mehāniski noņemtu visu draņķību

Tas būs juveliera cienīgs darbs :)
Bet pa garajiem ziemas vakariem sava prieka pēc, ar atbilstošu aprīkojumu jau varētu..
Es gan mērktu iekš Ultrasonic, būtu uzreiz prom putekļu un eļļu kultūrslānis. Pēc tam jau būtu skaidrāka bilde, ko tālāk darīt.
Vēl jautājums, kādas prasības- vienkārši tīrs vai spīd kā kaķa tie tur...
Ja vienkārši tīrs, tad ar US varbūt i pietiek, ja ne, tad nu atbilstoša ķīmija, droši vien kombinācijā ar elektrolīzi, tad varbūt arī mazliet tie juvelieru darbi, bet visdrīzāk bez smilšpapīra.
Visu var darīt izjauktā veidā, bet jāzin ko dari un jādomā līdzi procesam ar galvu :)
Atsevišķas vietas varētu būt viltīgi jāizolē procesa laikā..

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā