Sveiciens visiem biedriem! Nāku pēc padoma pie pieredzējušiem speciālistiem! Tā kā mana Jupiter 4 restaurācija lēnām iet uz finiša pusi, sāku domāt par karburatora izvēli. Saprotams, ka oriģināli tam nāca K62D tipa karburators ar difuzoru 30mm. Bet sāku domāt, kā būtu, ja tiktu uzlikts planētas K62I tipa karburators ar difuzoru 32mm? Interesantais fakts ir tāds, ka jau ar tādu karburatoru šo motociklu iegādājos. Pārmērīju ieplūdes kolektora ieeju, vai nu kāds jau ir izslīpējis uz 32mm izmēru vai kā, bet tāds nu tas ir. Jautājums tāds, vai nu ar K62I motors sāks "pārlieties" vai tieši pretēji - "brīvāk elpos"?
Papildus gribēju pavaicāt par pārplūdes lūkām cilindros. Motora lējumi no rūpnīcas bija traģiski, tāpēc nācās slīpēt gludas pārplūdes lūkas. Izslīpējot gludas pārplūdes lūkas, esmu sapratis, ka diezgan ir palielinājies to izmērs pie cilindra un motora savienojumu vietas. Sāku domāt, vai lielāks lūku izmērs nezaudēs jaudu, jo nebūs vairs tik stipra degvielas plūsma? Lai gan tālāk cilindra augšā lūka aiziet konusveidā.
Papildus gribēju pavaicāt par K62, vai tiešām tur jābūt vienīgi šādas markas karburātoram? Kā ar K68, tas tomēr labāks, apaļais droseļvārsts.
Visi tie karburātori jāregulē, adatas, dīzītes, kanāli. Slikti, ja ir izdilums detaļās. K68 var būt jāurbj ķīnas ražojumos gaisa kanāls, pneimatiskās degvielas bremzēšanas sistēmā, gaiss uz smidzinātāju.
Te visādi ar tiem karburātoriem notiek.
Uz K62 ieciklējos, jo biedrs [ja] vairākos komentāros minējis, ka uz šiem motocikliem vislabāk šos likt (k62 un k68). Kā arī man pašam ir mazlietots, nesadilis K62I, tāpēc vēlējos uzzināt, vai ir vērts planētas karbi likt Jupim, vai tomēr meklēt K62D vai to pašu K68.
Skatoties [moto kor], viņš atkal labāk slavē pwk karburatorus, jo tie nepieviļot un vienmēr strādājot.
K62 un citiem ir tā nelaimīgā bezīna līmeņa regulēšana ar gumijas vārstu. Tāda lieta ir nedroša, jebkurā momentā var pielipt, uzpūsties, saplīst, izšķīst. Paliksim uz ceļa.
28mm īstenībā pat ir ļoti optimāli, ja neforsē augstos apgriezienos. Mazāks difuzors spēj nodrošināt labāku vilkmi uz zemajiem un vidējiem apgriezieniem, bet nedaudz zaudē augšu. Tagad ir laba viela pārdomām, ko un kādu labāk ņemt..
Varbūt Jūs esat patestējuši dažādus karburatorus, salīdzinājuši (piem. K62, K68, Jikov, PWK) un varat padalīties pieredzē?
Papildus gribēju pavaicāt par pārplūdes lūkām cilindros. Motora lējumi no rūpnīcas bija traģiski, tāpēc nācās slīpēt gludas pārplūdes lūkas. Izslīpējot gludas pārplūdes lūkas, esmu sapratis, ka diezgan ir palielinājies to izmērs pie cilindra un motora savienojumu vietas. Sāku domāt, vai lielāks lūku izmērs nezaudēs jaudu, jo nebūs vairs tik stipra degvielas plūsma? Lai gan tālāk cilindra augšā lūka aiziet konusveidā.
Paldies jau iepriekš!