Aizmirsi paroli?

Endigo
24.May 2007
+
patīk
-
Vai varētu lūdzu pateikt no kā tieši ir šis motors ? cik saprotu no kautkāda motobloka (arkla pašgājēja) Cik varētu kubatūra būt tādam ?
Man ir problēmas ar viņa pielaišanu ,dzirkstele ir vienkārši nenormāli laba ,kad rauj klāt tad dūmiņi nāk,tātad degviela sadeg ,bet nepielec,esmu diveriz viņu pielaidis taka ejošs viņš ir ! noņemu galvu,cilindrs izdilis vispār nav ,apdegums ar nav ,gandrīz jauns. Nesaprotu to karburātora sistēmu ,itkā karburator kā karburātors bet viņam iet vel tāds stienītis uz leju kas groza vienu tād ļipu,savukārt tā ļipa ir kautkā piesaistīta pie tā kloķīša kas iznāk no motora,iznāk ka viņš padod benzīnu cilindram un tad vel rausta to kloķīti kas iznāk no motora ! Kas tas vispār ir par kloķi ,tas nav kāds automātiskās karbas noslēpums ?
Es iedomājos ka varētu uzlikt vienkāršu ,minskas karburātoru ,bet tad atkal viņš nekādīgi nebūs piejūdzams pie tā kloķa,esmu pārliecināts ja savestu kārtībā to karburatoru tad viņu pielaist varētu mierīgi.
Bija doma viņu ielikt kartingā,bet diezvai viņš normāli vilktu viņu jo spēks viņam ir bet ātrums(laikam) nav ! Varbūt var koriģēt kādus zobratus vai ko tādu lai dabūtu viņam ātrumu !??
Piedodiet ka uzmācos jums ar tik garu tekstu un savām problēmām,bet tomēr ceru ka kāds man palīdzēs atrisināt šo mīklu :roll:
http://foto.inbox.lv/endigo3/Motors/DSC00004.jpg

Endigo
24.May 2007
+
patīk
-
Devītajā,desmitajā,vienpadsmitajā bildē ir redzams tas kloķis kas ieiet motorā,augstāk virs viņa ir tas stienītis kas pieiet pie karburātora

Kursits
24.May 2007
+
patīk
-
izskataas peec kaut kaada motobloka motoora...

Raitis
24.May 2007
+
patīk
-
Pirms nedeeljas taisiiju kautko liidziigu, arii pashgaajeeju, daarza arklu, motos ljoti liidizigs, bet bija ar deltas karburatoru.... Izpeeti, kaadu funkciju weic tas klokjiitis..

Endigo
24.May 2007
+
patīk
-
Kā gan lai es izpētu ka pielaist viņu nevar jo karburātoram visticamāk ir kāda vaina... viņš grozas augšup lejup itkā būtu kāda gāzes svira..

timmijss
24.May 2007
+
patīk
-
Mošk tas klokītis padod vairak gazi kad motoram lielaka slodze. Man traķim puskačam kas līdzīgs. Noņem to karbiķi un uzbaz to minskas, bet to kloki vispar nekur neliec, tad jau redzes kas sanāks.

Par ātrumu, piemet kādu reduktoru un/vai kadu ātrumkārbu.

Agris
24.May 2007
+
patīk
-
Tas motors ir no kaut kādas elektrostacijas vai kā tamlīdzīga.
Kloķis ir gāzei, centrbēdzes regulātors notur noteiktus apgriezienus tam motoram
Un ātrumkārbas viņam nav. :pioner:

Kaibinjsh
24.May 2007
+
patīk
-
Pamēģini uz viņa uzlikt Dņepras/Urāla sajūgu un tad Dnepras/Urala atrumkārbu galā. Karburatoru kaut kādu no IŽa varēti mēģināt uzlikt. ;) Kartingam būtu OK. Vēl variants ir dabūt variatoru un centrbēdzes sajūgu no kuat kāda skūtera (tik šaubos vai tas turēs).

Skolnieks
24.May 2007
+
patīk
-
Man tāds motors mājā stāv ar nolauztu alumīnija klani, tika ieliets E95 un klanis nolūza no slodzes un izsita korpusā caurumu. Tas ir no motobloka.

mehanikis
24.May 2007
+
patīk
-
tā sviriņa regulē gaisu :idea: ,es tā domāju geek

Endigo
24.May 2007
+
patīk
-
Tas ka kārba viņam nav tas ir skaidrs ,bet ko konkrēti darīt ar to sviru ?
Atstāt mierā ? kā viņu nolikt pi epielaišanas ? var jau buut ka arii pielaist nevar jo viņa ir pa daudz uz augšu vai uz leju ne ? Un ko īsti darīt lai iegūtu to ātrumu viņam ? :roll:
Piedodiet par manu stulbumu,bet man ar šādu verķi vel nav bijusi darīšana ! :(

juriz
24.May 2007
+
patīk
-
no veca motobloka!

Endigo
24.May 2007
+
patīk
-
Tas motors reāli ir kautkam derīgs ,jeb lūžņos var sviest ? :twisted:

Kaibinjsh
25.May 2007
+
patīk
-
Zinu pāris cilvēkus kam motoblokam nokauti dzinēji, labprāt viņi to savāktu. Ka jau viens te teica, tā sviriņa ir centrbēdzes apgriezienu regulētājs - motors pats uztur konstantus apgriezienus. Svira iedarbojas uz droseļvārstu (tiem kas tankā - uzdod un noņem gāzi atkarībā no motora apgriezieniem). Lai palaižot motoru "uzdotu gāzi" pavelc to sviru, lai atveras droseļvārsts. Šiem dzinējiem, kad tie ir auksti, patīk ka piever čoku.

valters
25.May 2007
+
patīk
-
jā tas ir no motobloka MK1, mana opi tāds ir ir vel grāmatiņa par to motoru, ja interesē varu ieskanēt, tur drošvien jābūt tā kloķa aprakstam un funkcijām, interesē? :oops: :roll:

Kaibinjsh
25.May 2007
+
patīk
-
Tā kloķa (sviriņas) funkciju jau vairāki apskaidroja ...

Endigo
25.May 2007
+
patīk
-
Okej ieskenē ! būtu ļoti noderīgi !

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā