Aizmirsi paroli?

Karlis(kazha)
30.May 2007
+ 1
patīk
- 0
Nesen mans 12 gadīgais brālēns tika pie šāda VOSHOD 2,izlaiduma gadu nezinu, bet var būt ap 1970. g. Biju pārsteigts, ka tā viss saglabājies, tikai cilindrs un galva ir no 3m. Tā kā viņš nav reģistrējies moci publicēju viņa vietā.
http://content1-foto.inbox.lv/albums36710854/kazha333/Mans-moto/Image012.jpg

RaivisSam
30.May 2007
+
patīk
-
tas ir kkāds kopā saliktais no 2 un 3 modeļa, krāsa garām, bet kādam vajadzīgs tikai lai iet, citam atkal lai arī labi izskatās. a vispār doķi ir ?

Skolnieks
30.May 2007
+
patīk
-
Cik viņš ātri skrien ?

Raitis
30.May 2007
+
patīk
-
Šitada, ļoti līdzīga bāka nebija Kovrovecam?

Kaibinjsh
31.May 2007
+ 1
patīk
- 0
Kura brālēna moča bildi e svarētu ielikt :D, mož vecmāmiņas arī. Nu kas vainas mocim, lai cilvēks ņemās. Vai tad visiem obligāti jābūt orģināliem. Un jo mazāk orģinālu motociklu, jo ekskluzīvāki tie. Ja zelts būtu atrodams katrā grants karjerā, tad tas nebūtu tik vērtīgs. Tāpat ar veco tehniku ...

Raitis
31.May 2007
+
patīk
-
Par voshod tēmu, gribēju pajautat, kapēc "Minsk" ļoti bieži tiek salīdzināts ar "VOSHOD" un pat (piemēram ss.lv) likts zem Minsk?

[ri4a]
31.May 2007
+ 1
patīk
- 0
Raitis :
Par voshod tēmu, gribēju pajautat, kapēc "Minsk" ļoti bieži tiek salīdzināts ar "VOSHOD" un pat (piemēram ss.lv) likts zem Minsk?

ss.lv gadijuma ka nau sadaljas voshod! un lielaka dalja nezin ka vispar tie atshkiras ! ir redzeti gadijumi pardot voshodu bet rakstis pardodu jawu!

urmis
31.May 2007
+
patīk
-
[ri4a] :
Raitis :

ss.lv gadijuma ka nau sadaljas voshod! un lielaka dalja nezin ka vispar tie atshkiras ! ir redzeti gadijumi pardot voshodu bet rakstis pardodu jawu!

:D :D :D :D

[ri4a]
31.May 2007
+ 1
patīk
- 0
bet ta ir :twisted:

Raitis
31.May 2007
+
patīk
-
Nu ja, bet netikai tā esmu manījis, kautkā tas voshods tiek bieži ar minsku jaukts :D

[ri4a]
31.May 2007
+ 1
patīk
- 0
Raitis :
Nu ja, bet netikai tā esmu manījis, kautkā tas voshods tiek bieži ar minsku jaukts :D

principa lidzigi bet atskiras ta ka jawa ar izhu!

urmis
31.May 2007
+
patīk
-
Raitis :

Kā jau ri4a teiva, atsevišķas sadaļas vashodam nav, bet ir jau dažādi cilvēki, katrs domā ka viņam taisniba.

Karlis(kazha)
31.May 2007
+
patīk
-
RaivisSam :
tas ir kkāds kopā saliktais no 2 un 3 modeļa, krāsa garām, bet kādam vajadzīgs tikai lai iet, citam atkal lai arī labi izskatās. a vispār doķi ir ?

Kaut kādi ir, tajos rakstīts, ka krāsa ir oriģināla, izņemot cilindru un galvu pārējais viss ir orģināls, nomainīja jo bija padilis.

Karlis(kazha)
31.May 2007
+
patīk
-
Skolnieks :
Cik viņš ātri skrien ?

Pāri simtam esmu braucis.

urmis
31.May 2007
+
patīk
-
manējais neiet ātrāk par 100km/h

Karlis(kazha)
03.Jun 2007
+
patīk
-
urmis :
manējais neiet ātrāk par 100km/h

Dokumentos rakstīts 105 km/h, bet šitam ir kaut kāda paštaisīta 17 zobu zvaigznīte, ar 4. grūti zem 60 km/h pabraukt.

Agris
04.Jun 2007
+
patīk
-
Raitis :

Padomju laikos moči iedalījās:
1. vieglie (minskas un voshodi)
2. vidējie (jawas, iži)
3. smagie (opozīti)

Minskām un voshodiem ir daudz kopīga, piemēram:
1. kopīgs sencis DKW
2. daudz vienādu mezglu un detaļu (piemēram, aizdedze)
3. diezgan līdzīgi tehniskie parametri, tāpēc tie abi ir pie vieglajiem

Raitis
04.Jun 2007
+
patīk
-
Paldies! :good!:

mehanikis
04.Jun 2007
+
patīk
-
Bet, vošelim ir 175cc,cik atceros, tāpēc ar to var braukt tikai no 18 gadiem :(

[ri4a]
04.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
mehanikis :
Bet, vošelim ir 175cc,cik atceros, tāpēc ar to var braukt tikai no 18 gadiem :(

bet vosim ir pielaujamais kw daudzums lai varetu no 16 gadu vecuma braukt! 8)

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā