Kristaps 12.Nov 2019 10:31
mopedists160 12.Nov 2019 15:17
Doma pāreju nepirkt, bet aiznest kolektoru pie virpotāja, lai uztaisa apaļu galu, ja tas vispār ir iespējams.
Kristaps 12.Nov 2019 16:31
Kristaps 12.Nov 2019 10:31
Lielākā problēma ar tiem abiem karburatoriem bija gaisa ieņemšanas kastes uzstaisīšana, kas joprojām nav īsti man atrisināta.
nk 19.Nov 2019 15:09
Kas vainas koniskajam "sporta" gaisa filtram? (Neņirgājos, tiešām interesē, kas vainas? Jo uzliekot K68 ar vairs nav vieta oriģinālajai gaisa filtra kastei, bija doma uzstādīt konisko)
ursus 20.Nov 2019 14:13
Daudzi neizprot,ka JAWA(350) un Jupiteram jārēķina 175 kubi(2X175),
uzliekot uz Planētas... jau 350,maisījums jebkurā gadījumā būs liess(IKOV gadījums).
ursus 20.Nov 2019 14:13
uzliekot uz Planētas... jau 350,maisījums jebkurā gadījumā būs liess(IKOV gadījums).
nk 19.Nov 2019 15:09
Kas vainas koniskajam "sporta" gaisa filtram? (Neņirgājos, tiešām interesē, kas vainas? Jo uzliekot K68 ar vairs nav vieta oriģinālajai gaisa filtra kastei, bija doma uzstādīt konisko)
Es ižam no sākuma uzliku 28mm, bija sajūta ka tomēr pie pilna atvēruma tomēr īsti neiet kā gribētos. 28 un 30mm karburatoru var ižam vienkārši uzlikt izmantojot Jawa karburatora pāreju:
https://motaki.ru/motozip/jawa/perehodnik_karbyuratora_yava_ij_ural_buran_rezina
Pēc tam uzliku 32mm, bet 32mm ir problēma, ka karbuartora pievienojuma ārējais diametrs jau ir krietni lielāks un vairs neder tā jawa gumijas pārēja, bija jātaisa pašam savienojums.
Lielākā problēma ar tiem abiem karburatoriem bija gaisa ieņemšanas kastes uzstaisīšana, kas joprojām nav īsti man atrisināta. Uzliekot to karburatoru un pāreju, karburators krietni pārvirzās uz aizmuguri un ir ierobežota vieta gaisa filtra kastei.
Gaisa filtra kastei ir jābūt ar nedaudz lielāku tilpumu kā standarta, hermētiski slēgtai ar ieņemšanu tikai no augšas, un tajā jāparedz labs filtrējošais elements, ko pēc tam var nomainīt.
Kopumā ieteiktu ņemt to 30mm uzlikt uz tās Jawa pārejās, izdomāt gaisa filtra risinājumu un padalīties ar to man.
Ar tiem PWK karburatoriem ir nobraukti jau kādi 3 gadi, vairāki tūkstoši km, un viss ir labi.
P.S. Man ir Iž Jupiter 3