Vēlviens projekts paveikts un vasarā notestēts. Šoreiz no paziņas iegūta Delta RMR 24 1988. gada. Kalpojis paziņas vectēvas par ikdienas transporta līdzekli izvadājot pastu lauku teritorijā. Pēctam, kad vairs mopēds nav bijis vajadzīgs darbam, atdots puikam, kurš radījis defektus šur un tur.
Pa gabalu arī netaisīts izskatījās labi, bet bija gana daudz mehānisku un vizuālu defektu. Krāsa pabojāta, sabuktēta un vietām krāsa ar kerčeri nāca nost. Bet tā kā hromi un motors bija labi, sēdeklis vesels un komplektācija gandrīz pilnīga, bija skaidrs, ka restaurācija nebūs grūta, tāpēc ķēros klāt.
Nav daudz bilžu no procesa, bet viss tika izjaukts, pārkrāsots un pārcinkots. Nācās iegādāties arī jaunas detaļas, kā piemēram priekšējo dakšu un riteni, jo vecie bija ļoti deformēti. Foto pēc krāsošanas:
Pie kopā likšanas atkal tika nosprausts mērķis piedalīties 1. maijā uz atklāšanu, bet kā man ierasts neizdevās, bet līdz Kuldīgas svētkiem gan tiku Tur arī diplomiņš par labāko restaurāciju kabatā! Pasākuma laikā gan beidzās pakaļējais ritenis un pēctam bija Tolmetam atdodams, bet šobrīd jau ir uzspieķoti jauni rati un vairs nav vibrokrēsls...
Pēctam mopēds arī tika atvilkts līdz Rīgai un šajā procesā atklājās šī mopēda kompaktums, ka iegāja vieglās mašīnas bagāžniekā:
Trasē ātrākais mopēds un vēlviens diploms kabatā *fonā bēdīgs Māris*
Jautrs vienas ziemas projektiņš, kas man ļauj arī ielīzt mopēdu klasē
Man arī viena pusbēdīga delta ir krājumos un vienmēr garām ejot skatu piesaista priekšējais dubļusargs. Tieši tā pat, kā bildē tāds, uz augšu parauts izskatās. Vai tiešām tam tā ir jābūt?
Pa gabalu arī netaisīts izskatījās labi, bet bija gana daudz mehānisku un vizuālu defektu. Krāsa pabojāta, sabuktēta un vietām krāsa ar kerčeri nāca nost. Bet tā kā hromi un motors bija labi, sēdeklis vesels un komplektācija gandrīz pilnīga, bija skaidrs, ka restaurācija nebūs grūta, tāpēc ķēros klāt.
Nav daudz bilžu no procesa, bet viss tika izjaukts, pārkrāsots un pārcinkots. Nācās iegādāties arī jaunas detaļas, kā piemēram priekšējo dakšu un riteni, jo vecie bija ļoti deformēti. Foto pēc krāsošanas:
Pie kopā likšanas atkal tika nosprausts mērķis piedalīties 1. maijā uz atklāšanu, bet kā man ierasts neizdevās, bet līdz Kuldīgas svētkiem gan tiku
Pēctam mopēds arī tika atvilkts līdz Rīgai un šajā procesā atklājās šī mopēda kompaktums, ka iegāja vieglās mašīnas bagāžniekā:
Trasē ātrākais mopēds un vēlviens diploms kabatā
Jautrs vienas ziemas projektiņš, kas man ļauj arī ielīzt mopēdu klasē