Aizmirsi paroli?

koko
07.Dec 2008
+
patīk
-
Tātad manā īpašumā nonāca jau trešais aparāts - IŽ Jupiter 3. Komplektācija izskatās ļoti laba. Neesmu šo modēļu eksperts, bet skatoties un citiem eksemplāriem un bildēm, neredzu neko, kas būtu neoriģināls. Viss hroms labi saglabājies un ir pat rūpnīcas dotais pumpis :) Vienīgi trūkst startera kāpšļa gumijas un vienai kārbai slēdzenīte. Diemžēl nav dokumentu, kurus arī ļoti meklēju.

http://pic2.fotki.lv/photos2/8/W0002463/000246292/000024629151_%23_3_%23_smadzenes.jpg

spridzeklis
07.Dec 2008
+
patīk
-
neorģināls ir gāzes ručka un rokturis uz stūres, beņkis arī ir pāršūts.

dzincha
07.Dec 2008
+
patīk
-
nu trešais jupis nav nekāds retums ,stūre ari izskatās tāda kā jaunāka :sveiks:

zaika
07.Dec 2008
+
patīk
-
stūre ir īstā,rokturiem jabut pelekiem(gāzes ruchka nav ritiiga),bakas vacinjam ari(bet ne obligati),dekorativie vaki karbuzim izskatas no jaunaka modelja(4) un bagažnieks ir kā no minneles vai kā līdzīga,truks atsledzinjas aizsega,kad atslega nav ielikta,bet kopumā ļoti labs mocis,nekā lieka :)

JAWAS_onkulis
07.Dec 2008
+
patīk
-
gazes ruchka man liekas ka ir no JAWAS.

krekers
07.Dec 2008
+
patīk
-
Vo manā īpašumā arī pirms ~ nedēļas nonāca šāds te dampis. Apmēram tādā pašā izskatā + dokumentiem un daļām. Pēc Jaunā gada sākšu kaut ko skatīties, tad arī uztaisīšu savu topiku ar visām bildēm utt. :)

P.S. Es vispār neesmu moču pazinējs, bet, cik es zinu, vēlāk nāca ārā trešie jupīteri ar savādāku to vadības paneli. Man, personīgi, patīk šis (vecais) variants, ka spidometrs ir iestrādāts lukturī. Un tas otrs variants mani ļoti nesimpatizē, tapēc priecājos, ka tiku pie tāda, kāds man ir :)

ritvars1990
07.Dec 2008
+
patīk
-
zaika :
stūre ir īstā,rokturiem jabut pelekiem(gāzes ruchka nav ritiiga),bakas vacinjam ari(bet ne obligati),dekorativie vaki karbuzim izskatas no jaunaka modelja(4) un bagažnieks ir kā no minneles vai kā līdzīga,truks atsledzinjas aizsega,kad atslega nav ielikta,bet kopumā ļoti labs mocis,nekā lieka :)

dekoratīvie karburatora vāki nav no izh jupiter 4. :macies:

Skaabe
07.Dec 2008
+
patīk
-
krekers :
Vo manā īpašumā arī pirms ~ nedēļas nonāca šāds te dampis. Apmēram tādā pašā izskatā + dokumentiem un daļām. Pēc Jaunā gada sākšu kaut ko skatīties, tad arī uztaisīšu savu topiku ar visām bildēm utt. :)

P.S. Es vispār neesmu moču pazinējs, bet, cik es zinu, vēlāk nāca ārā trešie jupīteri ar savādāku to vadības paneli. Man, personīgi, patīk šis (vecais) variants, ka spidometrs ir iestrādāts lukturī. Un tas otrs variants mani ļoti nesimpatizē, tapēc priecājos, ka tiku pie tāda, kāds man ir :)

Tāds variants jau ir kopš pirmajiem jupīteriem un planētām. Drusku neērti, ja nepieciešams savilkt vadus uz atslēgu.

zaika
07.Dec 2008
+
patīk
-
ritvars1990 :
zaika :

dekoratīvie karburatora vāki nav no izh jupiter 4. :macies:

kā mani tracina shis '' :macies: '',es ari teicu-IZSKATĀS,vismaz pl4 nāk ar tādiem pašiem ventilācijas atvērumiem...

koko
11.Apr 2009 | Pēdējo reizi labots 13.Mai 2010 20:57; labots 1 reizi
+
patīk
-
Beidzot pāris dienas varēju padarboties. Ilgs laiks pagāja tīrot visus kontaktus, jo bija nosūbējuši un elektronika negāja. Šodien beidzot dabūju piedarbināt

koko
12.Sep 2009
+
patīk
-
Tika iztīrīts karburators, vel sistas izjaukts un sataisīts. Rezultātā mocis iet ideāli, lec ar otro (vienalga auksts vai silts). Strādā visas gaismas, pat taure tika atdzīvināta. Vienīgi pakaļējā riepa nejauki saplaisājusi un meklēju jaunu, kā arī joprojam meklēju dokumentus, lai varētu šo labo aparātu legāli dabūt uz ceļiem..

zaika
13.Sep 2009
+
patīk
-
ss.lv bija sludinajums kura vareja nopirkt 2 jaunas pa 10ls, tapat ari foruma ir manits kas lidzigs, slikti esi meklejis :)

koko
13.May 2010
+
patīk
-
Ir! Apmēram pēc 2 gadu ņemšanās ir atjaunoti īstie dokumenti šim mocim! Gadu meklēju veco saimnieku un otru gadu, atvainojiet, d***os ar Materiālajam Rezevēm un CSDD.. 3 reizes tika atteikta reģistrācija, bet beigās tomēr izdevās un tagad mājās guļ jauns numurs.
Šobrīd tiek liktas tiesības un paralēli pajaukts mocis. Nokrāsošu baltās daļas, pārējās lai paliek, tik nomazgāšu. Derētu gan nomainīt beņķi.. Tad tālāk tehniskā un VS sērija.

kazarms
22.May 2010
+
patīk
-
malacis. Tā tik turpini

koko
14.Jul 2010
+
patīk
-
Mocim ir veikts "kosmētiskais" remonts - pāršūts beņķis un nokrāsotas baltās detaļas. Pārējais tik uzfrišināts. Vairums zaļo detaļu gaida krāsošanu arī, bet to darīšu rudenī varbūt, tagad tik jābrauc!

Mocis pa lielam izturēja retrotūristu pasākumu un iekaroja Kurzemi, veicot 530km:

http://lh6.ggpht.com/_eG0bqnLc88I/TDS3jMn5d3I/AAAAAAAAAK0/Ng6nGzdS03U/s512/_DSC7997.jpg

Tagad tika nomazgāts, sakopts, saregulēts un devos iekarot Rīgu, kas arī ir veiksmīgi. Rīgas +33° gan mocītim reizēm sāk nepatikt, bet tomēr labāk ar moci nekā mašīnu šajās dienās...

http://lh6.ggpht.com/_eG0bqnLc88I/TDzjV8G2hYI/AAAAAAAAALo/hTQ2Z7qMWgw/s512/_DSC8693.jpg

http://lh4.ggpht.com/_eG0bqnLc88I/TDzjlBfzqWI/AAAAAAAAALw/_ry23f6xzCs/s720/_DSC8704.jpg

Mikus
14.Jul 2010
+
patīk
-
dikti sexiigs

gsirmais
14.Jul 2010
+
patīk
-
Šitais gadījumā vakardien vakarā nebrauca pa Čaka, pēc tam pa Matīsa ielu, kur tika nolikts stāvvietā?

koko
14.Jul 2010
+
patīk
-
defektivais :
Šitais gadījumā vakardien vakarā nebrauca pa Čaka, pēc tam pa Matīsa ielu, kur tika nolikts stāvvietā?

Brauca gan :)

gsirmais
14.Jul 2010
+
patīk
-
koko :
defektivais :

Brauca gan :)

Tā jau man likās. Vienīgi šaubas radīja tas, ka tev galvā bija importa ķivere un nevis tā kas bildē:)

p.s. sēdekli tu pats pāršuvi vai arī devi kādam meistaram? Es vel nekādi nevaru saņemties šai procedūrai :(

koko
14.Jul 2010
+
patīk
-
Ar bildē redzamo ķiveri tapa tikai bildes, jo pa ielu ar tādu braukt nav prātīgi.. Beņķi devu meistariem, caur internetu atradu vienus darboņus Ķengaragā.

« 1234 »

Pēdējie ziņojumi Forumā