zaika :
stūre ir īstā,rokturiem jabut pelekiem(gāzes ruchka nav ritiiga),bakas vacinjam ari(bet ne obligati),dekorativie vaki karbuzim izskatas no jaunaka modelja(4) un bagažnieks ir kā no minneles vai kā līdzīga,truks atsledzinjas aizsega,kad atslega nav ielikta,bet kopumā ļoti labs mocis,nekā lieka
krekers :
Vo manā īpašumā arī pirms ~ nedēļas nonāca šāds te dampis. Apmēram tādā pašā izskatā + dokumentiem un daļām. Pēc Jaunā gada sākšu kaut ko skatīties, tad arī uztaisīšu savu topiku ar visām bildēm utt.![]()
P.S. Es vispār neesmu moču pazinējs, bet, cik es zinu, vēlāk nāca ārā trešie jupīteri ar savādāku to vadības paneli. Man, personīgi, patīk šis (vecais) variants, ka spidometrs ir iestrādāts lukturī. Un tas otrs variants mani ļoti nesimpatizē, tapēc priecājos, ka tiku pie tāda, kāds man ir
ritvars1990 :zaika :
stūre ir īstā,rokturiem jabut pelekiem(gāzes ruchka nav ritiiga),bakas vacinjam ari(bet ne obligati),dekorativie vaki karbuzim izskatas no jaunaka modelja(4) un bagažnieks ir kā no minneles vai kā līdzīga,truks atsledzinjas aizsega,kad atslega nav ielikta,bet kopumā ļoti labs mocis,nekā lieka
dekoratīvie karburatora vāki nav no izh jupiter 4. :macies:
defektivais :
Šitais gadījumā vakardien vakarā nebrauca pa Čaka, pēc tam pa Matīsa ielu, kur tika nolikts stāvvietā?
koko :defektivais :
Šitais gadījumā vakardien vakarā nebrauca pa Čaka, pēc tam pa Matīsa ielu, kur tika nolikts stāvvietā?
Brauca gan