Man nesen jupiteram steidzami vajadzēja šādu operāciju, protams nevienu meistaru neatradu. Laika nebija, nācās iztikt ar to kas bija pa rokai, bukses sagatave no centrāltirgus, vīle, rīvurbis un tonna pacietības. Sanāca jau kaut cik pieņemami, bet otrreiz nekad tā nečakarētos, nav nopietni. Tomēr braucienu apkārt Latvijai izturēja godam.
Nopirku jaunu pirkstu Centrāltirgū, bet tam diametrs par 0.15mm mazāks nekā esošajam. Jaunajam 13.97mm, vecajam 14.12mm. Kādam nav krājumos kāds jēdzīgs 3.Jupitera pirksts ar diametru ~ 14.12?
Centrāltirgū nopirku 4 gab jupitera pirkstus, bija vizuāli atšķirīgi, dažādos iepakojumos, bet visi apaļus 14 mm. Prasīju vai ir iespējams dabūt virsmēra remontniekus, teica ka tagad tikai viena izmēra nākot.
Tas, ka netiek iesniegtas atskaites, nenozīmē, ka nekas nenotiek.
Šobrīd ir aktīvi divi projekti, viens laukos, viens Rīgā.
Pēc veiksmīgā Iž'a iznāciena, klasesbiedrs arī sev tādu sagribēja. Tad nu esmu ticis pie pirmā pasūtījuma. Moci iegādājos no lietotāja Letinjsh, labā komplektācija ar diviem močiem un blaķeni rezervē. Šonedēļ beidzot ķeršos klāt.
Otrs projekts ir man, kas pavisam nebijis. Atjaunošu Kazanka's laivu. Tas galīgi nebūs restaurācijas projekts, laivu izmantošu par pamatu, lai taisītu nelielu cruiser tipa laivu. Priekšā stāv lieli plānošanas, koka un metāla darbi. Idejas ir lielas, redzēsim, kā izdosies.
Stāvoklis šobrīd.
Aptuvena ideja, ko plānoju. Laiva būs ar piekaramo motoru, tālvadību, koka grīdām un klājiem(decks). Viss šobrīd ir lielā plānošanas stadijā. Pa ZSV brīvdienām ar finieri mēģināšu tikt līdz aptuvenam kopskatam. Pēc tam jau sāksies galvenā kopā likšana.
Tāpat paralēli ar domubiedru esam iekārtojuši garāžu Rīgā. Vietas nav ļoti daudz, bet pietiekami, lai katrs varētu nodarboties ar savu projektu- dīvāns ir, mūzika ir, siltums ir, instrumenti ir- viss notiek. Varam rīkot pieredzes apmaiņas vakarus
Mans mocis un gandrīz iekārtotā garāža.
Tāpat ziemai ir sastādīts pagarš saraksts, ko vajadzētu manam mocim uzlabot vai sataisīt. Sākot no klaņu buksēm, blīvējumiem, amortiņiem ,elektrībai, beidzot ar blakusvāgā pabeigšanu.
Mans mocis ir ticies pie jauniem vadiem un visādiem sīkumiem, drīz varēšu motoru likt kopā:
Projekta mocis izjaukts, jāsūta detaļas no Krievijas un jāmeklē trūkstošās:
Neliela darvas karote A-moto podā:
Nodilums no bremžu trosītes.
Visā visumā ļoti nevienmērīgs pārklājums(atšķirās toņi), plaisā un nav īpaši nodilumizturīgs. No sākuma A-moto nesūdzējos, pēc gada uzrakstīju e-pastu ar bildēm ar jautājumu vai ir kas mainījies procesā, lai garantētu kvalitāti. Atbildi nesaņēmu, toties īpašnieks uzaicināja mani Feisbukā
tā ir - ja nav metāliska krāsa, var ņemt vietējo, RLKR ražoto Uretop krāsu, tā ir gan elastīga, gan nodilumizturīga, un ganjau, ir arī kāds, kas var sakarīgi nokrāsot ar pistoli.
Krastinjsh 19.Feb 2016 14:37 āds, lūdzu, nevar iedot kontaktus kantorim, kas strūklo ar stikla lodītēm? Esmu izložņājis visu internetu un ss.lv, nedodas rokā.
29.Apr 2016 | Pēdējo reizi labots 29.Apr 2016 09:54; labots 4 reizes
+
-
Sveiki, biedri!
Nepieciešama Jūsu palīdzība. Galīgi netieku gudrs, kas noticis mocim un kāpēc tik slikti darbojās. Ieskatam pievienoju video. Problēma: šauj ārā pa karburatoru. Ir regulēta aizdedze(VAPE) no 1mm līdz 4mm, regulēts karbiņš dažādos iestatījumos. No iepriekšējās sezonas ir nomainīti virzuļi un gredzeni, izhonēts cilindrs, jaunas sveces un jauns karbiņš. Gaisu pie ieplūdes nekur nerauj klāt, kloķenes blīvslēgus nepārbaudīju, bet arī ar tiem nekas nav darīts(motors bija pārsķelts, lai pārblīvētu blokus, kloķenes vākus neņēmu nost). Uzliku arī veco(k36) karburatoru, šauj tāpat . Pašam aizdoma, ka tas ir aizdedzes un karburatora regulēšanas kopums. Ļoti ceru, ka tas nav kāds kloķenes blīvslēgs pie vainas.
Ja kāds šodien vakarpusē var izrauties līdz Dzirnavu/Ganu ielas stūrim un piepalīdzēt dabūt uz strīpas uz moto sezonas atklāšanu, labs viskijs no manis(vai kas cits pēc gaumes). Esmu nedaudz sprukās, jau gandrīz divas nedēļas cīnos.
29.Apr 2016 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Sveiki, biedri!
Nepieciešama Jūsu palīdzība. Galīgi netieku gudrs, kas noticis mocim un kāpēc tik slikti darbojās. Ieskatam pievienoju video. Problēma: šauj ārā pa karburatoru. Ir regulēta aizdedze(VAPE) no 1mm līdz 4mm, regulēts karbiņš dažādos iestatījumos. No iepriekšējās sezonas ir nomainīti virzuļi un gredzeni, izhonēts cilindrs, jaunas sveces un jauns karbiņš. Gaisu pie ieplūdes nekur nerauj klāt, kloķenes blīvslēgus nepārbaudīju, bet arī ar tiem nekas nav darīts(motors bija pārsķelts, lai pārblīvētu blokus, kloķenes vākus neņēmu nost). Uzliku arī vecu(k36) karburatoru, šauj tāpat
Ja kāds šodien vakarpusē var izrauties līdz Dzirnavu/Ganu ielas stūrim un piepalīdzēt dabūt uz strīpas uz moto sezonas atklāšanu, labs viskijs no manis(vai kas cits pēc gaumes). Esmu nedaudz sprukās, jau gandrīz divas nedēļas cīnos.