Aizmirsi paroli?

krekers
05.Oct 2008
+
patīk
-
Nu baigi labais. Man laukos stāv viens IŽ planeta 3, bet es viņam netieku klāt. Vecais tur ķepu virsū un saka, ka viņš ar viņu brauks. Tas nekas, ka gadus 15-20 vispār viņš nav kustināts un vecais pats jau galīgi vārgs. Tikai škrobe, ka vēl atļaujas turēt viņu zem klajas debess. Bet tas ir tikai pēdējā gada laikā...

ritvars1990
05.Oct 2008
+
patīk
-
..ļoti smuks ,

R.Ch
05.Oct 2008 | Pēdējo reizi labots 06.Okt 2008 19:03; labots 1 reizi
+
patīk
-
Uuuu! Labi darīts! Man patīk. Nošpikošu, un krāsošu savu Mopedku tāpat! Tātad RAL 2005... Okeeej!

Krastinjsh
06.Oct 2008
+
patīk
-
tiešām nevienam nav detaļas aizķērušās???

lūdzu pameklējiet, visvairāk šobrīd vajag sajūga kurvi.. nevaru motoru citādāk nobeigt

Krastinjsh
07.Oct 2008
+
patīk
-
un vai esmu pareizi sapratis un motoram nebija krasots cilindrs? Tikai galva?

Ģirts
07.Oct 2008
+
patīk
-

Krastinjsh
09.Oct 2008
+
patīk
-
redzēts variants un viss izskatās ļoti bēdīgi. turklāt jupa motors no planētas ļoti atšķiras, reti kura detaļa der...

cik saprotu, cilindrs planētai nebija krāsots?? tikai galva?

un lūdzu lūdzu paskatamies detaļu krājumos!!

Krastinjsh
11.Oct 2008
+
patīk
-
šādi izskatās mani interesējošais sajūga kurvis:

http://content7-foto.inbox.lv/albums79916613/creature2/izh/ggggggggggggg.jpg

redzams arī iemesls, kādēļ tiek meklēts cits

vai tiešām nevienam nav????

zaika
11.Oct 2008
+
patīk
-
kads tad tev pievads ir no klokjenes gala?ar zobratu?neesmu nekad 3sho pl redzejis no iekshpuses,vismaz manai otrajai planetai vajadzetu deret sajuga kurvim no jupitera,jo tur ari ar kjedi ir, un izmers ari itka tads pats,mani mac shaubas vai tev tur nav kads kko uztjunejis pirms tevis :roll:

Krastinjsh
11.Oct 2008
+
patīk
-
nu jau es ar sāku šaubīties..

pie katalogiem pieejamajā pamācībā arī ir dubultā ķēde

nu man tur viss izskatās šādi:

http://content7-foto.inbox.lv/albums79924230/creature2/izh/PA110002.sized.jpg

tad varbūt sanāk, ka der arī jupitera kurvis??

raivizz
11.Oct 2008
+
patīk
-
Man 3planetai ir dubultā ķede,un sajuga diskus tiku licis no jupitera,Tev tur kautkas ir partaisīts!

Dalgo
11.Oct 2008
+
patīk
-
Liec kādu sajūgu gribi, galvenais lai der, jo es, piem. ieliku komplektu ar divrindu ķēdi IŽ-49 :)

zaika
11.Oct 2008
+
patīk
-
tad tev butu vieglak partaisit tā, kā naaca origjinaali,nevis meklet kkadu mistisko kurvi,un divrindu ir droshak,ja nu uz kada ilgaka kāpuma bez ķēdes paliksi?man ja kas ir ko tev iedot...

HE
12.Oct 2008
+
patīk
-
Man jābūt pilnīgi jaunam laikam jupitera kurvim, tam zobratam un ķēdei.

Letinjsh
12.Oct 2008
+
patīk
-
es jau te vienam paziņam kādu laiku atpakaļ izmēģināju uzlikt kurvi gan no 2.3.4 jupitera, bet nu neviens no viņiem tur neder!!!!!!!!!!!!!! :macies:
sākumā arī domāju, kas tur, visiem tiem motoriem iekša vienāda, bet nekā! PLANETAI ir pašai savs kurvis! tikai ja nemaldos tai pl3 bija divrindu ķēde!

zaika
12.Oct 2008
+
patīk
-
mm,nebiju iedomajies nomerit kartigi,var jau but ka nav nemaz tik vienadi,bet divrindu kjedei butu jabut

Krastinjsh
12.Oct 2008
+
patīk
-
ir ir divrindu ķēde, beidzot tiku pie donormotora un saliku visu kā nākās.. beidzot esmu ticis galā ar sajūgkurvja problēmu...

tiku arī pie papīriem mocim

tagad jātiek galā ar atlikušajiem krāsu darbiem un jāved pie elektriķa un tad jau varētu domāt par palaišanu

interesē vēljoprojām šādas daļas:

1. dekoratīvās uzlikas karburatoram

2. karburatoru

3. abus izpūtēja līkumus(ar labu hromu)

4. peku, kas stiprinās pie motora stiprinājumiem

5. labu bremžu/sajūga sviru(hroma ziņā)

6. bākas uzliku(apaļā) ar uzrakstu izh

7. jebkuras jaunas detaļas un citas hromētās detaļas, ja tās ir jaunas vai ar labu hromu un nelocītas

8. dubļu gumiju

Letinjsh
12.Oct 2008
+
patīk
-
šim modlim peka kas skrūvējas pie motora nenāk! tās nāk tikai iž 350; 49; 56(neesmu pārliecināts)! un ja arī domā ka nopirksi un uzliksti, tas vispirms nāksies pārtaisīt visus skrūvju caurumus, jo viņi neder! (pats esmu tādu peku uzkombinējis uz ju4) :)
šim modelim dažiem esmu manījis sānu peku kreisajā motocikla malā aiz bardačoka, bet ja viņa tur ir tad rāmim ir arī speciāls kronšteins! K versijām tāda peka nenāca!

Krastinjsh
12.Oct 2008
+
patīk
-
skaidrs, paldies..

kad to moci dabūju, tad viņam tāda stāvēja virsū, tikai nolauzta, tāpēc ar meklēju...

tā peka aiz bardačoka man ir, tikai jāuzliek

un jā, meklēju arī divus šādus pagrieziena lukturīšus pilnā komplektācijā:

http://content7-foto.inbox.lv/albums80022330/creature2/izh/IMG-0001-1.jpg

zaika
12.Oct 2008
+
patīk
-
manai pl2 nak tā sānu peka pie motora,vinja taa tur ari origjinali bija...
lukturishi man ari ir...un svirinja sajugam/bremzem,stures stiprinajumi...

Pēdējie ziņojumi Forumā