Nu baigi labais. Man laukos stāv viens IŽ planeta 3, bet es viņam netieku klāt. Vecais tur ķepu virsū un saka, ka viņš ar viņu brauks. Tas nekas, ka gadus 15-20 vispār viņš nav kustināts un vecais pats jau galīgi vārgs. Tikai škrobe, ka vēl atļaujas turēt viņu zem klajas debess. Bet tas ir tikai pēdējā gada laikā...
kads tad tev pievads ir no klokjenes gala?ar zobratu?neesmu nekad 3sho pl redzejis no iekshpuses,vismaz manai otrajai planetai vajadzetu deret sajuga kurvim no jupitera,jo tur ari ar kjedi ir, un izmers ari itka tads pats,mani mac shaubas vai tev tur nav kads kko uztjunejis pirms tevis :roll:
tad tev butu vieglak partaisit tā, kā naaca origjinaali,nevis meklet kkadu mistisko kurvi,un divrindu ir droshak,ja nu uz kada ilgaka kāpuma bez ķēdes paliksi?man ja kas ir ko tev iedot...
es jau te vienam paziņam kādu laiku atpakaļ izmēģināju uzlikt kurvi gan no 2.3.4 jupitera, bet nu neviens no viņiem tur neder!!!!!!!!!!!!!! :macies:
sākumā arī domāju, kas tur, visiem tiem motoriem iekša vienāda, bet nekā! PLANETAI ir pašai savs kurvis! tikai ja nemaldos tai pl3 bija divrindu ķēde!
šim modlim peka kas skrūvējas pie motora nenāk! tās nāk tikai iž 350; 49; 56(neesmu pārliecināts)! un ja arī domā ka nopirksi un uzliksti, tas vispirms nāksies pārtaisīt visus skrūvju caurumus, jo viņi neder! (pats esmu tādu peku uzkombinējis uz ju4)
šim modelim dažiem esmu manījis sānu peku kreisajā motocikla malā aiz bardačoka, bet ja viņa tur ir tad rāmim ir arī speciāls kronšteins! K versijām tāda peka nenāca!