Kristaps :
Es to mopēdu stundas vai divu laikā izjaucu. Kādu dienu visu tīrīju un krāsoju. Tad pāris stundās visu saliku.
Problēma ir ar to motoru.
Tur RokasUrbisStarteris kopumā pat varētu būt pāris stundas griezts. Un bez dižiem rezultātiem.
tominsh :Kristaps :
Es to mopēdu stundas vai divu laikā izjaucu. Kādu dienu visu tīrīju un krāsoju. Tad pāris stundās visu saliku.
Problēma ir ar to motoru.
Tur RokasUrbisStarteris kopumā pat varētu būt pāris stundas griezts. Un bez dižiem rezultātiem.
kaada jeega stundaam griezt? ja nelec, ta griez kaut dienaam- rezultaatu nebuus...
saakumaa paarbaudi, vai padod degvielu uz karburatoru... ja padod- izskruuvee sveci... ja peec pailgas motora grieshanas svece sausa- karburators aizsities ar kkaadiem netiirumiem...
paarbaudi arii dzirksteli, ja taas nav- iebaaz pirkstu sveces uzgalii un pagriez biku motoru... ja pa pirkstiem dabuu- maini sveci, ja pa pirkstiem nesit- skaties aizdedzi- saac ar indukcijas spoli, vadiem, kontaktiem...
[ri4a] :Gints :
kristaps, retro tirdziņā tak tādu dzinēju pilnīgi jaunu tirgoja..
tur bija d-5 nevis d-8
Gints :
bet pukšķi tev sit viņš vai klusums? ja tev galīgi nav neviena pukšķa, tad skaties vai nu degviela tomēr nepienāk vai uz sveces nav dzirkstele...
es kādreiz vienai minskai ar špricīti ielaidām benzīnu pa sveces caurumu atskrūvējām atpakaļ sveci un ar pusregulētu aizdedzi dabūjām pukšķi...
Pateicoties retromotomans, cerams, ka tikšu pie jauna smuka ķēdes sarga.
Mopēdu nopirku no valtera, viņš kaut ko tur bija sataisījis, ka mopēds nedarbojas. Man arī nekādi nesanāk (nesaprotu, kas varētu būt par vainu) iedarbināt to.