Aizmirsi paroli?

Kristaps
05.Jun 2008 | Pēdējo reizi labots 03.Apr 2009 13:36; labots 2 reizes
+ 1
patīk
- 0
Lai bildes runā pašā par sevi. Mopēds domāts meitenei.

http://content8-foto.inbox.lv/albums94945189/retromoto_lv/Riga_13/IMG-2761s.sized.jpg

http://content8-foto.inbox.lv/albums94945193/retromoto_lv/Riga_13/IMG-2759s.sized.jpg

http://content8-foto.inbox.lv/albums94945198/retromoto_lv/Riga_13/IMG-2750s.sized.jpg

http://content8-foto.inbox.lv/albums94945357/retromoto_lv/Riga_13/IMG-3935.sized.jpg

Pateicoties retromotomans, cerams, ka tikšu pie jauna smuka ķēdes sarga.

Mopēdu nopirku no valtera, viņš kaut ko tur bija sataisījis, ka mopēds nedarbojas. Man arī nekādi nesanāk (nesaprotu, kas varētu būt par vainu) iedarbināt to. geek

tominsh
05.Jun 2008
+
patīk
-
izskataas tiiri jauki, kaa radiits meitenei...
vieniig seedekli ar prasiitos kaadu gaishaaku

P.S. tas kakjis peedeejaa bildee da best 8)

valters
05.Jun 2008
+
patīk
-
:shock: mans..... :shock: kapeec pārkrasoji :D

valters
05.Jun 2008
+
patīk
-
gribi teikt, ka veljoprojam vinjsh nelec? :D

ja
05.Jun 2008
+
patīk
-
spogoļus + zvaniņu !

Kristaps
05.Jun 2008
+
patīk
-
valters :

Tieši tā. Es tur vismaz kādu nedēļu esmu nočakarējies, lai mēģinātu viņu pielaist. Bet nekā :cry: :cry:

Kaibinjsh
05.Jun 2008
+
patīk
-
Meitenēm jau vajag tādu rāmi (piemēram Rīga-4), kur ar svārkiem var sēdēt. Sēdeklim baltu ādu. Skaists :) Vispār jau Gauja pēc skata tādā sievišķīga.

tominsh
05.Jun 2008
+
patīk
-
Kristaps :
valters :

Tieši tā. Es tur vismaz kādu nedēļu esmu nočakarējies, lai mēģinātu viņu pielaist. Bet nekā :cry: :cry:

tak pa nedeelju sho liidz peedeejai skruuviitei var izjaukt un salikt vismaz 3 reizes :D

Kristaps
05.Jun 2008
+
patīk
-
Es to mopēdu stundas vai divu laikā izjaucu. Kādu dienu visu tīrīju un krāsoju. Tad pāris stundās visu saliku.
Problēma ir ar to motoru.
Tur RokasUrbisStarteris kopumā pat varētu būt pāris stundas griezts. Un bez dižiem rezultātiem.

[ri4a]
05.Jun 2008
+
patīk
-
aizdedze noreguleta? un karburators padod degvielu ?

tominsh
05.Jun 2008
+
patīk
-
Kristaps :
Es to mopēdu stundas vai divu laikā izjaucu. Kādu dienu visu tīrīju un krāsoju. Tad pāris stundās visu saliku.
Tur RokasUrbisStarteris kopumā pat varētu būt pāris stundas griezts. Un bez dižiem rezultātiem.

kaada jeega stundaam griezt? ja nelec, ta griez kaut dienaam- rezultaatu nebuus...
saakumaa paarbaudi, vai padod degvielu uz karburatoru... ja padod- izskruuvee sveci... ja peec pailgas motora grieshanas svece sausa- karburators aizsities ar kkaadiem netiirumiem...

paarbaudi arii dzirksteli, ja taas nav- iebaaz pirkstu sveces uzgalii un pagriez biku motoru... ja pa pirkstiem dabuu- maini sveci, ja pa pirkstiem nesit- skaties aizdedzi- saac ar indukcijas spoli, vadiem, kontaktiem...

Gints
05.Jun 2008
+
patīk
-
kristaps, retro tirdziņā tak tādu dzinēju pilnīgi jaunu tirgoja.. :)

[ri4a]
05.Jun 2008
+
patīk
-
Gints :

tur bija d-5 nevis d-8

Kristaps
05.Jun 2008
+
patīk
-
tominsh :
Kristaps :

kaada jeega stundaam griezt? ja nelec, ta griez kaut dienaam- rezultaatu nebuus...
saakumaa paarbaudi, vai padod degvielu uz karburatoru... ja padod- izskruuvee sveci... ja peec pailgas motora grieshanas svece sausa- karburators aizsities ar kkaadiem netiirumiem...

paarbaudi arii dzirksteli, ja taas nav- iebaaz pirkstu sveces uzgalii un pagriez biku motoru... ja pa pirkstiem dabuu- maini sveci, ja pa pirkstiem nesit- skaties aizdedzi- saac ar indukcijas spoli, vadiem, kontaktiem...

Kas tu domā, ka es esmu galīgs :daa Benzīnu normāli dzen cilindros iekšā, kompresija ir, pirkstus svečvadā galā negribu bāzt. Testeris uzrāda ap 0,70, ja uzliek 20V.
Kā aizdedzi noreulēt, neesmu vēl saprati, bet saregulēju konatkiņu atstarpes, tā lai verās vaļā ap 0,3 mm no augšās.
Biju vēl papildus strāvas ģeneratoru uzlicis (akumulatora lādētāju), bet sapratu, ka nav īpaši laba ideja pāris sveces diezgan ātri izbeidzās.

[ri4a] :
Gints :

tur bija d-5 nevis d-8

Piekrītu ri4am, turklāt nav vēlme kaut kāda Riga 13 ieguldīt naudu. Kopumā projekts ir izmaksājis, ne vairāk kā 50Ls. Vienīgi darba stundas daudz aizgājušas` :(

tominsh
05.Jun 2008
+
patīk
-
aizdedze jaanoregulee taa, lai kontakti saaktu veerties briidii, kad virzulis ir kaadu 3-4 mm (lai zinaatu preciizi jaaskataas graamataa) pirms taa augstaakaa punkta
lai zinaatu, kad kontakti veras valjaa, caur tiem var piesleegt spuldziiti ar bateriju taa, lai spuldziite nodziest, kad kontakti atveras...

Gints
05.Jun 2008
+
patīk
-
a viņš kautkādu pukšķi sit laukā vai kapa klusums?

aizdedzes momenta noregulēšanai vislabāk der šāda mēriekārta:
http://photos.fotki.lv/photos/4/W0002029/000202876/000020287518_%23_3_%23_shtepsels.jpg

tominsh
05.Jun 2008
+
patīk
-
mm, mikrometrs :top:

ja nav taada, var izmantot biidmeeru... tikai iepeejams, ka buus baaka jaanonjem...

iipashi advanceetie reizeem iztiek ar skruuvgriezni geek

Kristaps
05.Jun 2008
+
patīk
-
Aizdedzi regulēt protams, ka māku. Bet tam D8, nav neviena regulācijas skrūve, ar ko to aizdedzi noregulēt. Tur jau tā problēma. Kaut gan tagad jau tā pat ir 3mm, ar atstarpi noregulēti.

Gints
05.Jun 2008
+
patīk
-
bet pukšķi tev sit viņš vai klusums? ja tev galīgi nav neviena pukšķa, tad skaties vai nu degviela tomēr nepienāk vai uz sveces nav dzirkstele...

es kādreiz vienai minskai ar špricīti ielaidām benzīnu pa sveces caurumu atskrūvējām atpakaļ sveci un ar pusregulētu aizdedzi dabūjām pukšķi...

Kristaps
05.Jun 2008
+
patīk
-
Gints :
bet pukšķi tev sit viņš vai klusums? ja tev galīgi nav neviena pukšķa, tad skaties vai nu degviela tomēr nepienāk vai uz sveces nav dzirkstele...

es kādreiz vienai minskai ar špricīti ielaidām benzīnu pa sveces caurumu atskrūvējām atpakaļ sveci un ar pusregulētu aizdedzi dabūjām pukšķi...

Pukšķēja vienu brīdi bet baigi reti pie šāvieni bija. Benzīns nāk labi.

Vēl jautājums: kondesatoram vienalga kur kuru galu liek?

« 123 »

Pēdējie ziņojumi Forumā