Aizmirsi paroli?

R.Ch
26.Jun 2008
+
patīk
-
Es par!

Armands
26.Jun 2008
+
patīk
-
nav te ko kalt mistiskus plānus, sāc kautko darīt uztaisi kautko, ja pierādīsi sevi, tad arī vari gaidīt klientus un pasūtījumus.

skūteros tiktiešām tāda tipa aizdedzes bez ierobežotājiem + ģenerators ir ļoti aktuālas (cenas ~300-350 Euro), tik tev jākonkurē ar esošajiem ražotājiem, cenās, kvalitātē, savā prestižā u.c. punktos.
skūteriem ir dažas firmas, kas orientējas uz atsevišķu daļu izgatavošanu piem. cilindri vai izpūtēji, un tās preces caur internetu pārdodas visā pasaulē. tavs lauciņš varētu būt aizdedzes, skūteriem ir 2 aktuāli motori kurus parasti pārbūvē un tuningo/forsē :)

šeit var apskatīt piedāvājumu skūteru aizdedzēm:

http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikelliste.php%3...number%3D6

kashinjshh
26.Jun 2008
+
patīk
-
:D nez kapec onkulis smertjevs man sudzejas par shim aizdedzem ka nekas tur spidosh nav bijis un Vācu firmas krober aizdedzes tolaik esot bijushas labakas bet ja tiesham spetu notestet un pieradit ka tas razojums ir bijis labs un strada redz te ir viens ta laika dzinejs aizkeries kursh gaida tieshi ta laika razojumu kursh butu labaks par musdienu.......

katra jauna ideja ir kas labs!!!!!!

Armands
26.Jun 2008
+
patīk
-
ne tikai Smertjevs sūdzējās...

iespējams mūsdienu materiāli/detaļas ļautu uzrādīt labākus rezultātus un aizdedzes spējas, kā vecajos labajos :)

ATB
26.Jun 2008
+
patīk
-
kādas vēl mūsdienu tehnoloģijas mājas apstākļos.

ecrire
26.Jun 2008
+
patīk
-
:) nuu ... es padomatu par komplektu GAZ69.... un gribetu komplektu dnepram :D bet lai butu labaks par bezskontaktu aizdedzi .. un nebutu vizuali ka shkjunings kur vadi karajas... spole pietita pie ramja ar izolenti un vaku kur aizddedze nevaretu uzlikt .. ne tadu man nevajaga :D vot ja smuki .. kompakti un 1000% droshi tad ok :D :D par 100ls mosh panjemtu ... bet tam jabut 1000% droshi :D aja vel stradas mocicts ar E85 :D :good!:

ATB
26.Jun 2008
+
patīk
-
ecrire :
:) nuu ... es padomatu par komplektu GAZ69.... un gribetu komplektu dnepram :D bet lai butu labaks par bezskontaktu aizdedzi .. un nebutu vizuali ka shkjunings kur vadi karajas... spole pietita pie ramja ar izolenti un vaku kur aizddedze nevaretu uzlikt .. ne tadu man nevajaga :D vot ja smuki .. kompakti un 1000% droshi tad ok :D :D par 100ls mosh panjemtu ... bet tam jabut 1000% droshi :D aja vel stradas mocicts ar E85 :D :good!:

DIKTI ŠAUBOS KA ATRADĪSI TĀDU DEGVIELU KĀ E 85

kristaps12
26.Jun 2008
+
patīk
-
Riga tagad tirgo bioetanolu E85... :) :)

Uldis Leiskalns
26.Jun 2008 | Pēdējo reizi labots 08.Jūl 2008 16:40; labots 1 reizi
+
patīk
-

ecrire
26.Jun 2008
+
patīk
-
:D ATB .. benzins E-85 pardodas valdemara ielas statoilaa :D kas ir jaunais 85%etanola un 15benzina maisijums uuber jaunajam mashinam :D pardodas jau no pagajushagada vasaras :d jau 20l nopirkti luk ta :D iespejas forset tehniku bez bailem par detonaciju :D

kashinjshh
27.Jun 2008
+
patīk
-
:) šeit negāja runa par šauļu dzineju, tie ir ļoti sliktas kvalitates produkcija, kas neatbilsts sporta prasibam un augstiem apgriezieniem pec neilgas darbibas jau sak paradities plaisas un visadi citi nozimigi defekti bet nu kaut ko jau sakuma izdodas ari no shi dzineja dabut ara bet tas jau tik eksperimentu pec......

cienijamais Uldi ja jums ir prieksh ta laika 50cc serpuhovas dzinejiem ar ko brauca smertjevs vai borisenko ko varetu varbut shobrid uzlabot lai nebutu ta laika kibeles es labrat parunatos un apspriestu sho variantu izgatavot kaut vienam eksemplaram ko lidzigi vai pat labaku lai varetu piedalities retrosaciktes zviedrija ar musu pashu Latvija razotu mociti un protams aizdedzi...

paldies jau ieprieksh...

Uldis Leiskalns
28.Jun 2008
+
patīk
-

Boris
04.Mar 2011
+
patīk
-
kashinjshh :

cienijamais Uldi ja jums ir prieksh ta laika 50cc serpuhovas dzinejiem ar ko brauca smertjevs vai borisenko ko varetu varbut shobrid uzlabot lai nebutu ta laika kibeles es labrat parunatos un apspriestu sho variantu izgatavot kaut vienam eksemplaram ko lidzigi vai pat labaku lai varetu piedalities retrosaciktes zviedrija ar musu pashu Latvija razotu mociti un protams aizdedzi...

paldies jau ieprieksh...

Gribētos zināt kā tas viss beidzās : retrosaciktes zviedrija ar musu pashu Latvija razotu mociti?
Un ko dara Uldis Leiskalns, jo pedējais apmeklējums ir 15.Nov 2009 18:34

Andris_Z
04.Mar 2011
+
patīk
-
Protams, ka laikam nekas. Ambīcijas, ambīcijas un tā arī nekas tālāk. Bet kas galu galā ir tas leģendārais moments?
Galvenā vērtība ir aizdedzes spoles konstrukcijas princips pēc kura neko neražo, es neko tādu neesmu atradis ne netā, ne kur citur. Parametri ir super. Par to bija pat tehnikas žurnālos rakstīts, izstrādāts RPI, tolaik.
Par pašu aizdedzes shēmu, tad līdzīgas CDI sastopamas daudz. Ja tur ko vajag, tad pie tās jāpiestrādā, galvenais, pie drošības un ilgmūžības.

kashinjshh
04.Mar 2011
+
patīk
-
:D augusta startejam... beidzot viss bus gatavs...diemzel aizdedze nebus leishkalna...

« 1234 »

Pēdējie ziņojumi Forumā