Nu tā, tā nolēmu es arī padižoties.
Te jāņem vērā, ka esmu slims, slimība - jawa. Diagnoze-ātri progresē un nav ārstējama! :-)
Padzirdēju, ka vietējā metāllūžņu uzpirktuvē nodota jawa, pēc 10 min. biju tur! un nopirku! Lūk tāda tā ir!
[img]http://foto.inbox.lv/albums/975a/jaunsprojekts/imgp3488.sized.jpg
Tā ir pirmā oriģināla 634 (citi sauc par jubilejas), ar 633 dzinēju. Tas bija pirmais šinī 634 dzinēju sērijā un nāca bez pusautomāta. Jawa ir 73 gada. Klāt tai nav pagriezieni. Iedarbināt varēja, taču kloķenei bija PSC. Uz doto mirkli esmu to izjaucis krāsošanai. Remontēts tiek dzinējs. Ātrumkārba un sajūgs bija o.k. Iepirku jaunus klaņus, gultņus, pirkstus un adatu gultņus. Iepirku arī jaunus virzuļus 2.rem., jāved izslīpēt cilindri. Doāju dabūt kautkur oriģinalos pagriezienus, možka kādam ir, un jaunus izpūtējus ar līkumiem. Viss pārējais ir labs, tikai prasa darbu. Tā tas ir pagaidām, kad būs kādi rezultāti, tad informēšu. Ja ir kādi jautājumi, atbildēšu!
Ikdienā pats lietoju nākamās paaudzes 634, kuru arī bija paredzēts nodot lūžņos. Trīs gadu darbs tagad izkatās šādi:
Tā kā ja kādam ir kāds detaļas no šadiem modeļiem, možka var ko sarunāt.
Man ir izpūtēji, bija vienam no donoriem virsū, nezinu kādā stāvoklī t.i. par buktēm, bet hroms liekas, ka labs - pēc brīvdienām zināšu.
Mani interesē vecās jawas orģinālais atslēgu komplekts, pumpis, vai nosprādzis orģinālais akumulators. Ja nav tad jau tāpat ko sarunāsim.
Guests: Bet tev ir tie apaļīgie, nevis kantainie? Ja ir, tad ņemu kaut 3!
Valters: Atdeva par alumīnija cenu-30Ls.
Kolekcionars: Delta jau aizgāja - ātri prom!
Dzincha: kā jau teicu, viņa bija vēl briesmīgākā stāvokliī kā tā vecā bildēs, 3 gadus vācu detāļas kopā, pulēju, restaurēju tāpēc tāda arī ir!
PaaO: O.k., ja nav sisti galīgi un irhroms virsū, tad sarunātu, a kā ar līkumiem. A no donora tev nav gaismas slēdzīšu abās pusēs? Tie kas nāca hromēti! Runājot par stiklu, bija man viss stikls ar visiem stiprinājumiem, nedaudz ieplīsis, viens vīrs paņēma bez runāšanas!
PAL man Tevi jāpbēdina.
Svētdien padarbojos pa garāžu, izpūtēji galīgie mēsli. Jaunatne tos ir pamatīgi apskādējusi. Domāju, ka Tev tādi nederēs. Skaties pats.
Nu jā, kāda tad ir jawa, ja šitik biezi uz sāniem rauts. A kas tev vēl no viņas ir? Cilindri ir. Gaismu slēdzīši ir? Možka tu vari bildes ielikt ar visu kas tev uz viņas ir?
Tā ir vecā jawa (70 gads) kurai bija uzstīvēti 634 izpūtēji, bāka ar ampermetru, akb un atslēgu kastetes ar atslēdziņu, nu pilnīgs hibrīds, derēja tikai izjaukšanai un rezerves daļām
Te jāņem vērā, ka esmu slims, slimība - jawa. Diagnoze-ātri progresē un nav ārstējama! :-)
Padzirdēju, ka vietējā metāllūžņu uzpirktuvē nodota jawa, pēc 10 min. biju tur! un nopirku! Lūk tāda tā ir!
[img]http://foto.inbox.lv/albums/975a/jaunsprojekts/imgp3488.sized.jpg
Tā ir pirmā oriģināla 634 (citi sauc par jubilejas), ar 633 dzinēju. Tas bija pirmais šinī 634 dzinēju sērijā un nāca bez pusautomāta. Jawa ir 73 gada. Klāt tai nav pagriezieni. Iedarbināt varēja, taču kloķenei bija PSC. Uz doto mirkli esmu to izjaucis krāsošanai. Remontēts tiek dzinējs. Ātrumkārba un sajūgs bija o.k. Iepirku jaunus klaņus, gultņus, pirkstus un adatu gultņus. Iepirku arī jaunus virzuļus 2.rem., jāved izslīpēt cilindri. Doāju dabūt kautkur oriģinalos pagriezienus, možka kādam ir, un jaunus izpūtējus ar līkumiem. Viss pārējais ir labs, tikai prasa darbu. Tā tas ir pagaidām, kad būs kādi rezultāti, tad informēšu. Ja ir kādi jautājumi, atbildēšu!
Ikdienā pats lietoju nākamās paaudzes 634, kuru arī bija paredzēts nodot lūžņos. Trīs gadu darbs tagad izkatās šādi:
Tā kā ja kādam ir kāds detaļas no šadiem modeļiem, možka var ko sarunāt.