Aizmirsi paroli?

A-76
12.Dec 2011
+
patīk
-
Paldies visiem kas ievērtēja,vidrīzāk tiksimies sezonas atklāšanas izbraucienā.Tā kā man rezervē ir vēl 2gb. RĪGA 1(no kuriem viens 100% oriģināls)krāsojumu šim izdomāju pats,klusinātāju - gurķi nomainīju pret īso ar pipsi sānos,kuru veiksmīgi dabūju Ikšķilē.Klusinātāji ir bijuši gan,gan šis ir tāds kičīgāks.Citādi 95% viss ir oriģināls.Man visas R1 ir ar jawa motorīšiem ,šķiet no 1963 gada sāka izmantot š-50 motorus,tiem modeļiem atšķirās arī amortizatori un bāka.Jā ja kādam iepatikās bildes- lūdzu. Nākamais atjaunotais mopēds būs Rīga -4,uz 80 % viss jau gatavs pret pavasari likšu kopā . Lai veicās, visiem priecīgus gaidāmos svētkus. Rolands

maruchans
13.Dec 2011
+
patīk
-
A-76 :
cauri sniegotai Vecrīgai uz fotosesiju studijā.

Labas bildes! Kas par studiju? cik fotosesija mopinjam maksāja?.... gribu sabildēt savus velosipēdus!

Sbech
13.Dec 2011
+
patīk
-
maruchans :
gribu sabildēt savus velosipēdus

Tev pašam, cik var redzēt - ļoti ne slikti sanāk bildēt! Bet profesionāls, protams, ir profesionāls... Arī interesē - cik tas izmaksā?

RatEnpreis
13.Dec 2011
+
patīk
-
Var uzorganizēt fotoplenēru - tēma retro tehnikas bildēšana. Un bildes pēc tam par velti, kā samaksa par iepēju ko tādu pabildēt. Jo gribētāju pēc tāda bildējamā ir ka biezs.

A-76
13.Dec 2011
+
patīk
-
Mopēdu fotografēju studijā - SHORNIKOFF.LV, fotografē Artūrs arī foruma biedrs ,studija atrodas vecrīgā. Velo un mopēdus var fotografēt studijā, močus laikam nē jo telpa ir pagrabstāvā,zinu ka meistars veic arī izbraukuma sesijas. Par cenām nezinu teikt, man bija barters,bet domāju ka diezgan demokrātiski.Labāk ja kādam interese zvaniet pašam Artūram t.29278877 www.shornikoff.lv:like:

http://failiem.lv/g/lqpzmi?n=165

ursus
13.Dec 2011
+
patīk
-
es arī GRIBU tavu mopēda foto ...

dezamet
13.Dec 2011
+
patīk
-
Lūdzu studijā autoru uz mopēda(kādu bildi)geek ................

maruchans
15.Dec 2011
+
patīk
-
A-76 :

A-76 13.Dec 17:23 + - | Citēt iezīmēto Mopēdu fotografēju studijā - SHORNIKOFF.LV, fotografē Artūrs arī foruma biedrs ,studija atrodas vecrīgā. Velo un mopēdus var fotografēt studijā, močus laikam nē jo telpa ir pagrabstāvā,zinu ka meistars veic arī izbraukuma sesijas. Par cenām nezinu teikt, man bija barters,bet domāju ka diezgan demokrātiski.Labāk ja kādam interese zvaniet pašam Artūram t.29278877 www.shornikoff.lv:like:

Paldies!

uldiss
14.Apr 2016
+
patīk
-
Sveiki visu zinošie foruma biedri!
Lieku kopā Rīga 1, esmu iestrēdzis pie spieķošanas. Ko darīt ar spieķiem? Stāvoklis ne pārāk labs. Skrūvēt ārā un cinkot? Varbūt ir iespēja kaut kur pasūtīt? Varbūt ir iespējams pielāgot no kaut kā cita? Droši vien kāds ar tādu dilemmu ir jau saskāries, gaidīšu padomu
:)

1000000NT
15.Apr 2016
+
patīk
-
neesmu Rīgu speciālists, bet ieteiktu paņemt štrumus rokā, izmērīt spieķa garumu, diametru, spieķa uzgriežņa galviņas diametru un apzvanīt www atrodamās velo darbnīcas, apjautātos tur, vai arī meklētu analogus, kam tādi paši riteņi no lielajiem ražotājiem (JAWA, Peugeot uc) un pameklētu kautvai tajā pašā ebajā.
turklāt, ja spieķus ruslans nav dramatiski sakodis un to bojājumi vairāk ir tikai estētiski, tad var pārcinkot esošos.

uldiss
15.Apr 2016
+
patīk
-
paldies

Damass
17.Apr 2016
+
patīk
-
184 mm un 120 grādu leņķis. Domāju, ka pārcinkot neatmaksāsies. Esmu jau mēģinājis aptaujāt velodarbnīcas un moču veikalus, bet Rīgai-1 (un vēlākām) ir dikti nepateicīgs izmērs. Plus vēl specifiskais 120 grādu leņķis galviņai. Ne šis, ne tas. Ja nu izdodas atrast, ieraksti, lai citi arī zin!
Ko es šajā situācijā darīju - pasūtīju no čehiem. Tieši tādi paši spieķi bija čehu Jawa Pionyr (laikam arī Jawa 05) un Jawa Stadion S23. Tikai ņem vērā, ka Stadion S11 un S22 bija 90 grādu leņķis, tās Tev nederēs.
Interesanti, ka jawaparts.com man tāpat atsūtīja ar 90 grādu leņķi, un vēlākā sarakstē vienalga apgalvoja, ka derot. Pareizos spieķus dabūju no moto-ustinl.cz, bet ar tiem atkal citi kreņķi...

uldiss
17.Apr 2016
+
patīk
-
Super, paldies par informāciju, laikam jāpasūta, velodarbnīcās taisa lielas acis un iesaka visādus brīnumus

Andris_Z
17.Apr 2016
+
patīk
-
Un kā ir, ja tos 90 grādus mazliet atspiežam atpakaļ? Spīlītēs palocam.

AAARIS
18.Apr 2016 | Pēdējo reizi labots 18.Apr 2016 08:46; labots 1 reizi
+
patīk
-
Damass 17.Apr 2016 00:13
184 mm un 120 grādu leņķis

No gataviem variantiem droši vien var izskatīt arī motaki.ru piedāvājumu - 188 mm x 3.1, 120 grādu leņķis:
http://motaki.ru/index.php?route=product/product&filter_name=%D1%8...ct_id=7836

Kāds ir spieķa diametrs Rīgai-1? Deltai laikam bija 2.8 mm. Ja tāds pats, tad teorētiski varētu derēt.

Vienīgi jāņem vērā, ka tie ķīniešu spieķi pamīksti varētu būt, bet mopēdam varbūt būs OK.
Es nesen no motakiem eksperimentam pasūtīju Karpatu spieķus priekš RVR 16" riteņiem (Karpatiem spieķim ir 90 grādu leņķī atliekts gals, bet kopējais garums gandrīz tāds pats). Spieķis mīksts, smuki atlocījās taisns. Redzēs, kā uzvedīsies, kad spieķos.

Damass
18.Apr 2016
+
patīk
-
Pieļauju, ka var arī tā. Ja prieku rada darbošanās pati, droši vien, ka var arī paņemt garākus spieķus, nopiļīt galviņu, izgatavot veidnīti, ielocīt 120 grādus un uzdauzīt jaunu galviņu... ;-)
Stāsts jau bija par to, ka šāda diametra un garuma spieķus veikalos neatradu. Bet, ja jau jāpasūta internetā, tad kāda jēga pasūtīt kaut ko, kas pašam pēc tam jāpārtaisa?

Damass
18.Apr 2016
+
patīk
-
Vismaz Stadionam/Pienierim bija 3 mm. Pieļauju, ka Rīgai-1 arī. Droši vien, ka varētu arī no šī motaki.ru, tas pats vien jau ir.

uldiss
19.Apr 2016
+
patīk
-
es jau pasūtīju, redzēs kas atnāks, cenas ok

uldiss
25.Apr 2016
+
patīk
-
nedēļu pēc naudas pārskaitīšanas bija klusums, šorīt atnāca e vēstule, ka paciņa ar detaļām noformēta un tiek izsūtīta. Gaidam, ceram. Niez nagi ātrāk visu salikt
:)

Pēdējie ziņojumi Forumā