Aizmirsi paroli?

apalais
17.Mar 2018
+
patīk
-
Sveiki! Man ir iespēja dabūt Minsk 105 1968 gada, ar melnajiem numuriem, īpašnieks dzīvs :). Teica, ka atvedīšot, lai tik saķīlējot un maucot, tikai pazudusi dzirkstele un lecot no kāda tur ātruma ārā. Tagad atradu pieliekamajā ļoti vecu, cerams Minskas, ģeneratoru, 1969 gada. Atceros, ka manai mammai deva minsku padomju laikos kā vetfeldšerei, nu pēc gada varētu būt, ka 105 vai pat 104. Tīrīju, ārdīju, pucēju, palika ļoti smuks utt. :) Ģenģerim ir masas viens izvads, uz kontaktu spailes izvads un divas fāzes, vai kā tās sauc, izvadi no spolēm vai nu sarauti, vai bez izolācijas.
Tā jau vecie dampji patīk, pagājušo gadu iegādājos divus vecus Muravejus, sataisīju, ieskatam- https://www.youtube.com/channel/UCYORuR9bnd63liXA_41YPfQ. Vēl jāsakrāso un uz skati! Ir ko darīt brīvos brīžos!
Jautājums par to Minsku 105, kur var dabūt redzēt šī verķa elektrisko shēmu, visu?

kergers
17.Mar 2018
+
patīk
-
Es sāktu ar shema minsk 105 ( vai kaut kā tā ) iekš google meklētāja. Ja pašam aptuveni ir skaidrība, ko gribi ieraudzīt, tad zināsi, kura ir precīzā bilde. Bet noteikti kādam zinošākam šeit ir labāka atbilde padomā :)

fire
17.Mar 2018
+ 1
patīk
- 0
http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1521301561-065.jpg

apalais
17.Mar 2018
+
patīk
-
Paldies, fire! Ceru, ka dzīvē arī būs tikpat skaisti! :)

apalais
17.Mar 2018
+
patīk
-
Saimniekam pirms apmēram 20 gadiem esot atteikta apskate, jo neesot pagriezienu kā tādu. Bet, ja stokā to nav vispār, kādi varianti? Esmu gatavs rādīt ar roku.

fire
17.Mar 2018
+
patīk
-
MK noteikumos par teh. apskati rakstīts: Motocikliem, kas pirmo reizi reģistrēti, sākot ar 1983. gada 1. janvāri, jābūt diviem priekšējiem virzienrādītāju lukturiem un diviem aizmugurējiem virzienrādītāju lukturiem.

zaika
18.Mar 2018
+
patīk
-
Man planetai (70. gada) ari nav pagriezienu, ne regjistrejot ne ejot apskati nav bijis pretenziju, tik jautajums- vai pagriezienu nav? Ne .

mopis28
18.Mar 2018
+
patīk
-
Ja orginali nenāk pagriezienu , tad viņiem nav jabūt , un neviens csdd jums nevar aizradit vai likt skruvēt kaut kadus pagriezienus , kas jums tur nesaprotams?

fire
18.Mar 2018
+
patīk
-
Jaunie Ministru kabineta noteikumi Nr. 295 "Noteikumi par transportlīdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļa" spēkā no š.g. 1. marta. Lai nav tukša spriedelēšana, ieteiktu visiem palasīt. Arī lietotājam "mopis28".

Andris_Z
18.Mar 2018
+
patīk
-
fire 18.Mar 2018 15:56
Jaunie Ministru kabineta noteikumi Nr. 295 "Noteikumi par transportlīdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļa" spēkā no š.g. 1. marta.

mopis28 18.Mar 2018 15:02
a orginali nenāk pagriezienu , tad viņiem nav jabūt , un neviens csdd jums nevar aizradit vai likt skruvēt kaut kadus pagriezienus , kas jums tur nesaprotams?

Kādi būtu risinājumi? Lai nebūtu tukša spriedelešana.

Difers
18.Mar 2018
+
patīk
-
Vēsturiskam spēkratam tehnisko apskati veic, pārliecinoties par tā iekārtu, ierīču un mezglu atbilstošu darbspēju un tehnisko stāvokli saskaņā ar šo noteikumu II nodaļā noteikto kārtību, ciktāl tas ir iespējams ar pieejamām diagnostikas iekārtām. Šādam transportlīdzeklim ir pieļaujamas atkāpes no šo noteikumu prasībām, kas saistītas ar tā oriģinālo konstrukciju un kas būtiski neietekmē satiksmes drošību.

Difers
18.Mar 2018
+
patīk
-
Motocikliem, kas pirmo reizi reģistrēti, sākot ar 1983. gada 1. janvāri, jābūt diviem priekšējiem virzienrādītāju lukturiem un diviem aizmugurējiem virzienrādītāju lukturiem.

Difers
18.Mar 2018
+
patīk
-
Cilvēkiem patīk pašiem visu ko izdomāt- "ja no rūpnīcas nav tad nevajag" - parādi man vienu motociklu kuram no rūpnīcas nav virzienrādītāji kurš ražots pēc 83. gada.
Principā jau civilizetajā pasaulē noteikumi un prasības pret tehniku ir līdzīgas jau sen.

fire
18.Mar 2018
+
patīk
-
Cik nav par to runāts - divi spoguļi, vienalga vai vēsturisks vai jaunāks. Virzienrāži - no 1983. gada. http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1521390465-image007.jpg

mopis28
18.Mar 2018
+
patīk
-
Andris_Z 18.Mar 2018 16:03
Kādi būtu risinājumi?
A kādus risinajumus vajaga? Ja tādi nav bijuši paredzeti tad nekas nav jarisina, bet ja ir bijuši tad ir jabūt! Teiksim ja man ir 30 desmito gadu indianis tad man viņam pašrocigi kaut kā Tur pec kautkadiem augstumiem, platumiem , leņķiem jaskruvē klāt moskviča spoguļi? Jaskruvē vai nav jaskruvē tads luk ir jautājums :D

fire
18.Mar 2018
+
patīk
-
Tam indiānim droši vien nebūs arī bremžu luktura. Vienīgā izeja - nokārtot vēsturiskā spēkrata statusu un braukt bez tehniskās apskates. Protams, uz savu atbildību.

mopis28
18.Mar 2018
+
patīk
-
Ar tik veciem hlamiem pa ielu neviens nebraukā, neesmu gajis skati , nezinu.

1000000NT
19.Mar 2018
+
patīk
-
nevajag pat tik vecus aparātus, man Virago skatē ielika aizrādijumu par ORIGINĀLAJIEM spoguļiem, jo tajos viņi nevar iebāzt savu bumbuli, un tā arī teica, ka viņiem vienalga, ka ar tādiem ir nācis no rūpnīcas, vajag lai atbilst noteikumiem.

Difers
19.Mar 2018
+ 0
patīk
- 1
Viragai taču spoguļi kā televizori.
30.to gadu indianim nav jāiet tehniska apskate.

« 123 »

Pēdējie ziņojumi Forumā