Nu skaidrs, veco ģeneratoru sauc 43.3701, 14V 65W, lika uz Minsk un Voshod
motocikliem. Bet kā sauc jauno ģeneratoru, to ar 5 vadiem? IMHO vienkārši
jāpaskatās shēmas krievu saitos ...
kas tas par ģeneratoru? izskatās pēc vēcākas paaudzes 6V bezkontaktnieces aizdedzes, tavējam vaig jaunāku ja gribi gaismas, jo šitam katrs vads ir atsevšķam patērētājam paredzēts, 1vads gaismām, 2. vads pagriezienam, 3. vads bremžu guņi, 4. vads aizdedzes tinumi, 5. vads no spolītes impulsa devējs. kādā secībā vadi jāliek to pēc apzīmējumiem uz ģeneratora virsmas. T- bremži, O- gaismas, У- pagriezieni,З- aizdedze un kādēļ tev vispār savaidzējas citu ģeneratoru?
Nu jau viss kartībā kaut kā svienoju tos vadus skatoties pēc burtiem dzirkstele parādījās, Jaunajai aizdezei ir 12 V vecajai 14 V vai tas nekas? (visus ciparus nezzinu jo aizdeze stav jau uz moča) Man šķiet ka 5 vads bija massa jo varetu but ka tiem modeļiem massa naca pie aizdezes nevis pie komutātora Citu ģeneratoru man vajadzeja tapec ka dzirkstele bija bet ļoti maza un kurbulejot kadas 7 reizes tikai tad dzirkstele paradijās, tagad ar dzirksteli viss kartibā bet tgd minska tapatās nelec svece ķip slapja bet kurbulejot pat nesit...
Problēmas sāka paradities pec tam kad minska bija netīšam sadegusi tad tika parvilkti vadi nomainits komutātors un tgd jau aizdedze ;D
TheEdzhmen
Nu jau viss kartībā kaut kā svienoju tos vadus skatoties pēc burtiem dzirkstele
parādījās, Jaunajai aizdezei ir 12 V vecajai 14 V vai tas nekas?
-------------------------------------
Pēc standarta, kurš bija spēkā arī bijušajā PSRS, t.s. 12V elektrosistēmā spriegumam
jābūt no 13.6 līdz 14.2 V , tā ka viss kārtībā. Intereses pēc kādreiz var pamērīt ar testeri,
cik ir reāli.
Vai aizdedzes moments un attālums starp aizdedzes devēju (spoli) un rotoru ir atbilstošs?
Principā pārbaudi, nu un pastaigā pa elektrosistēmu ar testeri un kontrollampiņu
Sveiki, man ir iž Jupiters ar Minskas aizdedzi, viss it kā būtu labi, bet dzirkstele diezgan vāja, karstu grūti iedarbināt un gāzējot uz vietas kreiso cilindru pa brīžiem pārlej. Kādi varianti palielināt dzirksteli? Tagad man stāv 2 ket-1a komutatori un Minskas aizdedzes spoles, ģenerators nezinu vai vecā vai jaunā tipa. Ir jēga meklēt citas aizdedzes spoles vai uzreiz domāt par divdzirksteļu spoli un holla sensoru?
Ja nav žēl naudas, tad pa 100-150 tirgojas elektroniskās aizdedzes ižiem no ukrainas, kuras ir pamatā ķīniešu motorolleru aizdedzes. Es saviem ižiem tādas saliku, problēmu nav, bet es protams ikdienā nebraucu.
Bet kā ir ja uz Minskas ģeneratora pats taisu elektronisko aizdedzi ar holla sensoru? Tas ģeneratora magnēts nečakarēs holla darbību? Otram motoram kam bija oriģinālā kontaktu aizdedze uzliku divdzirksteļu spoli un holla sensoru, darbojas no akumulatora, tagad lec un iet salīdzinoši ļoti labi. Doma šim motoram atstāt Minskas ģeneratoru bez akumulatora un arī likt holla sensoru, bet Minskas ģeneratoram ir magnēts,tāpēc šaubos vai ies tik pat labi kā vienkārši no akumulatora
Vispār, ja tehiski pareizi skatās, tad divdzirksteļu spoles ir nepareiza konstrukcija. Vienai svecei pienāk [+], bet otrai [-] uz elektrodu. Tas nav normāli, tā būt nedrīkst. Divas dzirkteļspraugas arī virksnē slēgtas nav normāli. Viena būs pasīvā, otra aktīvā. Divas akīvās arī virknē nestrādā. Ir jau tā eksperimentēts un nestrādā nekas.
Normāli ir, ka katrai svecei ir savs tinums pret masu un viss būs normāli.
Ne par velti automobīļu motoros katrai svecei savs aizdedzes blociņš galā. Viss ir normāli.
vecā aizdedze izstās šadi http://www.google.lv/imgres?q=%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA+%D0%B7%D0...mp;bih=901
Jaunā sādi http://imageshack.us/photo/my-images/6/pic057ri.jpg/