vai kāds lūdzu nevarētu plīdzēt sačinīt atpakaļ manu veco labo minskiņu????- vismaz ar domas palidzibu? problēma tāda ka kaut kas nav rikitigi ar kārbu neslēdzas ātrumos!!! vai jaukt vaļā pašam vai sūtīt pie profiem!!! esmu salicis vairakas karbas tikai mazaku kalibru mocišiem!!kloķis staiga pa tukšo un nevar salikt robā!!! kāda varētu būt vaina??? PALDIES JAU TAGAD!!!!
ja lien iekšā, vispirms atrod kādu shēmu kārbai, jaucot ārā centies atcerēties kas tur ir kā, kaut gan nepareizi neko nevar salikt, viss ir diezgan vienkārši
Jauc pats, nekas sarežģīts nav. Ir dažas sīkas nianses liekot, kuras jāatceras.
Noskrūvējot kārbas vāku arī redzēsi, kas tie pie vainas.
Nomainīsi attiecīgo detaļu un būs ok.
Skanētās Minsk grāmatas links ir forumā.
Esmu jaucis minskas kārbu... toreiz bez iepriekšējas pieredzes. Nekā sarežģīta tur nav - visu saliku atpakaļ un pēc tam strādāja arī. Droši var darīt to.
itkā izjaucu to kārbu un sapratu ka kaut kāda dakšiņa bija panākusi ārā no zobratiem!! ilgi mocijos kamēr saliku atpakaļ bet tagād tā kā strādātu!! man vēl viens jautājums!! vai kāds kaut ko zin par tirdziņu latgalīte un vai tur varētu būt tāda atsperīte kas nāk sajūga sāna vākā!!! jo man kārtīgi nevelk atpakaļ trosīti!!! vai tur varētu būt ja nē tad kur lai tādu varu iegādāties?????? jau iepriekš liels paldies!!