Aizmirsi paroli?

ja
20.Sep 2011
+
patīk
-
Mēģina piereģistrēt ar pārkniedētām šiltītēm, tādus kas atrodas meklēšanā,ar jauntaisītām šiltītēm, tādus kas jau ir reģistrēti! Čalis mopi nopērk no drauga, a tas rāmi ar šilti atpircis no Tolmeta večiem (nu paša rāmim noplēsta šiltīte), a to izmetis cilvēks, kas jau mopi savulaik reģistrējis CSDD! Viss, lūk krimināla sastāvs! Paties notikums! A mans mopis, ko nozaga, ir meklēšanā, bet tas kas mēģinās reģistrēt to nezin, jo numurs guļ man mājās ar visu pasi!

Lūdzu visus jautājumus, kas saistīti ar mopēdu reģistrāciju, izlasīt šai tēmā,nevajag atkārtoti uzdot vienus un tos pašus, jo uz Jūsu mopēdu attiecas tie paši noteikumi, kā uz pārējiem.

ilmārs
11.Mar 2012
+ 1
patīk
- 1
Sveiki cik maksā mopēda dokumentu pārrakstīšana uz citu cilvēku?

fire
11.Mar 2012
+
patīk
-
ilmārs 11.Mar 2012 14:40
Sveiki cik maksā mopēda dokumentu pārrakstīšana uz citu cilvēku?

http://www.csdd.lv/lat/registracija/ - tur ir visas cenas.

guncha923
08.Jun 2013
+
patīk
-
Labdien. Lieta tāda- Vēlos pārdot mopēdu Gauja. Protams ka vērtība pieaug, ja ir dokumenti. Persona pie, kuras atrodas mopēds, teica ka mopēdam ir kaut kādi papīri. Forumā atradu info ka jābūt kvītij vai arī instrukcijai ar veikala zīmogu. Tad varot piereģistrēt. Arī uzzināju ka jābūt VIN plāksnītei, bet mopēdam viņas nav.Pat nezinu kāpēc kaut, kas tāds būtu jārauj nost no mopēda. Ja es viņu atrodu, un piestiprinu klāt- tad jau tas skaitīsies kā noziegums.?? Vai arī nekāda reģistrācija nesanāks un mopēds būs "nekam nederīgs". Paldies

A-76
08.Jun 2013
+ 1
patīk
- 0
Gaujai ja nemaldos nenāk vin plāksnīte, bet gan rāmja nummurs.
Ko var ņemties ar tām reģistrācijām, liec podiņu galvā un ievērojot visus noteikumus čunčini ar savu gaujeli, normāls policists tikai pasmaidīs un atcerēsies savu bērnību laukos, bet var jau būt ka jaunā miliču paaudze sausi vadās pēc likuma.:P

AivisG
08.Jun 2013
+
patīk
-
Gaujai ir tikai rāmja numurs uz trubas zem sēdekļa, plāksnītes vietā ir RVR bļemba. Ej un reģistrē, dokumenti nozaudēti. CSDD jāpārbauda ka nav zagts, citādi reģistrāciju nevar liegt. Ja ir veikala kvīts - dokumenti uzreiz rokā.

Strazdiņš
08.Jun 2013
+
patīk
-
A-76 8.Jun 2013 18:11
Gaujai ja nemaldos nenāk vin plāksnīte, bet gan rāmja nummurs.
Ko var ņemties ar tām reģistrācijām, liec podiņu galvā un ievērojot visus noteikumus čunčini ar savu gaujeli, normāls policists tikai pasmaidīs un atcerēsies savu bērnību laukos, bet var jau būt ka jaunā miliču paaudze sausi vadās pēc likuma.

Pilnīgi piekrītu. Pats atceros, kad no tāla šķūņa stūra izvilku vecvectēva pirkto mopēdu Rīga 11, kas abrīnojamā kārtā bija vizuāli teicami saglabājusies. Savedu mopēdu teicamā kārtībā, taču tie dokumenti pietrūka gan. Bet uzvilku glītu padomju laiku ķiveri galvā un braucu pa ielu. Policisti, smaidiem sejās, priecājās par skatu, un vienīgo reizi, kad mani apturēja, pajautāja, kā tāds vēl vispār var kustēties uz priekšu.

guncha923
08.Jun 2013
+
patīk
-
Paldies, ka izglītojāt mani. Tad jau manā pusē ir nenormāli policisti, kuri ņem pie "dziesmas" arī velosipēdistus.
Iespējams. ka problēmas varētu sagādāt šis brīnums (stiprinājums) http://foto1.inbox.lv/guncha923/Gauja/040620131367.jpg Būs jāpapēta vai vēl rāmja nummurs saskatāms un papīri jāsameklē.

Becis
09.Jun 2013
+
patīk
-
Ir doma dabūt atpakaļ ielās tēva Voshod`u.

Viss tā kā ir- tehniskā pase(Ar vienu vienīgu ierakstu kopš pirkšanas 1976. gadā); VIN plāksnīte un visi numuri sakrīt(Gan rāmja, gan motora), izņemot valsts numuru.

Tātad jautājums sekojošs: Vai reģistrēšanai ir nepieciešams valsts numurus?

ja
09.Jun 2013
+
patīk
-
1. tu raksti mopēdu sadaļā par motociklu
2. uz tavu jautājumu sen atbildēts, lasi Juridiskās lietas!

wanksta
10.Jun 2013
+
patīk
-
Vai joprojām ir iespējams piereģistrēt mopēdu bez dokumentiem? (Aizbraucu uz numuru salīdzināšanu un, ja viss ir kārtībā, tad ir iespējams reģistrēt?)
Paldies.

fire
10.Jun 2013
+
patīk
-
Šī kārtība eksistēja līdz 2004. gada 31. decembrim.

Toms Ozoliņš
03.Aug 2015
+
patīk
-
Beidzot ir pienācis laiks reģistrēt savu mopēdu.
Ir tāda lieta, ka mopēdam ir tikai tā VIN plāksnīte ar to nummuru.
Nekā cita nav, nekādu dokumentu.
Kad rāmi nopirku, pārdevējs teica, ka nekad nav bijis reģistrēts.
Cik es te lasīju un cik man īkšķiles tirgū viens tirgonis stāstīja, man tagad ir jābrauc uz nummuru salīdzināšanu un tad man pateiks vei ir iespējam reģistrēt, vai nē.

Csdd arī epastu aizsūtīju, bet viņi konkrēti neko neatbild...

Likumi katru gadu mainās, tāpēc kā tagad ir? Vai ir iespējams reģistrēt vai nē?

Mopēds: http://www.retromoto.lv/forum/delta-rmr-24-t10308-40.htm

wanksta
03.Aug 2015
+
patīk
-
Nekas nav mainijies, mauc uz salidzināšanu un pēc tam uz reģistrāciju, un ceri, ka nav bijis reģistrēts/zagts.

Toms Ozoliņš
10.Aug 2015 | Pēdējo reizi labots 10.Aug 2015 18:52; labots 2 reizes
+
patīk
-
Biju uz salīdzināšanu un pēctam uz reģistrāciju, bet galu galā atteica :(
Ko man tagad darīt?
Nav bijis reģistrēts/zagts, bet redz viņai vajagot dokumentus, lai pierādītu to , ka mopēdu esmu ieguvis legālā ceļā...
Par to nepilngadību saprotu, bet ko man ar tiem dokumentiem darīt?
Pateicu ka esmu dokumentus nozaudējis, viņai viss vienalga.

koko
10.Aug 2015
+
patīk
-
Pirmkārt aizkrāso vārdu/uzvārdu/personas kodu kad publicē dokumentus!

Ko tu viņiem teici par "pirkšanu"? Ka esi pircis pirms 2004. gada bez dokumentiem?

Ja tev ir zem 16, tad diemžēl laikam jāreģistrē vecākiem:
16.1.2. sasnieguši 16 gadu vecumu, – īpašumā, valdījumā vai turējumā transportlīdzekļus, kurus atļauts vadīt attiecīgi no 14 vai 16 gadu vecuma, vai šāda transportlīdzekļa numurēto agregātu;
Likums stulbs, jo ja var braukt ar mopēdu no 14, bet mopēdu reģistrēt nē...

Normālā gadījumā dokumentu nav un tad raksta apliecinājumu (CSDD gatava forma), ka pircējs (tavi dati) nopirka mopēdu (dati par mopēdu) laikā (datums pirms 2004. gada) un vietā (vienalga visiem) no pārdevēja (pārdevēja dati).
Pēdējā daļa par pārdevēja datiem bieži ir tufta, jo retais pērkot ss.lv bezdokumentu mopēdu ies prasīt pases kopiju :P Pazīstamus neiesaku rakstīt, jo šiem kāds var pajautāt par pagātni. Esi radošs.

Toms Ozoliņš
10.Aug 2015
+
patīk
-
koko 10.Aug 2015 16:10
Ko tu viņiem teici par "pirkšanu"? Ka esi pircis pirms 2004. gada bez dokumentiem?

Pateicu, ka rāmi esmu pircis no čaļa Īkšķiles tirgū.
Viņa teica, ka tam čalim, no kura es rāmi nopirku jābūt dokumentam par mopēda iegādi no salona.
Es tiešām būšu radošs un ,jau, laikam esmu lietai atradis risinājumu. :)

Meža iemītnieks
10.Aug 2015
+
patīk
-
Tev vienkārši nepaveicas ar reģistratoru, mēģini vēlreiz
Ja Tu nekur iepriekš nepierakstīji, ka nopirki to Ikšķilē,
labāk paprasi tēvam, lai viņš uzraksta, ka dabūja (jo senāk, jo labāk) gados kaut kur laukos.

fire
10.Aug 2015
+
patīk
-
"Mēģini vēlreiz" nesanāks, jo Nr. salīdzināšana un atteikums fiksēts CSDD datu bāzē. Ja neatradīsi nekādu dokumentu, kas apliecina legālu mopēda ieguvi, nekas tālāk nerisināsies.

Pēdējie ziņojumi Forumā