Aizmirsi paroli?

Meža iemītnieks
10.Aug 2015
+
patīk
-
Var apstrīdēt mēneša laika

fire
10.Aug 2015
+
patīk
-
Šeit nav ko apstrīdēt. Būs dokumenti - būs reģistrācija.

Meža iemītnieks
11.Aug 2015
+ 1
patīk
- 0
Tas nederēs, tāds pesimisms!

Vakar gāju uz csdd, bez doķiem un tēti.
No sākuma gāju pie vienas jaukas meitenes, kura man visu labi pastāstīja, ka nebija man līdz 2004 gadam 18 un lai piereģistrētu mopēdu, man vajag vai tēvu vai doķus un iedeva man papīru par atteikumu, ka man nav nekādu dokumentu, un vel teica, ka gaida mani nākamo reizi lai palīdzētu.

Otrreiz tajā pašā dienā, gāju pie citas jaukas meitenes, kurai pastāstīju ka es nepiereģistrēju mopēdu, jo man nebija tēva līdzi, teicu ka tētis pirka to pirms 2004 gada, kaut kur laukos, pie fiziskas personas un vis. Daudz smaidu un jauku sveicienu!

http://content31-foto.inbox.lv/albums/i/iammetal/Delta-ar-D-16/750437387.sized.jpg

koko
11.Aug 2015
+
patīk
-
fire 10.Aug 2015 23:04
Šeit nav ko apstrīdēt. Būs dokumenti - būs reģistrācija.

Var apstrīdēt to, ka CSDD darbinieks nav izpratis situāciju un lūgt, lai pārskata situāciju vēlreiz. Šoreiz jau ar atslīpētu stāstu iet un reģistrēt.

Meža iemītnieks 11.Aug 2015 08:14
nebija man līdz 2004 gadam 18 un lai piereģistrētu mopēdu man vajag vai tēvu vai doķus

Man arī šo sākumā gribēja piesiet, ka 2004. gadā esmu bijis pārāk jauns, bet pēc pāris stundu pārrunām man tomēr atļāva reģistrēt, tā kā ir precedents šim jautājumam, turpmāk varat cīnīties. Loģika sekojošā - līdz 2004. gadam nevajadzēja obligāti reģistrēt, kā rezultātā šis mopēds manos 13 gados man ir varējis būt īpašūmā. Tā kā nebija gadu tiesībām ar mopēdu nekad neesmu bijis uz ceļa, tādēļ arī nav bijis reģistrēts, bet īpašūmā nereģistrēts viņš var būt neatkarīgi no vecuma. Tāpat kā šobrīd ir ar velosipēdiem. Tu to vari reģistrēt un vari arī bez dokumentiem dzīvot kaut vai tev ir 4 gadiņi...

Meža iemītnieks
11.Aug 2015
+
patīk
-
Iepriekšējo reizi man arī tā paveicās un iztiku bez tēva palīdzības, šoreiz ne.

A-76
11.Aug 2015
+
patīk
-
Skatos tev patík uz CSDD iet pie ,, jaukám meiteném ,, varbút vajadzéja pie dusmígiem zéniem geek
Nesapratu , tad piereğistréji vai né, búsi Deltu karalis :like:

Meža iemītnieks
12.Aug 2015
+
patīk
-
Viss gāja labi, kopa ar divām jautrām meitenēm piereģistrēju savu Deltu :like:
Ar pirmo gāja sliktāk, jo nebija tēva
Otro reizi ar tēva palīdzību vis sanāca

Bet kad es gāju 2010 gadā, ne vis šoreiz, pie vīra kurš uz mani tā aizdomīgi skatījās, un tam kaimiņš ieklausījās ka man ir Rīga-11, sāka skaļi priecāties, tad piereģistrēju ar pirmo reizi bez problēmām ar šo Rīga-11

Reģistrācija - loterija
http://content3-foto.inbox.lv/albums/i/iammetal/Riga-11-1982-2/DSC04838.sized.jpg

Oļģerts
12.Aug 2015
+
patīk
-
Nēsmu eksperts, bet man liekas ka tā nav Rīga 11, bet gan Rīga 13, palabojiet ja kļūdos.

1000000NT
12.Aug 2015
+
patīk
-
ir, ir, Rīga 11, pēdējā tās modifikācija, papēti rāmi tuvāk, tad sapratīsi :)

priekšā sakot - 13tajai Rīgai bij " dimanta" rāmis :)

Aldic
12.Aug 2015
+
patīk
-
Ja precīzāk, tad tā vairāk neskaitās Rīga 11. Man šādai modifikāciaji ir pase. Un tur rakstīts RMZ-1.413

A-76
13.Aug 2015
+ 1
patīk
- 0
Patiesi jautrs stásts , pateicoties tévam tev ar otro meiteni sanáca :like: :like: :like:
Ko tik neziedosi lai piereğistrétu mopédu geek geek geek

zamarano
17.Aug 2015
+ 1
patīk
- 0
A-76 13.Aug 2015 00:16
Patiesi jautrs stásts , pateicoties tévam tev ar otro meiteni sanáca
Ko tik neziedosi lai piereğistrétu mopédu

Šis ir labais :D

Bet man arī šodien priekšā bija meiteni un viss OK arī es savu 1961.g. "Gauju" piereģistrēju:

Links uz bildi:

http://foto1.inbox.lv/zamarano/Gauja-61-g/IMG-0445-Copy.jpg

Ardis
18.Aug 2015
+
patīk
-
Pirms 2 gadiem ar tēvu iegādājāmies Rīga 11. tagad Rīga ir ideālā stāvokli... Bet nav dokumentu. Pirkām no onkuļa kurš izpārdeva savas sievas tēva garāžu. Gribās uzzināt vai ir iespējams piereģistrēt?

1000000NT
18.Aug 2015
+ 1
patīk
- 0
Ardis 18.Aug 2015 14:04
Gribās uzzināt vai ir iespējams piereģistrēt

es reizēm nesaprotu, kapēc ir tik grūti pazvanīt uz CSDD info (67025777) un pajautāt viņiem, tā ir kompetentā iestāde, tālrunis ir bezmaksas, viņu atbildes korektas, jo sarunas tiek ierakstītas, visa sniegtā informācija ir atbilstoša likumdošanai un noved pie pareizi organizēta reģistrācijas pasākuma, tas ko pateiks foruma biedri, lielākoties ir viena tante dzirdēja, ka trolēbusā otra tante teica ... pats neskaidrību gadijumā lietoju šo tālruni, un arī citiem iesaku!

AAARIS
18.Aug 2015
+ 2
patīk
- 0
1000000NT 18.Aug 2015 15:35
es reizēm nesaprotu, kapēc ir tik grūti pazvanīt uz CSDD info (67025777) un pajautāt viņiem

Viss ir ļoti vienkārši - CSDD klusēs kā partizāņi par joprojām iespējamo reģistrāciju SZ mopēdiem, ja dokumenti "nav saglabājušies". Oficiālā atbilde ir - meklējiet īpašuma tiesības apliecinošu dokumentu. Bet tas, ka var mēģināt aizpildīt apliecinājumu, tiek noklusēts. Un pat, ja pajautāsi tieši, nav garantijas, ka darbinieks būs tik kompetents, lai atbildētu, vai vienalga negribēs to afišēt. Neaizmirsīsim, ka šāda kārtība OFICIĀLI bija atļauta līdz 2004.gada? beigām. Tikko tepat šajā lapā dažas rindas iepriekš šis gadījums jau tika apzelēts.
Un arī foruma biedri tieši tāpat - klusē kā partizāņi, kaut gan ne viens vien šos apliecinājumus ir pildījuši un daudziem mopēdiem doķus dabūjuši. Vienkārši katru reizi ir jāpārvar zināma CSDD pretestība un, ja būsi uzstājīgāks un pārliecinošāks - savu arī panāksi (ja vien zem VIN Nr. neslēpsies kas krimināls). Un tas ir tikai pašsaprotami - negribās šo trauslo iespēju pazaudēt pavisam. Tādēļ neviens ar to nezīmējās. Un parasti visas detaļas tiek izrunātas klātienē, nevis pa telefonu. Lai neradītu nevajadzīgus precedentus, lai neviens lieki nesacerētos u.t.t. Katrs gadījums tāpat ir savādāks - atrādi un salīdzini numurus un uz priekšu! Bet pieaugušu cilvēku gan vajag līdzi, jo uz jaunatni tiešām šķībi var paskatīties.

zain
18.Aug 2015
+
patīk
-
Vari kaut ko sīkāk izstāstīt par apliecinājumu?
Un, vai citas tehnikas piereģistrēšanai tas arī var palīdzēt?

fire
18.Aug 2015
+
patīk
-
Jau 10 gadus apliecinājums ir ārpus likuma. CSDD darbinieks riskē, uzticoties klienta goda prātam. Te nav runa par darbinieka kompetenci, bet uzticēšanos klientam. Būs kaut viens krimināls gadījums un šī sistēma sabruks.
zain 18.Aug 2015 16:31
Un, vai citas tehnikas piereģistrēšanai tas arī var palīdzēt?

Nē. Tikai mopēdiem, jo tos padomju laikos reģistrēja izpildu komitejas, to reģistrs nebija centralizēts un šodien izklīdis pa arhīviem un daļēji zudis. Pārējo tehniku - motociklus un automobiļus reģistrēja autoinspekcija, kuras pārmantotājs ir CSDD. Visi reģistri ir saglabājušies un juridiskie īpašnieki zināmi. Senās tehnikas (līdz 1945.g.) reģistrācija caur AAK.

AAARIS
19.Aug 2015
+
patīk
-
fire 18.Aug 2015 21:25
Jau 10 gadus apliecinājums ir ārpus likuma. CSDD darbinieks riskē, uzticoties klienta goda prātam.

Nu lūk, tieši tā! Vēl precīzāk pateikt vairs nav iespējams!
Vienīgi jāpiebilst, ka ar kompetenci šis jautājums tomēr ir saistīts un diezgan bieži, jo CSDD info līnijās par to tiešām var nezināt un arī man pašam ir gadījies, ka tiek lūgts uzgaidīt, lai precizētu detaļas, finālā saņemot diezgan nekonkrētu un izvairīgu atbildi (tieši šajā pašā jautājumā!).
Tādēļ arī saku - šis ir tikai un vienīgi klātienē apspriežams jautājums. Un tad uz vietas "uz aci viss tiek novērtēts" - ir krimināls gadījums vai nav, izskatās klients godprātīgs vai nē, varēja viņam šī tehnika piederēt līdz 2004.gadam un tā tālāk un tā joprojām...

zamarano
19.Aug 2015
+
patīk
-
AAARIS 19.Aug 2015 09:26
Tādēļ arī saku - šis ir tikai un vienīgi klātienē apspriežams jautājums. Un tad uz vietas "uz aci viss tiek novērtēts" - ir krimināls gadījums vai nav, izskatās klients godprātīgs vai nē, varēja viņam šī tehnika piederēt līdz 2004.gadam un tā tālāk un tā joprojām...

Pirms dažām dienām tieši aizpildīju apliecinājumu, bet piekrītu AARIS teiktajam, ka CSDD darbinieks izvērtē vai tas ko saka klients atbilst patiesībai. Vai patiešām mopēds ir bijis pirms tiem 2004 gada vai nē.

Pēdējie ziņojumi Forumā