04.Oct 2016 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Par SZ mopēdiem viss ir skaidrs,pats taisīju reģistrāciju. Bet kā viņi skatās uz Jawa 555 (49,9 m3)mopēdiem. Uz info tālruni nav jēgas zvanīt-ir sen kā pārbaudīts par dažādām tēmām,viņi kratās nost no visas iespējamās atbildības un klusēs par iespējamiem variantiem. Ja kādam ir kāds risinājums vai zina pareizo ceļu tad var arī PM.
paldies
Sveiki. Intresē vai ar motovelosipēda talonu pietiek, lai reğistrētu Deltu. Rāmja numurs un motora numurs pilnībā sakrīt ar talonā norādītajiem. Un ja var, kā notiek visa procedūra?
10 gadus vecs topiks, bet var but kads mani sadzird . man interesetu vai uz reģistrešanu ir jaņem dzeltenais nummurs līdzi vai ari tas nav butiski? Un otrs jautajums kā labāk darit uz reģistraciju, ir orginalais motors, visi nummuri sakrit papiros, bet motorim vajaga kapitalo remontu, bet ir tā sanacis ka rokoties garažā pa kastēm atradu galigi jaunu motoru ar dokumentiem, Nagi niez ielikt to jauno motoru rāmī pirms reģistracijas, bet ir aizdoma ka laikam jau jaliek orginalais motors un tad šamais jaunais paliks kā brivais motors ar papiriem
Pie numuru salīdzināšanas pirmreizējai reģistrācijai vai pārbūvei tiek fiksēts motocikla motora numurs un arī blakusvāģa numurs, tikai šie numuri neparādās reģistrācijas apliecībā
Uzdevu stulbu jautājumu CSDD:
Sent: Wednesday, November 15, 2017 12:44 AM
To: csdd@csdd.gov.lv
Subject: Numurs
Labdien,
esmu Rīgas motorūpnīcas mopēda "Gauja" īpašnieks, mopēds reģistrēts CSDD un ir ES tipa numurs.
Vai ir iespējams samazināt numuru, pasūtīt jaunu?
Problēma, jaunais numurs atšķirībā no vecā tipa ir pārāk smags ar stiprinājumu un lauž dubļusargu, kā arī pārāk liels priekš "velosipēda ar dzinēju".
Paredzētais konstruktīvi numurs ir 2.5 reizes mazāks.
Pielikumā bildes:
P.S. šī problēma ir plaši izplatīta retro tehnikas īpašnieku lokā un ja būtu iespēja samazināt numuru, daudzi šo iespēju izmantotu un mainītu numuru.
Atbilde:
Labdien!
Numuru tipi un to piešķiršanas kārtība aprakstīta Latvijas standartā LVS 20 : 2009 " Transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numura zīmes" un Ministru kabineta noteikumos Nr.1080 "Transportlīdzekļu reģistrācijas noteikumi" - G tips (133 x 165 mm) - paredzēts uzstādīšanai mopēdu aizmugurē.
Informējam, ka pagaidām netiek plānotas izmaiņas transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numuru standartā un atbilstoši reģistrācijas noteikumos, bet Jūsu priekšlikums tiks ņemts vērā un izskatīts.
kasits 15.Nov 2017 12:38 Nevis tiks izskatits, bet iegramatots un nogulsies birokratu atvilkne.
Vis ir cik liela uzņēmība un var izmainīt arī Ministru kabineta noteikumus. Piemēram, ekonomikas ministrija diezgan normāli komunicē un mums arī uzņēmuma vajadzēja izmainīt vienus Mk noteikumus, jo Rīgas būvvalde neapmatoti pastiprināja prasības un panāksim, lai tiek izmainīti MK noteikumi. Vienīgi process var aizņemt līdz pusgadam. Varētu arī dotajos MK Nr.1080 izmaiņas ierosināt viss ir tikai atkarīgs no cilvēka, kurš to uzņemsies, lai izsistu cauri.
paldies