Aizmirsi paroli?

RAFFS
17.Aug 2007 | Pēdējo reizi labots 29.Jan 2009 18:31; labots 1 reizi
+
patīk
-
Manai Rīga 13 nekur uz rāmja nav numurs ir tikai uz šiltītes , un man ir vienas rīga 13 dokumenti (mopēds pats nav) un ja es šiltīti noplēšu , tad jau rāmja numurs vairs nav uz rāmja es viņu varu piereģistrēt ?

Letinjsh
17.Aug 2007
+
patīk
-
ja tev ir pirkuma dokumenti un tajos nefigurē rāmja nummurs, tad jā!

RAFFS
17.Aug 2007 | Pēdējo reizi labots 29.Jan 2009 18:31; labots 1 reizi
+
patīk
-
Bet obligāti vaig to veco dzelteno numuru ?

Letinjsh
17.Aug 2007
+
patīk
-
domāju ka nē! bet nu ja reģistrē moci un viņam nav vecā nummura ir jāmaksā kaukādas naudiņas par nummura nozaudēšanu, bet nu nez kā tur ar tiem mopēdiem!

Letinjsh
17.Aug 2007
+
patīk
-
tev jau tai talonā ir ierakstīts rāmja nummurs!!!! takā tur var piečakarēties, ja tev nebūs šiltītes, bet var jau mēģināt un teikt ka laika gaitā pazaudēts!

RAFFS
17.Aug 2007
+ 1
patīk
- 0
Kāds konkrēti nezin vai varu ar šiem dokumnetiem piereģistret ?

spridzeklis
17.Aug 2007
+
patīk
-
pazvani uz CSDD un izstāsti, kas un kā un tad tev pateiks vai var vai nevar

RAFFS
17.Aug 2007
+
patīk
-
spridzeklis :
pazvani uz CSDD un izstāsti, kas un kā un tad tev pateiks vai var vai nevar

Paldies :)

Fiksais
17.Aug 2007
+
patīk
-
man tieši tāda pati problēma, CSDD teica atved savus "dzelžus", tad jau redzēs.
no sešiem motoriem es atradu numurēto, bet no četriem rāmjiem es nevaru atrast īsto :(
pa brīvdienām salikšu kaut ko kopā un tad jaunedēl mēģināšu braukt un reģistrēt :D

Ģirts
17.Aug 2007
+
patīk
-
Bet es varu reģistrēt mopēdu kuram ir vecie dokumenti,taču vēl nesmu sasniedzis 14 Gadu vecumu kad var nolikt tiesības?

RAFFS
17.Aug 2007
+ 1
patīk
- 0
Vaz3 :
Bet es varu reģistrēt mopēdu kuram ir vecie dokumenti,taču vēl nesmu sasniedzis 14 Gadu vecumu kad var nolikt tiesības?

Reģistrēt ta vari :) Bet uz sava vārda man liekas ka nē :)

Ģirts
17.Aug 2007
+ 1
patīk
- 0
Bāc sviests sanāk mopēds jāreģistrē uz mātes vārda?
EDIT:No CSDD --->>>
Personām, kas sasniegušas 16 gadu vecumu, – transportlīdzekli, kuru attiecīgi atļauts vadīt no 14 vai 16 gadu vecuma, vai šāda transportlīdzekļa numurēto agregātu;

RAFFS
17.Aug 2007
+
patīk
-
Nu saprotamāk tas ir tā :

Kad esi sasniedzis 14 gadu vecumu tad uz sava vārda drīksti reģistrēt braucamo <50ccm :)

Kkā tā :D

Ģirts
17.Aug 2007
+
patīk
-
NU OK tad tagad nav jēgas reģistrēt jo ja gribēšu uz sava vārda tad bus jāppāraksta...

mehanikis
18.Aug 2007
+
patīk
-
es savu rigu 13 pieregistreeju no problems bez dokjiem bija 8) aizvedu uz csdd, tas csdd vecis paskatiijaas ur siltiites numura paarbaudiija vai nefiguree kaa zagts, aizsuutiija pieprasiijumu par bezdokumentu mopeeda registraaciju uz riigu, riiga atljaava un numurs bija kabataa, registreeju 1 meenesi peec taa briiza kad vareeja taapat vien registreet jebkuru mopi kuram nav dokju luuk taa, nezinu kas tur citos csdd notiekas ka taa spiidzina par registraaciju geek

Dzintars_S
19.Aug 2007
+ 1
patīk
- 0
kas tas par brīdi kad var registrēt motociklus bez dokumentiem?

mehanikis
20.Aug 2007
+
patīk
-
Dzintars_S :
kas tas par brīdi kad var registrēt motociklus bez dokumentiem?
manliekas ka pagajusogad bija ap juuniju bet taa bija 1 meenesi kaut kur taa

retromotomans
03.May 2008
+
patīk
-
Man ir tāds būtisks jautājums: vai ir tāds brīdis jebkad, akcija, veco mopēdistu-motockilistu svētki, kad CSDD nodaļās Latvijā (varbūt tikai dažās, piemēram, Jelgavā?) var pieregistrēt braucamo, kurš ir uzturēts vai restaurēts tuvu oriģinālam un perfektā tehniskajā kārtībā, bet kuram nav dokumentu no iepriekšējā saimnieka? Vai mums ir iespēja novērtēt, labas lietas, kuras reiz brauca Rīgas ielās, bet tagad tām jāstāv pažobelēs vai jābrauc pa krūmiem? Tas taču arī būtībā ir Rīgas un Latvijas mantojums - senie spēkrati? Vai ir kāda iespēja, ka restaurētu braucamo rekomendē reģistrēt CSDD (un piešķir tiesības) kāds no retromotokluba speciālistiem vai Moto muzeja restauratoriem? Kur būtu meklējamas kādas atbildes uz mums šo tik būtisko jautājumu?

aabrams
03.May 2008
+ 2
patīk
- 0
nedomaju ka csdd buus ieinteresets shada jautaajuma :D

RAFFS
27.Aug 2008
+
patīk
-
Man radās viens jautājums :) (manuprāt esmu jau uzdevis jau šo jautājumu)

Ja mopēds ir pirkts Latvijā,jauns un nereizi nav reģistrēts, tad ir iespējam viņu piereģistrēts ja nav tā saucamais ''pirkšanas līgums'' ? Nav nekādu dokumentu man viņam,bet reģistrēts nav ne reizi ?

Pēdējie ziņojumi Forumā