Duke11 : Taka tu ieisi uz CSDD tev līdzi vaidzēs PASI,med kom apliecību vai kā viņu sauc (rozā kartiņa ar bildi) un NAUDU 3LS tad jāsamaksā un 15 ar kapeikām pēc tam nākošajā dienā kad iesi likt tiesības,tev liks ierasties 8:50 samaksāt,nodot kvīti ar dokumentiem atstāt to tajā vietā kur pierakstījies 9:00 tevi laipni ieaicinās izstabiņā,pateiks kurš ir tavs dators un pēc paskaidrojumiem tev būs jāpilda tests! :smiekli:
3lati točna vairs tas eksāmens nemaksā, jārēķinās vismaz ar 4ls bet man liekas ka bija pat jau ap 5ls, tiesības laikam bija 15 ar kapeikām(kā minēts)...
25.Jul 2014 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Nekā, obligāti vajag būt AM kategorijai, es jau vienreiz tā trāpijos, izrakstīja brīdinājumu un teica lai eju nokārtoju kategoriju. Izgāju pat kursus autoskolā - http://www.autoskola-presto.com/am-kategorija
3lati točna vairs tas eksāmens nemaksā, jārēķinās vismaz ar 4ls bet man liekas ka bija pat jau ap 5ls, tiesības laikam bija 15 ar kapeikām(kā minēts)...