Aizmirsi paroli?

Vespists
03.Jan 2020
+ 1
patīk
- 0
Vienam no antikwar šādu dokumentu uzpircējiem pavaicāju vai ar šiem dokumentiem var piereģistrēt tehniku, atbilde bija :

:
Caur leišiem pa 300 eiro u.t.t.!

MatissR
12.Jan 2020
+
patīk
-
Meklēju vjatka elektron dokumentus,lai varētu reģistrēt CSDD.!

VS634
27.Mar 2020
+ 1
patīk
- 0
Meklēju Jawa 634 tehnisko, vai rāmi ar papīriem.

Samainīšu pret Vjatkas Elektron tehnisko pasi (ir arī pirkuma čeks/kvīts ar zīmogu)

Diktors
07.Apr 2020
+
patīk
-
Cik vispār maksā vecie doķi, man interesē priekš Kavrovec!?

E_Janbergs
13.Apr 2020
+
patīk
-
Sveiki! Iegādājos Rīga 13. Vēlos piereģistrēt, taču nav uz rāmja tās plāksnītes, kā rīkoties tālāk?

E_Janbergs
13.Apr 2020
+
patīk
-
Man ir vel citi rāmji uz 2 rāmjiem ir plāksnītes virsū, Rīga 11 un Rīga 7, varbūt tie var noderēt šādā situācijā?

Zirnis
13.Apr 2020
+
patīk
-
Ne jau plāksnītēs ir vaina. Vajag papīru kaut kādu. Vienalga, pirkšanas vai tehnisko pasi.

E_Janbergs
13.Apr 2020
+
patīk
-
Diemžēl nav nekādu dokumentu

bbarda
14.Apr 2020
+
patīk
-
Zirnis 13.Apr 2020 19:19
Ne jau plāksnītēs ir vaina. Vajag papīru kaut kādu. Vienalga, pirkšanas vai tehnisko pasi.
Man neko nevajadzēja,tikai lai būtu rāmja nr.

E_Janbergs
14.Apr 2020
+
patīk
-
Ok, bet ja es pārlikšu no Rīga 11 uz 13 to plāksnīti viņi var piesieties pie kniedējuma vietām, jo dizvai sanāks pārkniedēt kā no rūpnīcas.. nezinu ko darīt..

bbarda
14.Apr 2020
+
patīk
-
nekas nav jāpārliek,ir jābūt tā kā ir pēc ražotāja.

E_Janbergs
14.Apr 2020
+
patīk
-
bbarda 14.Apr 2020 20:20

Problēma tāda, ka nopirku to mopēdu bez tās plāksnītes

E_Janbergs
14.Apr 2020
+
patīk
-
Bet šķūnī stāv salauzts Rīga 11 rāmis ar to plāksnīti un nr zīmi dzeltenā krāsā.. doma bij sakombinēt no Rīga 11 uz manu Rīga 13 to visu..

bbarda
14.Apr 2020
+
patīk
-
emka_e36 14.Apr 2020 20:55
Problēma tāda, ka nopirku to mopēdu bez tās plāksnītes
Slikti! tad meklē plāksnīti ar nr par kuru vari būt pārliecinats ka nav zagta.

E_Janbergs
14.Apr 2020
+
patīk
-
bbarda 14.Apr 2020 21:45

Zinu ka tie rāmji nav zagti. Vienkārši kā darīt ar to plāksnīti? Nemt nost un tad nest uz csdd kopā ar mopēdu vai riskēt kniedēt klāt pie rāmja? Nezinu kā būtu pareizāk šādā stulbā situācijā rīkoties..

bbarda
14.Apr 2020
+
patīk
-
Un jaa R13 tieši zem tada nr ir nozagts?

E_Janbergs
14.Apr 2020
+
patīk
-
bbarda 14.Apr 2020 22:58

Tie mopēdi stāvēja no 90tajiem gadiem klētī graudu lādē un es no onkulīša atpirku, nevajadētu būt zagtiem pēc visa..

E_Janbergs
14.Apr 2020
+
patīk
-
Bet Rīga 13 es nopirku Lietuvā. Bez plāksnītes uz rāmja.. tagad domāju kā, lai piereģistrē..

bbarda
15.Apr 2020
+
patīk
-
emka_e36 14.Apr 2020 23:31
Tie mopēdi stāvēja no 90tajiem gadiem klētī graudu lādē un es no onkulīša atpirku, nevajadētu būt zagtiem pēc visa..
Kāpēc tad onkam neprasīji papīrus??? tu nesaproti to ka var nozagt da jeb kuru mopedu noraut win plāksni un pateikt ka tas ir mans !Tieši tam ir paredzēti numuri!!! Blins nav retums kad cilvēkiem sagādā pat problēmas reģistrēt ar vecajiem papīriem un tu vēl gribi reģistrēt pilnīgi bez nekā!!!

vlDream
15.Apr 2020
+
patīk
-
Nemākat lasit vai negribat prātiņ nāc mājā !!! Es ar atmetu ar roku tam visam jo ja nav tad lai nav .., Runāju gan ar CSDD gan ar juristu kā ir CSDD atbildeja tiesibas ir tikai pēdejam uz kura ir reģitrēts īpašniekam ko kārtot citiam nav nekādu tiesību ... Kā ari runaju ar juristu ko darit viņs jā ieminejas noperc papirus vai uztaisi ligumu pirkšanas pārdošanas bet ar to vien ar nepietiek CSDD ... Piemēram nopērkot papirus no cita un aizvedot uz CSDD ja atkodis ka nav kaut kas kā vajag var sanāk lielas ziepes par to pateiks ka esi nozadzis papirus un uz ramja ir kas cits drukāts... Ja nav nekā ko pierādit ka tas ir tavs tad esi nopircis metallūzņus .. Vai ari nopērc lūzni ar papiriem un ar prātu pārliec uz tā a citadi nikā ...

Pēdējie ziņojumi Forumā