Aizmirsi paroli?

zain
18.May 2015
+
patīk
-
Ir reģistrēts mocis, kuram ir numurs uz "plāksnītes" un tāds pats numurs uz motora; uz rāmja numura nav.

Jautājumi:

1) Ja šim mocim mainu motoru (no tāda paša modeļa), uz kura ir cits numurs, pie numuru salīdzināšanas šo numuru nesakritība radīs problēmas?

2) Ja mocis ir bez rāmja numura (tikai ar Nr. uz "plāksnītes"), vai šādā gadījumā "plāksnītes" numurs skaitās kā rāmja Nr.?

3) Vai šādā gadījumā pie numuru salīdzināšanas tiek salīdzināts "plāksnītes" Nr. ar to pašu Nr. reģistrācijas apliecībā?

Vaterland
18.May 2015
+ 1
patīk
- 0
1) - Nē, jo CSDD pie 1vietas kādu motoru tu krāmē rāmī, skatās tikai uz rāmja Nr., jo tas tiek reģistrēts.

2) -Tieši tā.

3) - A kā savādāk!? Loģiski!

zain
18.May 2015
+
patīk
-
Pateicos, Vaterland! Apgaismoji:-)

1000000NT
19.May 2015
+
patīk
-
pie numuru salidzināšanas viņi sabildēs rāmja raksturīgākās vietas, lai pēcāk ir ko salīdzināt.
P.S.
ja pasē ir rakstīts numurs, bet uz rāmja viņš ir tikai uz plāksnītes, tad labāk ja motors ar pareizo numuru stāv, vismaz uz numuru salīdzināšanu, kad savu pirku, nācās veikt nunuru salidzināšanu, un pasē bij numurs, reāli tikai uz plāksnītes, bet par cik nebij meklēšanā un motora numurs tāds pats - jauno pasi iedeva ar atzīmi - numurs uz pašrocīgi stiprinātas plāksnītes ( nu man viņa ar skrūvēm), varbūt, ja ir ar kniedēm, ir savādāk ..

koko
19.May 2015
+
patīk
-
Ja stāv uz oriģinālajām kniedēm, tad skatās tikai plāksnīti (tiem, kam nav uz rāmja numurs.) Motors galīgi vienalga viņiem.

ArcheRz
19.May 2015
+
patīk
-
Man ir mopēds MINI, kuram ir gāāāālīgi sarūsējusi plāksnīte. Principā gandrīz nereāli nolasīt rāmja numuru. Cik zinu, Mini mokikam uz rāmja numurs nav. Kā man viņu reģistrēt? Skaidri zinu, ka nekad nav bijis zagts.

zain
19.May 2015
+
patīk
-
Ja Tu saki, ka Tavam ir Nr. uz rāmja, tad kāpēc pēc tam saki, ka zini, ka Mini mokikam šī Nr. nav?

Reģistrēt var kā visu pārējo - ar dokumentiem, Nr. salīdzināšanu un īpašnieka klātbūtni.

ArcheRz
20.May 2015
+
patīk
-
Kur es rakstīju, ka uz rāmja ir numurs? Uz plāksnītes ir rāmja numurs un plāksnīte ir gandrīz nesalasāma.

zain
20.May 2015
+
patīk
-
Piedod, nepareizi sapratu:-)

1000000NT
22.May 2015
+
patīk
-
ArcheRz 19.May 2015 18:55
Kā man viņu reģistrēt?

67025777 - CSDD diennakts info tālrunis, tur viņi atbildēs precīzāk, kā visi foruma biedri kopā ņemti

KrissGabers
23.May 2015
+
patīk
-
Man Dnepram plāksnīti ar grūti nolasīt. Izkasi ciparus un mēģini reģistrēt. Neko sliktu neteica. Varbūt ierakstīs, ka bojāts VIN.

ja
23.May 2015
+
patīk
-
neko nekasi un neaiztiec, dokumentos visi numuri ir, visu viņi izdarīs

erikiss1
25.Aug 2015
+
patīk
-
Bet piemēram var piereģistrēt/pārakstīt planētu (pēc dokumentiem) ar jupitera motoru?

cyprus1
25.Aug 2015
+
patīk
-
1000000NT 22.May 2015 09:46

1000000NT
22.May 09:46
+ - | Citēt iezīmēto
ArcheRz 19.May 2015 18:55
Kā man viņu reģistrēt?

67025777 - CSDD diennakts info tālrunis, tur viņi atbildēs precīzāk, kā visi foruma biedri kopā ņemti

Redz kur jau ir atbilde uz jautājumu.

apalais
23.May 2019
+
patīk
-
Slepens jautājums - vai tās plāksnītes var kur dabūt tīras? Man 1990. gadā nospēra Planētu 5,dokumenti vēl kur ir. Gribētu kādu bez dokumentiem paņemt un veikt dažas kriminalas darbības.

Vaterland
23.May 2019
+
patīk
-
https://www.ebay.co.uk/itm/Identity-plate-data-name-badge-data-tag-IZH...SwQYZWzGjn

apalais
Šodien 20:10

Slepens jautājums - vai tās plāksnītes var kur dabūt tīras? Man 1990. gadā nospēra Planētu 5,dokumenti vēl kur ir. Gribētu kādu bez dokumentiem paņemt un veikt dažas kriminalas darbības.

elf
24.May 2019
+ 1
patīk
- 0
Vēlu veiksni.........Par šasijas numura viltošanu draud četri gadi cietumā

https://www.tvnet.lv/5368017/par-sasijas-numura-viltosanu-draud-cetri-gadi-cietuma

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā