pie numuru salidzināšanas viņi sabildēs rāmja raksturīgākās vietas, lai pēcāk ir ko salīdzināt.
P.S.
ja pasē ir rakstīts numurs, bet uz rāmja viņš ir tikai uz plāksnītes, tad labāk ja motors ar pareizo numuru stāv, vismaz uz numuru salīdzināšanu, kad savu pirku, nācās veikt nunuru salidzināšanu, un pasē bij numurs, reāli tikai uz plāksnītes, bet par cik nebij meklēšanā un motora numurs tāds pats - jauno pasi iedeva ar atzīmi - numurs uz pašrocīgi stiprinātas plāksnītes ( nu man viņa ar skrūvēm), varbūt, ja ir ar kniedēm, ir savādāk ..
Man ir mopēds MINI, kuram ir gāāāālīgi sarūsējusi plāksnīte. Principā gandrīz nereāli nolasīt rāmja numuru. Cik zinu, Mini mokikam uz rāmja numurs nav. Kā man viņu reģistrēt? Skaidri zinu, ka nekad nav bijis zagts.
Slepens jautājums - vai tās plāksnītes var kur dabūt tīras? Man 1990. gadā nospēra Planētu 5,dokumenti vēl kur ir. Gribētu kādu bez dokumentiem paņemt un veikt dažas kriminalas darbības.
Slepens jautājums - vai tās plāksnītes var kur dabūt tīras? Man 1990. gadā nospēra Planētu 5,dokumenti vēl kur ir. Gribētu kādu bez dokumentiem paņemt un veikt dažas kriminalas darbības.
Jautājumi:
1) Ja šim mocim mainu motoru (no tāda paša modeļa), uz kura ir cits numurs, pie numuru salīdzināšanas šo numuru nesakritība radīs problēmas?
2) Ja mocis ir bez rāmja numura (tikai ar Nr. uz "plāksnītes"), vai šādā gadījumā "plāksnītes" numurs skaitās kā rāmja Nr.?
3) Vai šādā gadījumā pie numuru salīdzināšanas tiek salīdzināts "plāksnītes" Nr. ar to pašu Nr. reģistrācijas apliecībā?