Aizmirsi paroli?

bērziņš
27.May 2007
+
patīk
-
Sveiki ,kādēl manai rīgai 13 nav dzirkstele ,bija atnācis viens čalis un pateica ka visi vadi pareizi saslēgti, nomainīju spoles,kondensātorus regulerēju aizdedzi bet kā nav tā nav zbj jau :)
http://photos.fotki.lv/photos/12/W0001439/000143815/000014381480_%23_3_%23_bika6.jpg
http://photos.fotki.lv/photos/12/W0001439/000143815/000014381481_%23_3_%23_bika6.jpg
P.S. Vēlāk ielikšu lielākas bildes.

Raitis
27.May 2007
+
patīk
-
Saaksim risinaat probleemas ar to, vai tev taa aizdedze pakaapeniski nobeidzaas, vai vienkaarshi pazuda? paskaties, vai ir atstarpe starp kontaktiem :smiekli: Vareetu gadiities, ka kondensators sabojaajies, paskaties, vai vads no kantaktiem nekur neskaraas pie masas... Notiiri kontaktus, paskaties vai kulacinjsh neksutaas, ljoti biezhi man ir gadiijusie shii probleema, kad veel braukaaju ar D-8

Aldis
27.May 2007
+
patīk
-
uz bildes grūti saprast, bet izskatās, ka tā indukcijas spole, ir no kādas elektroniskās aizdedzes. Teorētiski jau būtu ok. , bet vispār tās spoles uz parasto kontaktu aizdedzi neiet. Vajag lielākas bildes.
P.S. Man jau bail te kautko par tām solēm teikt, jo mums jau te daudz spoļu speciālistu :roll:

Raitis
27.May 2007
+
patīk
-
Varbuut pameegjini veelreiz paarlastiit tos vadu mezglus... Par spoli, nezinu gan, man visaadas staaveeja, un kaa bija dzirkstele , taa bija.. (varbuut pameegjini apmnainiit kondensatoru.. skalji nesaku, jo uz mani veel saaks bljaut.. "izgliitotie ljaudis" ) No kaa naak tas baltais vads? Vaitad no spoles nebija tikai vienam vadam jaanaak? p.S zaljaa vada izolaacija ir iepliisusi...

bērziņš
27.May 2007
+
patīk
-
Aizdedze vienkāršhi pazuda,ir atsarpe arī starp kontaktiem.Kas ir kulaciņš? Ko nozīmē '' vads no kantaktiem nekur neskaraas pie masas''?

Alvis
27.May 2007
+
patīk
-
Notin spolei augšējos tinumus vinji ir tādi smalkāki var gadīties ka ir pārdeguši, tad ir jāiet, jo man bieži vien sprāga nost ar abiem tinumiem.

urmis
27.May 2007
+
patīk
-
bērziņš :
Aizdedze vienkāršhi pazuda,ir atsarpe arī starp kontaktiem.Kas ir kulaciņš? Ko nozīmē '' vads no kantaktiem nekur neskaraas pie masas''?

Ingus paprasi Jānim ko nozīme kulaciņš nevis šeit. :oops:

Aldis
27.May 2007
+
patīk
-
No spoles izejošais baltais vads ir gaaismām. Vispār jau tas pasākums , tādā veidā salikts un satīts , nevieš nekādu ticību, ka tur varētu rasties dzirkstele. Man liekas aizdomīgs tas posms, kur vadi pievienojas pie kontaktiem. Tur izskatās vis savienots tā, ka varētu iet uz īso.

Micuks
27.May 2007
+
patīk
-
Pārbaudi atsevišķi spoli, kondensātoru, un vai vispār ir barošana! Kautko tur nesaprotu, pat nesaprotu ko nesaprotu geek

Raitis
27.May 2007
+
patīk
-
Ariil joti aizdomiigi liekaas taas 2 vietas, tur pie kondesatora, proti vadu mudzheklis, otra vieta, tur, kur wadi pieiet pie kontaktiem, izskataas, ka vadi vareetu skatrties pie kontaktu stiprinaajuma, respektiivi masas.... Kulacinjsh ir taa apaljaa gignja, kas griezhas uz rinkji liidz ar klokjvaarpstu un kustina kontaktus :) Pie masas noziimee, ka + skaraas pie - ;)

Raitis
27.May 2007
+
patīk
-
Bet pagaidat, jajaw chalim wisu laiku bija un peekshnji pauzda, tad jaw wairaak jaaskataas uz detalju veselumu... tieshaam vareetu buut taa spole vai kondensators pie vainas..

Micuks
27.May 2007
+
patīk
-
Vai arī kontaksts ir tur kur tam nav jābūt geek

Raitis
27.May 2007
+
patīk
-
pieliku magneetu, kautkaadi suudinji karaajas, noraawu, pieliku vienu vadu pie raamja, peectam otru ar, njifiga neiet... :D Lab, sorr par offtopic geek :smiekli:

urmis
27.May 2007
+
patīk
-
Raitis :
Bet pagaidat, jajaw chalim wisu laiku bija un peekshnji pauzda, tad jaw wairaak jaaskataas uz detalju veselumu... tieshaam vareetu buut taa spole vai kondensators pie vainas..

Viņam vispār tā dzirkstele nav bijusi, jau kopš viņš salika kopā. No paša sākuma jau.

Raitis
27.May 2007
+
patīk
-
skaidrs, vnk peec fraazes "Aizdedze vienkāršhi pazuda" likaas, ka brauca un vnk pazuda geek

RMR24
27.May 2007
+
patīk
-
kkā izskatās ka tev kontakti pret magneetu beržas jo tur ir redzami grāvji....

Raitis
27.May 2007
+
patīk
-
Graavjus rok kontaktu stiprinaajums, nevis pashi kontakti, taakaa kontaktu stiprinaajums ir masa ,tad dzirksteles esamiibu tas netraucee :macies: Probleema jau jaameklee tur, vai vispaar kautkaada straava tiek sarazjota manupraat...

RMR24
27.May 2007
+
patīk
-
Bet ir 2viedu kontakti :macies: viena kustiigais kontakts ir ar masu, otra veida nekustiigais pie masas...

Raitis
27.May 2007 | Pēdējo reizi labots 27.Mai 2007 20:12; labots 2 reizes
+
patīk
-
RMR24 :
Bet ir 2viedu kontakti :macies: viena kustiigais kontakts ir ar masu, otra veida nekustiigais pie masas...
Nu bet es runaaju par sho gadijumu, ka kontakts pie masas ir nekustiigs, bet otrs kontakts, kursh ir pie vada kustaas, staasti tak atbilstoshi teemai, jebkuraa gadijumaa, neredzu tiem abiem kontaktiem baigaako starpiibu, taapat tie savienojas + un masa... Te jaw aiziet offtopic...
P.S laikam ieveeroju, kas pa desaam, starp kontakta atsperi(+) un kontakta stiprinaajumu (-) ir izolators, bet otraa pusee starp uz skruuves uzskruuveetajiem vadiem un kontakta stiprinaajumu NAV izolatora... starp vadu galiem un kontakt astiprinaajumu uzliec kaadu izolatoru (piemeeram plastmasas shaibiiti) uzskataamaak, varbuut paliidzees:
http://content1-foto.inbox.lv/albums36476102/silient/14-08-2006/kljuume-bmp.jpg manupraat truukst izolatora kreisajaa pusee.. Ceru, ka sapratiisi, ko es biju domaajis...

[ri4a]
27.May 2007
+ 1
patīk
- 0
berzinj problema taja ka tu neesi pievienojis vienu vadu kursh nak no indukcenes kas atrodas pie magneta!

« 123 »

Pēdējie ziņojumi Forumā