Aizmirsi paroli?

elf
25.Sep 2019
+ 1
patīk
- 0
Ar to ir jārēķinās ,ka daļa detaļu būs jāizmet....sūti vai no Vācijas,Ukrainas vai Krievijas!

vlDream
25.Sep 2019
+ 1
patīk
- 0
Tas tiesa ka puse detaļas ir jāizmet gan vietas pirktas gan sūtītas...

mopedists160
25.Sep 2019
+
patīk
-
Emm, tās jaunās glāzes priekš amortizatoriem izskatās, ka nav priekš tā modeļa. Varbūt uz jaunākiem ižiem lika amortizatoru glāzes ar lielāku izmēru.

Cik apmēram ielēji ēļļas amortizātoros un kādu lēji?

nk
25.Sep 2019
+
patīk
-
Grūti samierināties, ka kaut kas nav tik labs kā cerēts :D
mopedists160 25.Sep 2019 20:46
Varbūt uz jaunākiem ižiem lika amortizatoru glāzes ar lielāku izmēru.

Cik apmēram ielēji ēļļas amortizātoros un kādu

Tu par kuriem izmēriem? Tai daļai, kura slīd pa blīvslēgiem?
Pēc manuāļa ir 150ml, tik arī ielēju. Eļļa bij palikusi pāri no cita moča dakšas, Motul ražojums.

Krišjānis
25.Sep 2019
+
patīk
-
Kāpēc nenomainīji vienkārši blīvslēgus? šiem uzgriežņiem jau viņi smuki mainās, nav pat jāvalcē vaļā/ciet. Ja kas, blīvslēgus tirgo Poļu tirgos, man liekas, ka man pat pārītis bija aizķēries!

nk
26.Sep 2019
+
patīk
-
Krišjānis 25.Sep 2019 23:28
Kāpēc nenomainīji vienkārši blīvslēgus? šiem uzgriežņiem jau viņi smuki mainās, nav pat jāvalcē vaļā/ciet. Ja kas, blīvslēgus tirgo Poļu tirgos, man liekas, ka man pat pārītis bija aizķēries!

Ja godīgi, tepat forumā palasījos, ka bez valcēšanas vai griešanas nekādi neiztikt, un pat neiedomājos paprovēt. Padalies, lūdzu, kuros Poļu tirgos meklēt, jeb ja jau pats uzprasījies, varbūt varu tikt pie Taviem :)? Par taisnīgu atlīdzību, protams ;)

mopedists160
26.Sep 2019
+
patīk
-
nk 25.Sep 2019 21:31
Tu par kuriem izmēriem? Tai daļai, kura slīd pa blīvslēgiem?

Tā, kura skrūvējas uz amortizatora štoka. Visam ir jābūt līdzenam, bildē izskatās, ka tā glāze ir ar tādu izcilni. liekas, ka tās glāzes ir vienkārši par lielu.

nk
27.Sep 2019
+
patīk
-
mopedists160 26.Sep 2019 14:24

Tā, kura skrūvējas uz amortizatora štoka. Visam ir jābūt līdzenam, bildē izskatās, ka tā glāze ir ar tādu izcilni. liekas, ka tās glāzes ir vienkārši par lielu.

Vecās glāzes tur ar tādu pašu izcilnīti bija. Un uz vītnes iet virsū precīzi.

mopedists160
03.Oct 2019
+
patīk
-
Interesanti, man planētai 2 izcilnīša nav, viss ir līdzens.

nk
08.Oct 2019
+
patīk
-
Krišjānis 25.Sep 2019 23:28
Kāpēc nenomainīji vienkārši blīvslēgus? šiem uzgriežņiem jau viņi smuki mainās, nav pat jāvalcē vaļā/ciet.

Paprovēju izņemt blīvslēgu, sanāca sašķiebt un sabojāt. Ko daru nepareizi?

https://content29-foto.inbox.lv/albums/n/nk86/12-08-2019/IMG-20190926-193327.sized.jpg

nk
08.Oct 2019
+
patīk
-
Kas tad te, kas tad te? :) Vienu dienu pačakarējos iztīrīt un nogruntēt bākas iekšpusi. Uzliku arī jaunu krāniņu no motaki.ru. Tas sākotnēji tecēja savienojuma vietā ar bāku. Paskatoties ciešāk, vieta, kur ar kapara blīvi piespiežas bākai, bija šķība un ar robiņiem, vecajam krāniņam savukārt šī vieta izskatījās precīzi - taisni noslīpēta. Ar zāģa ķēdes plakano vīli saudzīgi apvīlēju, mikroskopisku kārtiņu ar melno hermētiķi uzsmērēju un lieta darīta, nekur, nekas netek :)

https://content29-foto.inbox.lv/albums/n/nk86/12-08-2019/IMG-20191005-110130.sized.jpg

ursus
08.Oct 2019
+
patīk
-
Ko esmu palaidis garām,kuriem motocikliem gruntē bākas no iekšpuses? kāpēc? Lai lobītos un aizsistu ciet degvielas padevi?

nk
08.Oct 2019
+
patīk
-
ursus 8.Oct 2019 09:46
Ko esmu palaidis garām,kuriem motocikliem gruntē bākas no iekšpuses? kāpēc? Lai lobītos un aizsistu ciet degvielas padevi?

Vecā, sarkanīgā (visticamāk rūpnīcas?) grunts krāsa tieši to arī darīja - lobījās, atdalījās un sita ciet degvielas padevi.

Varbūt ir kādi citi ieteikumi, kā risināt šo problēmu?

mopedists160
08.Oct 2019
+
patīk
-
Met iekšā akmentiņus un krati cik spēka pietiek, lai tā grunts ietu nost.

nk
08.Oct 2019
+
patīk
-
mopedists160 8.Oct 2019 13:26
Met iekšā akmentiņus un krati cik spēka pietiek, lai tā grunts ietu nost.

Tā arī darīju - sākotnēji ar akmeņiem, pēc tam vēl dienu noturēju pilnu bāku ar ūdeni, kuram klāt Cillit Magic, kurš noēda rūsu gandrīz kā smilšu strūkla. Pēc tam ar 646 šķīdinātāju un Rilak divkomponentu epoksīdu grunti.

Pirmo reizi tīrīju tikai ar akmentiņiem, rūsa pēc brīža bija atkal virsū. Un visu veco gruntskārtu neizdevās tāpat nodauzīt nost.

Krišjānis
09.Oct 2019
+ 1
patīk
- 0
Šiem dakšas uzgriežņiem, kā slaveni cilvēki mēdz teikt - bez virpas nekādi. Tev derētu atrast uzgriežņus no iž 49 vai iž 56. tie ir izjaucami bez virpas. Starp citu, man pēdējā laikā radies iespaids, ka daudzi nemaz nezina, kā pareizi ižam jāskrūvē krāns pie bākas, precīzāk par to, ka reāli procedūra jādara ar to uzgriezni, kuram vienā galā ir kreisā un otrā - labā vītne. Es nekad negruntētu bākas iekšpusi, tā vietā daudz labāks risinājums ir no smalka sietiņa salodēt filtru, ko iestiprināt krānā, lai tas tur dzīvo iekš bākas.

nk
10.Oct 2019
+
patīk
-
Krišjānis 9.Oct 2019 23:59
Starp citu, man pēdējā laikā radies iespaids, ka daudzi nemaz nezina, kā pareizi ižam jāskrūvē krāns pie bākas, precīzāk par to, ka reāli procedūra jādara ar to uzgriezni, kuram vienā galā ir kreisā un otrā - labā vītne.

Pastāstīšu kā daru, pielabo, ja kļūdos ;) 'Pielieku krāniņu pie bākas, atstājot vietu uzgrieznim. Tad ar vienu roku pieturu krāniņu, ar otru skrūvēju uzgriezni, kamēr krāniņš pievelkas klāt bākai. Beigās ar 22mm atslēgu pieturu krāniņu un ar 19mm pievelku stingrāk uzgriezni.

nk
10.Oct 2019
+
patīk
-
Krišjānis 9.Oct 2019 23:59
Es nekad negruntētu bākas iekšpusi, tā vietā daudz labāks risinājums ir no smalka sietiņa salodēt filtru, ko iestiprināt krānā, lai tas tur dzīvo iekš bākas.

Žēl, neuztaisīju bildi pirms gruntēšanas. Ieskatam - iztīrīju bāku pirmo reizi ar akmentiņiem un dīzeļdegvielu. Bākā iekšā bija rūsa, kas samaisījusies ar eļļu un vecās gruntskrāsas gabaliņiem. Kad no bākas sāka parādīties caurspīdīga saļarka, pieņēmu, ka tā ir tīra. Ielēju svaigu benzīnu sajauktu ar divtaktera eļļu. Pēc aptuveni nedēļas paskatījos, kas bākā darās. Šitādā krāsā iznāca pirms tam svaigi ielietais zaļganais benzīns:
https://content29-foto.inbox.lv/albums/n/nk86/12-08-2019/IMG-20190807-230101.sized.jpg

nk
10.Oct 2019
+
patīk
-
Kungi! Nepieciešama palīdzība - iesakiet, lūdzu, kur meklēt indikatorlampiņas, kuras nāk lukturī? Foto:
https://content29-foto.inbox.lv/albums/n/nk86/12-08-2019/IMG-20191009-194140.sized.jpg

https://content29-foto.inbox.lv/albums/n/nk86/12-08-2019/IMG-20191009-193944.sized.jpg

Pasūtīju no ebay kaut ko līdzīgu, bet neesmu īsti drošs, ka derēs. Principā, ja spoguļi nav vajadzīgi uz tehnisko apskati, tad šis ir vienīgais, kas kavē dzīt uz TA.

booo_kat
10.Oct 2019
+
patīk
-
Spoguļus vajag, pie tam abus!

Pēdējie ziņojumi Forumā