Sveiki! Situācija sekojoša:
Restaurējot man piederojošo motociklu ural m6736 1980.gada.kuram ir LV numurs un dokumenti uz mana vārda, nesot rāmi uz pulverkrasošanu tika aizķēra šiltite ar numuru ka rezultātā norauta no rāmja.
Pec krāsošanas piestiprināta atpakaļ, bet var redzēt ka bija demontēta.
Atbraucot uz numuru salīdzināšanu inspektors iedeva papīru kura ir norādīts kā transportlīdzeklis nav identificets un atteikts tālākās darbības.
Ka pareizi jārīkojas tāda situācija?
Paldies!
Piestiprināt šilti ar orģinālajām maksimāli līdzīgām kniedēm un nest uz citu csdd. Ja tas notika Valmieras CSDD, tad uz turieni vispār vecos dzelžus nav vērts vest, tam inspektoram patīk meklēt problēmas kuru nav.
Slikti, ka iedeva papīru, tātad ir veikta atzīme arī viņu datubāzē. Citā csdd redzēs, ka jau ir veikta salīdzināšana. Man bija stipri līdzīgs stāsts, kad reģistrēju vienu braucamo pēc restaurācijas, kur protams sarūsējušajā rāmī pēc smilšu strūklas tika atjaunots numurs, kā arī šilte pārkniedēta. Viens csdd atteicās reģistrēt jo numurs pārak TAISNS, esot jābūt šķībam un šilte pārkniedēta.... Devos tālāk uz nākošo csdd, kur visus viss apmierināja un reģistrēju
Restaurējot man piederojošo motociklu ural m6736 1980.gada.kuram ir LV numurs un dokumenti uz mana vārda, nesot rāmi uz pulverkrasošanu tika aizķēra šiltite ar numuru ka rezultātā norauta no rāmja.
Pec krāsošanas piestiprināta atpakaļ, bet var redzēt ka bija demontēta.
Atbraucot uz numuru salīdzināšanu inspektors iedeva papīru kura ir norādīts kā transportlīdzeklis nav identificets un atteikts tālākās darbības.
Ka pareizi jārīkojas tāda situācija?
Paldies!