Vai būs arī sadaļa "Ērenpreis centra ass gultņu lodīšu dilšanas ātruma korekcijas" ?
RatEnpreis 14.Feb 2013 17:35Vo, vo!
sadaļa "Ērenpreis centra ass gultņu lodīšu dilšanas ātruma korekcijas" ?![]()
romega. 19.Aug 2013 17:18
schweiks 28.Sep 2013 12:36
1000000NT 1.Oct 2013 09:10
Tu laikam neesi redzējis to vienu GEO zobratu, ko te viens pēc hromēšanas tirgoja kā dekorāciju 

Elites dakšu nonikjelēja un pat uzpulēja pilnīgi visā, pilnā augumā. Njem un pēc tam uzmatē priekš krāsošanas, pilnīgs āmen. Pat vītni bija uzpulējuši
Škjiet pat skici biju iedevis līdzi lai izdara kā vajag. Laikam nebij laba doma zīmējumu taisīt latviešu valodā
Vācijā un citās vecajās Eiropas zemēs velosipēdu kolekcionēšanai pakārtotā tirdzniecība ir vesela industrija. Es ar šo lietu jau nodarbojos vairāk kā 30.gadus un esmu izaudzis līdzi šīs industrijas attīstībai. Lai gan Vācija ir liela valsts un tur ar šo hobiju nodarbojas tūkstošiem cilvēku, tāpat kā citās valtīs, tur ir tikai daži speciālisti, kurus var nosaukt par profesionāliem seno velosipēdu un detaļu tirgotājiem. Tie tad arī kontrolē šo tirgu un diktē tam noteikumus. Tādēļ, ja nopietni grib nodarboties ar velosipēdu, te es domāju ar īsti vērtīgu un retu eksemplaru, kolekcionēšanu, ir jāpazīst šie cilvēki, jāapmeklē Eiropas lielākie gadatirgi - Veterama Manheimā un Ludvigshafenā, jāpiedalās izsolēs. Tad īsti var just šīs industrijas pulsu un nojaust gaidāmās tendences. Tie aparāti, kurus var nopirkt brīvi veikalā Berlīnē vai ieraudzīt uz ielas Heidelbergā, ir parasti darba zirgi un nav kolekcionāru uzmanības vērti. Īstās pērles parādās vienīgi izsolēs un nopietnos gadatirgos, vai arī joprojām guļ kādā Bavārijas dorfa mājas bēniņos un gaida ka kāds to atradīs. Ar tādu eksemplāru meklēšanu Vācijā, tāpat kā citās valstīs, ļaudis nodarbojas profesionāli un tas, dažam labam, dod labus ienākumus, kas ļauj pat uzturēt ģimeni.
Tā kā, nemeklējiet šedevrus Vācijā uz ielām. Tur to nav. Kolekcionēšmanas sākumā katrs sarūsējis velosipēda rāmis jau liekas kā unikums. Lietas sāk filtrēt tikai pēc gadiem. Pats esmu tam izgājis cauri un to labi zinu.