Aizmirsi paroli?

IceWyvernLv
15.Nov 2016
+
patīk
-
Sveiki, es domaju uz vasaras sākumu kārtot a2 kategoriju, un pēctam bij doma ņemt 638 vai 634 jawu ar dokumentiem un blaķeni. Kad skatījos sludinajumus ta visi kas ir ar dokumentiem un blaķeni maksa ap 1000eiro plus minus 200 bet ja tikai jawa tad 500-700 eiro ar dokumentiem. Tad ir jautājums tāds: ja es noperku tikai jawu bez blaķenes, kadus dokumentus vai ko man vajag lai es varetu pieslegt blaķeni un legali pa ielam braukt ?

1000000NT
15.Nov 2016
+
patīk
-
vajag blaķeni, stiprinājumus, numuru salidzināšanu un dokumentu maiņu.

Bet ja grib ņemt un braukt, tad jau ar tādu cenu ir jārēķinas, un tā atšķirība ir adekvāta par blaķeni, ja nav savas blaķenes, tad diezvai stipri lētāk par tiem 300 eur izdosies gan blaķeni sadabūit, gan stiprinājumus, gan saslēgt visu kopā ( elektrība, regulācija, ķēžu zobrati ar blakusvāģim piemērotu attiecību) gan dokumentus sakārtot.

IceWyvernLv
15.Nov 2016
+
patīk
-
Tad tomer butū vieglāk un izdevīgāk ņemt ar visu kopā :/

Raivo_J
30.Jan 2017
+
patīk
-
Vai kāds zina pateikt vai pieliekot Dnepr MT10 blaķeni ar bremzēm (šobrīd ir blaķene bez bremzēm), tā tiks uzskatīta par pārbūvi (nepieciešams pie rāmja piemetināt troses stiprinājuma vietu)? Vai varētu būt probēmas ar TA?

Krišjānis
30.Jan 2017
+ 4
patīk
- 0
Izdari kas darāms un lieki nerunā. tici man, neviens pat nepamanīs, ja būs izdarīts kā oriģinālam.

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā