Aizmirsi paroli?

Jamac
08.Jun 2007
+
patīk
-
klausietis man ir 6voltu jawa 250 es nopirku aklumatoru un man vajag zinaa pie kaa jaaliet masa pie miinusa vai plusa ludzu pasakat ! :(

Ksneps
08.Jun 2007
+
patīk
-
Pozitīvai (+) vads pie masas un negatīvais (-) aiziet uz aizdedzi. that's all

Jamac
08.Jun 2007
+
patīk
-
aa pie miinusa ja padomaa logjiski :D

Ksneps
08.Jun 2007 | Pēdējo reizi labots 08.Jūn 2007 18:28; labots 1 reizi
+
patīk
-
Pate primā shēma un tur jau parādīts, takā vajag zināt, kur pašam pameklēt informāciju. http://www.jawaold.com/main.php?sec=__books&page=sovkov-04

P.S. Še tev pokemonu simboliņš... :pokemon: :homers:

Ksneps
08.Jun 2007
+
patīk
-
Jamac :
aa pie miinusa ja padomaa logjiski :D

:| :klap: vecai jawai bija otrādi :dumb:

[ri4a]
08.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
PLUS PIE VADA KUR DROSHINATAJS BET PIE MASAS MINUSS!

Ksneps
08.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
[ri4a] :

MUTI ciet! :baby:

Ksneps
08.Jun 2007
+
patīk
-
http://www.jawaold.com/images/books/sovkov/pic007.jpg

[ri4a]
08.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
Ksneps :
[ri4a] :

man stav otradak un vis strada lieliski! geek

Ksneps
08.Jun 2007
+
patīk
-
[ri4a] :
Ksneps :
[ri4a] :

man stav otradak un vis strada lieliski! geek

Man arī stāvēja otrādāk un pat gāja... taču nelādēja akumulatoru un gāja tikai tad, kad uzlādēts aķītis. Tad es salodēju pareizi vadus pie ģeneratora un releja - un tad ākumulatoru arī sāka lādēt.

[ri4a]
08.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
Ksneps :

Man arī stāvēja otrādāk un pat gāja... taču nelādēja akumulatoru un gāja tikai tad, kad uzlādēts aķītis. Tad es salodēju pareizi vadus pie ģeneratora un releja - un tad ākumulatoru arī sāka lādēt.

paga ja es uzlikshu otradak ka shema
tad man akumulatoru saks ladet?

Ksneps
08.Jun 2007
+
patīk
-
[ri4a] :
Ksneps :

Tev nelādē akumulatoru?

Es saliku tos vadus pareizi un man tik un tā nelādēja. Tad es izjaucu ģeneratoru, releju, visus vadus atvienoju nost un saliku visu kopā no jauna.

Internetā ir daudz jawu elektrības shēmas... Princips līdzīgs, bet pa gadiem mainījās apzīmējumi shēmās. Es kaut ko pats uz papīra sazīmēju aptuveni un tad viss itkā tagad sāka strādāt.

otomars
08.Jun 2007
+
patīk
-
[ri4a] :

Tu tak teici ka viss straadaa. :kill_pokem: geek

[ri4a]
08.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
otomars :
[ri4a] :

Tu tak teici ka viss straadaa. :kill_pokem: geek

strad bet nelade es nevareju saprast bija doma jaunu releju pirkt bet ja tu saki ka lades tad ietaupishu naudu! 8)

Ksneps
08.Jun 2007
+
patīk
-
Pielic pie releja strāvu... Ja tas metāla štrunts pievelkas klāt, tad relejs strādā. Atliek regulēt visus to releja kontaktus, notīrīt, ieeļļot utt...

Principā grāmatā ir arī aprakstīt kā visu saregulēt, bet man pietrūkst visu voltametru un ampermetru utt. Tur vajag elektriķa zināšanas un viņu pašu, lai pareizi saregulētu pārējo.

[ri4a]
08.Jun 2007
+ 1
patīk
- 0
Ksneps :
Pielic pie releja strāvu... Ja tas metāla štrunts pievelkas klāt, tad relejs strādā. Atliek regulēt visus to releja kontaktus, notīrīt, ieeļļot utt...

Principā grāmatā ir arī aprakstīt kā visu saregulēt, bet man pietrūkst visu voltametru un ampermetru utt. Tur vajag elektriķa zināšanas un viņu pašu, lai pareizi saregulētu pārējo.

kad esliku akumulatoru ladejamo klat 6voltu plus pie lietotajiem un minus uz masu
tad man relejs nostradaja uzrreiz!

Jamac
08.Jun 2007
+
patīk
-
pec 15 gadus jawa staveja garaahzaa un pieleca ar otro ravienu :D aa es aklumatoram masu pievienoju pi (-) :D bet gaaja :D

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā