Uzliec pedāļu ķēdi un varēsi kurbulēt droši! Vēl ir variants stumt pa ceļu kur nav sniegs. Kur nobērts sālss. Vari arī pats notīrīt kādu joslu sniegu nost. Būs tikpat kā skrejceļš lidmašīnai!
Lai vienmēr būtu informēts par pašreizējo laika prognozi, es ļoti iesakām mēģināt pievērst jūsu uzmanību šai vietnei https://meteoprog.lv/ , jo šeit es vienmēr atpazīstu un ģērbjos atbilstoši laika apstākļiem
Atrakcija tiešām laba! Tik, ja vienlaicīgi brauc vairāk, kā viens moto, tās naglu riepas labāk nelietot... man trasē nokritušam ne reizi vien kāds ir pārbraucis pāri..., ja naglu nav, tik zilumi, bet ar naglām būtu...
Krievijas auditorijai domāta satura pārpublicēšana Latvijas auditorijai pašā būtībā ir ļoti slidens jautājums. Ja krieviem Krievijā adresētais pasaka, ka mēs ar krievu tehniku varam labāk nekā viņi paši, viss ir štokos, mēs esam labāki. Piemēram, Ādažu motobola komandai Alda Golmeistera un Egona Siliņa uzķūnēto motociklu veiktspēju krievu tā modeļa rūpnīcas inženieriem tā arī neizdevās pārspēt, pat, realizējot pasūtījuma Ādažu motocikla parauga zādzību, un tam sekojoši , izpētot un, risinājumus nokopējot. Ir labi, ka līdz krieviem Krievijā šāda infa aiziet, ka mēs esam labāki.