07.Jul 2020 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Labdien, kundze / kundze
Es sevi uzskatu, ka tā ir Mandame, Andžela Gonzaleza, aizdevuma piedāvājumos starp indivīdiem ir par daudz. Es es apmeklēju aizdevuma sludinājumu vietni starp nopietniem visā pasaulē un es pazinu briesmīgu kungu ar vārdu iwaniuk Dariusz, kurš palīdz cilvēkiem, piešķirot viņiem aizdevumus, un kurš man piešķīra aizdevums 8000, kas man jāatdod 4 gadu laikā ar ļoti maziem procentiem no viņa, 3% visā aizdevuma periodā, un tur es naudu saņēmu bez protokola. Nepieciešams personīgais kredīts, jūsu banka atsakās jums piešķirt aizdevumu, jūs atrodaties jebkurā pasaules valstī, kurā varat vērsties pēc tā, un jūs būsit apmierināts, taču uzmanieties no jums, kam nepatīk atmaksāt aizdevumus. Šeit ir viņa
e-pasts: iwaniukdariusz1234@gmail.com.
08.Jul 2020 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Palīdzības piedāvājums no 5 000 līdz 2 000 000 eiro, lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar šo e-pasta adresi šeit: mancini.roberto823@gmail.com
04.May 2022 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Bieži vien gadās šāda tipa cilveki, kuriem nav daudz naudas un mantas, lai varētu spēlēt online kazino, bet vēlas uzpelnīties kaut kā uz papildus ienākumiem. Dažreiz tas ir iespējams, tikai tad, ja vēlas ieguldīt vismaz EUR 10 vai mazliet vairāk. Šajā mājaslapā https://onlinekazino.net/speles ir apkopoti labākie un drošākie online kazino, kur var reģistrēties un saņemt bonusu, ja veic iemaksu, kas ir noteikta. Protams, tas nestrādā tiem, kas ir jau reģistrējušies šajos kazino, bet tādiem jau ir pieejami vienkārši bonusu sistēmas, kas ir piedāvāti patstavīgiem lietotājiem. Galvenais, nevajag palaist tos garām un izlasīt bonusu nosacījumus. Un, ja apmeklē šāda veida mājaslapas, tad labak ar domu, ka vēlas kaut kā izklaidēties vai vienkārši kādu pokera spēli uzspēlēt. Īsti nevajag iet ar domu, ka vēlas ilgtermiņā pelnīt. Šī ir laba izklaide, nevis darbs.
Bišku paknipsēju dažu to, kas 08.05.2022. Youngtimer Rally "Coffeetime" Motormuzeja pasākumā piederējās arī retro statusam, vai vienkārši man vairāk acīs iekrita. Pamanīju arī četrus motoveidīgos - vienu, šķiet, 750-nieku ar blaķeni, vienu Jawu ar blaķeni, vienu SZ plirkšķi un vienu rolleri.
http://www.alnisg.id.lv/alnis/hob/foto/uc_retro/auto/20220508_youngtim...index.html
25.May 2022 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Jautājums par Iž Planēta ātrumkārbām, vai varētu būt tā, ka dažādām paaudzēm nāca dažādi iefrēzējumi tajā tārpeju vārpstā priekš neitrālā ātruma devēja?
Jo visi ātrumi slēdzās, bet nenotiek sazemējums N ātrumā.
Sveiki. Ir radusies problēma ar minsku. Kopā ar draugu devāmies izbraucienā. Vienā brīdī braucām un noslāpa. Motors ļoti karsts bija. Pēc tam nedaudz pagaidijām lai padziest, laidām klāt un braucām, bet jauda bija jūtami mazāka nekā sākumā. Kā atdziest, paiet kādi 5km atkal karsts kā elle. Kas varētu būt par vainu ka viņš tik ātri uzkarst?
Vai tas ir normāli, ka tik stipri vibrē viss mopēds no motora?
Kloķvārpsta nav nobalansēta, traucē arī karburātora darbībai. Ātrums nav dižais, bremzē vibrācija?
https://www.youtube.com/shorts/dGDIV4DVESE
Pirmais mēģinājums pašam izliet sajūga vāku.Neveiksmīgi! Pirmo nevarēju dabūt ārā no formas nesalaužot,otrs mēģinājums no formas iznāca ārā labi bet nedaliets,formā par maz tika uzkarsēta,otrs nedalējuma iespējamais iemesls,kausējuma tika piejaukts alumīnijs ar daudz augstāku kušanas temperatūru. Poras-0
Kausējamais materiāls bija gan mopēdu detaļas un kaut kāda PSRS laika darba galda pults,plastiskuma pēc piemetu klāt ķīniešu pannas un tās ilgi nekusa,labāk vajadzēja vadus piemest. Tolmetnieks vēlāk tikai pateica ka pannām ir kaut kāds sakausējums. Jādabon otru degli lai formu atsevišķi var karsēt. Intereses pēc būs jāpamēģina virzuli atliet.