Aizmirsi paroli?

lauķis
26.Dec 2014
+ 3
patīk
- 0
Ļoti laba štelle tas magneto,kādreiz pat profesionālos krosa motociklus aprīkoja ar tādiem.Jābūt vienīgi labam adapterim uzvirpotam,ar lauku vareantu(gumijas caurule savilkta ar drāti) neies cauri.Rekše par to regulēšanu apmēram jau pareizi ir,kaut gan vislabāk pēc dzirdes regulēt.Ja sit atpakaļ,tad zini droši,ka pa agru.Normāli jau vienmēr visa regulēšana notiek lauku apstākļos ar( tika )metodi.

Rupeiks
26.Dec 2014
+
patīk
-
lauķis 26.Dec 2014 11:18
nu tad esi tik laipns apgaismo mani cik vien tuvu spēj:-) :-) man ir tas saucamais katjok krieviski virsū rakstīts,..yuutuubaa skatījos,bet tur visi ar viencilindiigo un tilkam neko nepastāsta..

lauķis
26.Dec 2014
+ 2
patīk
- 0
Padomju laikā, motosportā smagajiem motocikliem,emķiem ar kulbām,ģeneratora vietā lika speciālu planci un magneto.Lai regulētu jupim,vislabāk paņem lampiņu 12v,barošanas bloku un saslēdz caur magneto kontaktiem,lai kontaktiņi strādā kā slēdzis.Griežot motoru,tad kad lampiņa nodziest, tad kontaktiņi veras vaļā, respektīvi tiek padota dzirkstele.Tajā brīdī virzulim jābūt trīs mm pirms maiņas punkta.

Rupeiks
26.Dec 2014
+ 0
patīk
- 3
Dīvaini skaidro(maiņas punkts)

otomars
26.Dec 2014
+ 2
patīk
- 0
geek pasaka prieksa un vel nav labi...

Rupeiks 26.Dec 2014 16:32
Rupeiks 26.Dec 2014 16:32

Rupeiks
Šodien 16:32
+ - | Citēt iezīmēto
Dīvaini skaidro(maiņas punkts)

lauķis
26.Dec 2014
+ 2
patīk
- 1
Katram mums ir sava dīvainība,ja Tu domā,ka Tev nav,tad Tev ir divas.Virzulim mainot kustības virzienu,veidojas maiņas punkts.Ir divi kustības virzienu maiņas punkti,mums ,dotajā situācijā,interesē augšējais maiņas punkts.Paņem lielo skrūvgriezi un caur sveces caurumu noķer virzuli darbībā,atzīmē uz skrūvgrieža 3mm metku un uzregulē švermeli,pirms virzuls met kūleni.
Es gan konkrēti divstobru jafelei uzliku vošša elektronisko un bēdu nezinu,stulbo aķi nevajag un gaita pilnīgi cita,lec no kājas un urka arī cita.Domāju,ka jupīķeram arī var uzkombinēt.Žēl ka bildes nesanāk ielādēt.

Muravejists
26.Dec 2014
+ 1
patīk
- 1
Rupeiks 26.Dec 2014 10:55
dabuju motoru ar magneto priekš 2cilindiem.

Ir nu gan tie tehnikas izkomplektētāji! Ko tad ar to UD-2 motoru varēs iesākt bez magneto. Es esmu iepircis divus UD-2 motorus bez magneto. Tad redz kur tie magneto paliek. Aiziet blēņās! Bet man traktoriņam nav. Motociklam magneto nav paredzēts. Jupim ir ģenerators un akulumators. Nekāds magneto no cita motora tur nav jāķīmiķo!

Rupeiks
27.Dec 2014
+ 0
patīk
- 3
lauķis 26.Dec 2014 18:48
švermelis,urka WTF es to lauķa bazaru nesaprotu.izsakies skaidrāk urka tu:D:D kur kad jāliek METKA uz skrūvjgriežņa LIELĀ

Micuks
27.Dec 2014
+ 1
patīk
- 5
Muravejists 26.Dec 2014 22:48
Paņem lielo skrūvgriezi un caur sveces caurumu noķer virzuli darbībā,atzīmē uz skrūvgrieža 3mm metku un uzregulē švermeli,pirms virzuls met kūleni.

Šādi to dara pajoliņi, kurus tehnikai tuvumā laist nedrīkst!

Muravejists
27.Dec 2014 | Pēdējo reizi labots 27.Dec 2014 13:51; labots 1 reizi
+
patīk
-
Micuka kungam ir ķēriens uz ķīmiķošanu...... Par apzinātu informācijas sagrozīšanu draud krimnālatbildība.
lauķis 26.Dec 2014 18:48
krūvgrieža 3mm metku un uzregulē švermeli,pirms virzuls met kūleni.

Micuks
27.Dec 2014
+
patīk
-
Kāds sakars ar ķīmīju?
Katram darbam ir savs instruments!

lauķis
27.Dec 2014
+ 5
patīk
- 1
Nu sevušķi laukos mums te ir biezā slānī un par velti gan koordinātu frēzes,ar magnētisko galdu,virpas,indikatori truboskopi un inženiers,kas siltā garāžā no rīta līdz vakaram puikas ar dranduļetiem gaida.
Lielākā vērtība,mums laukos,vecā aukstā šķūnīti,veca kolchoza svarka un kulta instruments fleksis,jeb Jūs jau nesaprotiet,jāsaka leņķa slīpmašīna.
Tāpat laukos visi zin kas ir poršņevaja,vai stumoklis.Man grūti saprast kā uzvesties starp bagātiem inteleģences pārstāvjiem,kas pievērsušies veciem padomijas brīnumiem ar stingri ierobežotu veiktspēju.

schweiks
27.Dec 2014
+
patīk
-
lauķis 27.Dec 2014 09:35
,veca kolchoza svarka

kāpēc jālieto štrome priekš svarkas?
pilnīgi pietiek ar mīksto drāti un zilo izoleni!

Micuks
27.Dec 2014
+ 1
patīk
- 2
lauķis 27.Dec 2014 09:35
Nu sevušķi laukos mums te ir biezā slānī un par velti gan koordinātu frēzes,ar magnētisko galdu,virpas,indikatori truboskopi un inženiers,kas siltā garāžā no rīta līdz vakaram puikas ar dranduļetiem gaida.
Lielākā vērtība,mums laukos,vecā aukstā šķūnīti,veca kolchoza svarka un kulta instruments fleksis,jeb Jūs jau nesaprotiet,jāsaka leņķa slīpmašīna.
Tāpat laukos visi zin kas ir poršņevaja,vai stumoklis.Man grūti saprast kā uzvesties starp bagātiem inteleģences pārstāvjiem,kas pievērsušies veciem padomijas brīnumiem ar stingri ierobežotu veiktspēju.

Latvija visumā ir vieni lauki, bet ne jau lauki ir pie vainas, laukos strādā zinoši cilvēki, bet ja ir miskaste galvā tad ne lauki ir pie vainas!

lauķis
27.Dec 2014
+ 4
patīk
- 0
Zelta vārdi,pilnīgi piekrītu.Pirmām kārtām katram jāsāk ar sevi,savas apkārtnes sakārtošanu,tad var sākt lūkoties uz citiem,bet ne ar nosodījumu,bet gan,ko es varu darīt otra labā,kā palīdzēt sakārtot ne tikai miskasti,bet,pats galvenais sakārtot pamatvērtības cilvēka galvā.
Godīgi sakot,reizēm,par labiem darbiem sit pa seju.

Micuks
27.Dec 2014
+
patīk
-
Katram pašam ir jāsakārto pamatvērtības savā galvā un savu apkārtējo vidi!
Ne visi ir pelnījuši, lai viņu labā kāds ko darītu!

Micuks
27.Dec 2014
+ 1
patīk
- 2
lauķis 27.Dec 2014 10:35

Un ja jau piekrīti tad ko mīnusiņus spaidi geek

lauķis
27.Dec 2014
+ 5
patīk
- 1
Kur ir kritērijs,vai mēraukla,pēc kuras varam mērīt,ko kurš ir pelnījis.Kā būs ja paši tiksim vērtēti,vai tiesāti.Kurš ir tik stiprs lai pastāvētu-es nē.Vai savu miesu,gudrību esmu pats izvēlējies,vietu,kur piedzimt,ģimeni vecākus-arī nē.Viegli ir iespert gulošam,pasmieties par ne tik gudro,bet padot roku,to nē.

lauķis
27.Dec 2014
+ 0
patīk
- 1
Piedodiet,tagad tik atkodu,ka šeit vēl ir mīnusiņi un plusiņi,to nezināju un neesmu ne mīnusojis ne plusojis.

Pēdējie ziņojumi Forumā