Aizmirsi paroli?

dunkans2
29.May 2007
+
patīk
-
Man ir 1 problēma. Man ir jawa 6v, pirmajā, otrajā un trešajā ātrumā vini iet lieliski, bet ceturtajā galīgi nevelk. Nevaru saprast vairak neko, aizdedzi noreguleju, bet karburātoru var regulēt kā grib, kā nevelk tā nevelk un sveces jawai paliek melnas apkvēpušas. Palīdziet, ja kāds zin, kas ir par vainu! :cry:

otomars
29.May 2007
+
patīk
-
:gramata: :macies:

Kaibinjsh
29.May 2007
+
patīk
-
A cik daudz eļļas un kādu pie beznīna jauc klāt? Un kādu benzīnu izmanto?

RMR24
29.May 2007
+
patīk
-
svece melna no eļas vai apdegusi?ja no eļļas tad saprotams kad tās ir par daudz, bet ja svece melna taatad kaarburators.Aizdedze nevareetu buut ja 1ajos triis robos iet normalna....a tu diizes esi skatijies vai nav ciet?starp citu kaa reguleet karburatoru meklee :gramata:

Kaibinjsh
29.May 2007
+
patīk
-
Degviela pa treknu, ja apkvēp sveces, meklē ierakstu par svecēm ;)

otomars
29.May 2007
+
patīk
-
kad tas mators ir remontu redzeejis?

Mixx
29.May 2007
+
patīk
-
otomars :
kad tas mators ir remontu redzeejis?

Tur tā lieta. Vienkārši sadilis motors :macies:

urmis
29.May 2007
+
patīk
-
šajā grāmatā ir arī par vashodiem? :gramata:

dunkans2
29.May 2007
+
patīk
-
Tas motors ir tikko no kapitala, knapi piebraukata. No ellas vinas nav apdegusas, ta gramata ir tirais šits un karbuzi es zinu ka jaregule, ( ka neka man ta jau ir kada 8. jawa pec kartas) tikai jawai uz to regulesanu ir tirs pofigs, man skiet ka dize nav riktiga.

spridzeklis
29.May 2007
+
patīk
-
dunkans2 :
ta gramata ir tirais šits .

Grāmata ir laba, tā kā nevajag :twisted:
ka neka man ta jau ir kada 8. jawa pec kartas

Un ja jau tev tā ir 8tā jawa pēc kārtas ta jau problēmu atrastu 2minūšu laikā :kill_poke:

dunkans2
29.May 2007
+
patīk
-
spridzeklis :
dunkans2 :
ta gramata ir tirais šits .

Grāmata ir laba, tā kā nevajag :twisted:
Un ja jau tev tā ir 8tā jawa pēc kārtas ta jau problēmu atrastu 2minūšu laikā :kill_poke:

Ja, tikai ir viena problema, neviena jawa man tadus sudus nav taisijusi un un vina ignore da jebkadu regulesanu. SORRRRY, bet ta gramata ir shits.

grenadieris
29.May 2007
+
patīk
-
tev vinja ir? man ir un macities no vinas man skiet daudz labaak, nekaa no kautkadiem pazinaam, kas nemaz pashi nav drosi par ko stasta. :macies: :D

mehanikis
29.May 2007
+
patīk
-
no :gramata: es apguvu pamatus, un citus sīkumus, pārējo laika gaitā, :gramata: nav ne mazākajā mērā shit utt. bet gan very good :macies:

urmis
29.May 2007
+
patīk
-
Grāmata laba, kaut vai tur nav par vashodiem, (tikko izpētīju) es uzzināju svarīgas lietas par sajūgu. Tiešām grāmata laba. :good!:

dunkans2
29.May 2007
+
patīk
-
grenadieris :
tev vinja ir? man ir un macities no vinas man skiet daudz labaak, nekaa no kautkadiem pazinaam, kas nemaz pashi nav drosi par ko stasta. :macies: :D

Ja man vina ir, nevajag jau klausities tadus, kas neko nejedz, vajag meginat pasam domat ar savu galvu un izpipet to visu izjaucot un labi apskatot. :macies:

[ri4a]
29.May 2007
+ 1
patīk
- 0
dunkans2 :
grenadieris :

Ja man vina ir, nevajag jau klausities tadus, kas neko nejedz, vajag meginat pasam domat ar savu galvu un izpipet to visu izjaucot un labi apskatot. :macies:

kapec prasi ja pats labak par mums zini kas un ka !
ja tev ta ir 8 jawa tad zinatu kas par vainu!
un izlasi to gramutu!

dunkans2
30.May 2007
+
patīk
-
pie velna , to gramatu jau esmu izlasijis, atbildi vina es nesameklesu, jautaju tapec, ka esmu jau izmeginajis visu. Ta ka labak pasi izlasiet to bibeli.

Kaibinjsh
30.May 2007
+
patīk
-
Vārdu arī nomainīji, lai gudrāks liktos? Nu taisnība, ar grāmati ir tā k apietiek vienu reizi viņu izlasīt. Un nav tur atbildes uz visiem jautājumiem.

elf
30.May 2007
+
patīk
-
Gaisa filtrā lupata nav ierauta ??? Vienreiz man tā bij. 1-2-3 ok, 4 neiet.

spridzeklis
30.May 2007
+
patīk
-
Kaibinjsh :
Nu taisnība, ar grāmati ir tā k apietiek vienu reizi viņu izlasīt. Un nav tur atbildes uz visiem jautājumiem.

Pārādi tad kaut vienu grāmatu kur būtu visas problēmas apkopotas :P

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā