Aizmirsi paroli?

defaulr
30.Dec 2023
+
patīk
-
man ir problema ar savu mopedu un nav nemazākās nojausmas kā to salabot
man ir 2008 gada gilera runner sp 50 tunets uz 70cc. vispirms pastastišu kas ir mainits lai saprotat kas vispar notiek motorā un tad istastišu problemu. Šādas ir detaļas: Polini pilnvaigu kloķvārpsta, stage 6 streetfight 70cc cilindra komplekts, delorto 21mm karburators, mallosi karbona lapiņas, sporta gaisa filtrs, stage 6 oversize variators, stage 6 sporta sajūgs, jauna siksna, naraku 7g variatora rullīši.
Tagad pie problēmas, saīsinājumā, ar laiku ir pazudusi jauda. Kad tiko visu saliku, kārtīgi iebraukāju īsti nespiežod stipri gāzē, iebraukāju aptuveni 200 - 250km, tad viss gāja labi, bez problēmām, varēja ispiest pāri 100km/h, tad pirmā problēma kas parādijās bija tas ka pazuda tukšgaita, faktiski stāvot uz vietas ja nedod gāzi tad slāpst nost, pectam ar laiku sāka pazust jauda, maksimālie apgriezieni ko mans mopēds var sasniegt ir 13000 apgriezienu, bet tagad viņš tiek ļidz aptuveni 70 - 80km/h, tātad aptuveni 8000 apgriezienu, un tad nokrītas līdz aptuveni 7200 apgriezieniem un augstāk neparko neiet. Nezinu kas var radīt šādu problēmu. Esmu mēģinājis tīrīt karburātoru, regulēt to, tīrīt gaisa filtru, mainīt sveci bet problēma tāpat arī paliek.
Vai kāds lūdzu varētu izstāstīt kas varētu būt problēma un kā to salabot jo plānoju uz pavasari mopedu pārdot un ar šo problēmu es noteikti vēlētos tikt galā.

bbarda
31.Dec 2023
+ 2
patīk
- 0
Sporta filtri derīgi ir īsu brīdi,esi nokāvis grupu ! Maini grupu.

Andris_Z
31.Dec 2023
+ 1
patīk
- 0
Vajadzēs atrast kādu normālu gaisa filtru, tādu ilgspēlējošu no kāda mocīša. Gaisa filtrs ir ļoti svarīga lieta, lai nerauj garām smiltis. To virzuļgrupu vari meklēt jaunu.
Pie reizes arī vārsta mājiņu. Paskaties kas noticis ar jau esošo. Tā arī tāda ļoti nenopietna izklausās. Tās karbona lapiņas nav ilgispēlējošas. Deformējas, saplaisā. Sēžas virsmas arī izdilst, kopš dzimšanas maziņas. Neblīvējas. Plakaniskumu atjaunot varētu.

kashinjshh
26.Jan 2024
+ 2
patīk
- 0
Sveiks.
Tev ir mazliet par smagu ruļļi tas ir viens.
Vari ielikt dažāda biezuma paplāksnes starp variatoru un šķīvi.
Iespējams tev lielā atspere ir par švaku.
Standarta aizdedzei izbeidzies stators.
Aizaudzis izpūtējs gala daļā tajā līkumā.
Veca grupa

Visas šīs problēmas var norādīt uz tavu.

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā