25.Dec 2015 | Pēdējo reizi labots 25.Dec 2015 21:50; labots 1 reizi
+ 2
- 0
Sveiki moto entuziasti! Tātad, izdomāju izveidot tādu kā mums pazīstāmu un labi zināmu kā arī ne tik labi zināmu motociklu bilžu galeriju. Bildes esmu sakrājis no tā saucamās mātes Googles kā arī citiem Interneta avotiem. Bildēs pārsvarā dominē motocikli Iž un Jawa, bet ir arī pa kādam DTW, Harley, CZ u.c., diemžēl, mopēdu bildes neesmu augšupielādējis, jo tuvāk sirdij man ir motocikli. Patīkamu skatīšanos. Vēlams ieraudzīsiet arī savu mīluli.
25.Dec 2015 | Pēdējo reizi labots 31.Dec 2015 17:00; labots 1 reizi Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
Atveriet sadaļu katalogs un apskatiet manis pievienotos IŽ modeļus, par kuriem droši vien neesiet dzirdējuši. Modeļu ir vēl ļoti daudz, bet es pamazām centīšos atrast pēc iespējas vairāk modeļus.
Kur tas ir rakstīts? Nav nozīmes, pārtaisīts vai nepārtaisīts, retro motocikls ir retro motocikls. Vai tad nav interesanti redzēt starp oriģināliem motocikliem arī kādu projektu?
Nu ja, vieglāk jau ir kritizēt citus nekā pašam pievienot rakstu ar ideālām bildēm. Es jau izlabotu to bilžu jūru, bet ir viena problēma - tas nav iespējams. Es vairākas reizes uzspiedu ``dzēst``, bet kā pārlādējas lapa, tā bilžu jūra parādās atkal. Laikam nāksies vien pašam koriģēt. Lai veicas!
Eksperimentāls modelis KA 500 (citā vietā atradu info ka modelis Izh-D15)ar 500 cm3 .Tas tik varētu būt baigais spridzeklis!40ZS un max ātrums 160km/h.Diemžēl sērijveidā netika ražots tāpat kā šis KA 555
Nē, KA 555 tika izstrādāts jau 60-tajos gados.Kaut cik jau tika saražots,spriežot pēc vairākiem attēliem,savukārt 500 modelis veidots uz 4.paaudzes bāzes kad ražošana gāja pilnā sparā.