Aizmirsi paroli?

JANCIS89
17.Oct 2008
+
patīk
-
man kaa traktor tehnikas cieniitaajam patika shii ekskursija
http://foto.inbox.lv/cesugaisais89/traki-aluuksnee/Picture-236.jpg
un viss vairaak patika belarus mtz 5l

Kristaps
17.Oct 2008
+
patīk
-
Varēji jau vismaz uzrakstīt, kas tas par muzeju un kur atrodas.

JANCIS89
17.Oct 2008
+
patīk
-
Tas muzejs bija aluuksnee tikai nosaukumu neatceros

Rudzix
17.Oct 2008
+
patīk
-
Tas nebija gadijumaa Ates dzirnavaas.

Kaibinjsh
17.Oct 2008
+
patīk
-
Ates dzirnavās tādu tehniku neredzēju. Vismaz nerādīja. :(

JANCIS89
28.Oct 2008
+ 1
patīk
- 0
Rudzix :
Tas nebija gadijumaa Ates dzirnavaas.

Shodien atradu biletes no ekskursijas un tas bija Ates muzejs :good!:
Baigi labs iesaku :good!:

mašīnists
28.Oct 2008
+
patīk
-
pēdējā bildē redzamais ir T25!?!??! man kaimiņonkam tāds bija atceros bērnībā sēdēju uz tās kastiites , kas paredzēta atslēgām...bija tāda interesanta palaišanas sistēma...ja kāds kaut ko zin par šo traktoru varbūt var pastāstīt...

Kaibinjsh
28.Oct 2008
+
patīk
-
Pēdējais ir T20, pat uz motora pārsega redzams.

RaivisSam
28.Oct 2008
+
patīk
-
īstenībā Dt 20, un XT3, nevis no Bladimirec sērijas ražotais

JANCIS89
28.Oct 2008
+
patīk
-
tas ir DT-20
un es pats atceros no seniem laikiem ka kaiminsh iebrauca diikii :D
bet ar T-25a. ar taadu es pats biezi straadaaju 8)

einisgt
29.Oct 2008
+
patīk
-
8) muzējā švakrs tas DT 20 man majās labāks! unman tāpat kā muzejā i pārtaisiits stūres mahanisms un vēl šis tas, manejais darba kartībā un uzdevuma augstumos! tik izmantots saimnieciiba! reals dizelis! 8) :good!:

JANCIS89
30.Oct 2008
+ 1
patīk
- 0
man arii patiik tie krievu dzelzi :good!:

Uldisons
30.Oct 2008
+
patīk
-
Jā tas ir Ates muzejs Alūksnes rajonā, es arī tur esmu bijis, esmu arī braucis ar traktoru Y2( pirmajā bildē redzdamo)! :good!:

neziniits
30.Oct 2008
+
patīk
-
Man arī viens DT20 ir, taču manējam daudzmaz viss oriģināls...

AivisG
30.Oct 2008 | Pēdējo reizi labots 30.Okt 2008 17:52; labots 1 reizi
+ 0
patīk
- 1
mašīnists :
pēdējā bildē redzamais ir T25!?!??! man kaimiņonkam tāds bija atceros bērnībā sēdēju uz tās kastiites , kas paredzēta atslēgām...bija tāda interesanta palaišanas sistēma...ja kāds kaut ko zin par šo traktoru varbūt var pastāstīt...

T25 ir Vladimirec un tur nekā interesanta palaišanas sistēmā nav. 2 cilindru padomju dīzelis un pielaižams ar starteri. Tādu ir papilnam un būs vēl tik ilgi, kamēr būs fosilā degviela vai tās alternatīva. Man arī bija. T20 ir kaut kas cits. Pats interesantākais no pielaišanas mechānismiem manā bērnībā tika redzēts kaut kādiem T40 priekšgājējiem, kur kabīnes labajā pusē grīdas līmenī bijas tāds tā kā ritenis, kuru varēja no sēdekļa ar kāju iegriezt, kas palaida "puskaču" un tālāk puskačs iegrieza dīzeli. Bija tāda relikvija vienam skolasbiedram ieaugusi pagalmā. Tālākajos gados puskačiem bija ieraujamais starteris kā družbām.

Kaibinjsh
30.Oct 2008
+
patīk
-
Varbūt puikas par dekompresoru brīnījās :D Ar švaku akumlatoru un pusdzīvu starteri bez tā nekā. Vispār iesaku T-40 un T-25 orģinālos starterus mainīt pret Čehu (škiet ka bija Čehu) ražotajiem. Tiem ir reduktors un lieli apgriezieni, griež T-40 ar 55 Ah akumulatoru ka pulksteni. Orģinālajiem starteriem ar 150 Ah to varēja panākt.

AivisG
30.Oct 2008
+ 0
patīk
- 1
Kaibinjsh :
Varbūt puikas par dekompresoru brīnījās :D Ar švaku akumlatoru un pusdzīvu starteri bez tā nekā. Vispār iesaku T-40 un T-25 orģinālos starterus mainīt pret Čehu (škiet ka bija Čehu) ražotajiem. Tiem ir reduktors un lieli apgriezieni, griež T-40 ar 55 Ah akumulatoru ka pulksteni. Orģinālajiem starteriem ar 150 Ah to varēja panākt.

Varbūt. Kas vēl jāzina puikām, ka oriģināli t25 nāca 2 virknē slēgti 6v akumulatori pa visu kabīnes priekšu :)

RaivisSam
01.Nov 2008
+
patīk
-
Jap, bija gan melni lieli akumulatori, nezinu cik Ah, bet nu smagi bija, Tagad pašam uz T 25 stāv 12v 90ah akums un oriģinālais starteris iet labi, par tiem čehu ir teikts tā, ka ātri griež , bet lūzt, respektīvi kaut kas ar tinumiem. Ir pat mēģināts griezt auksto Mtz 82 dīzeli, tad 90ah nevilka, bet pie silta motora piešķiļas.

MrQuattro
26.Sep 2012
+ 2
patīk
- 0

herovato
06.Nov 2013
+ 1
patīk
- 2
Vasarā biju Ates dzinavās, redzēju to tehniku. Saprotu, ka nav līdzekļu un prasmīgu roku, bet tie eksponētie MTZ-2, DT-20 un HTZ-7 ir saudzīgi sakot šausmīgā stāvoklī. Tas MTZ nav pabeigts un ir salasīts no dažādiem modeļiem. DT-20 tagad ir katrā piektajā lauku sētā un ir daudz labāk saglabāti.

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā