Numurziime origjinaalaa??? Man domaat ka tolaik veel taadas nebij . Manam sencim R-7 veel bij no liidzena blekja ar 2 palielaam ausiim uz augshu - laikam bij domaats taas aplociit ap bagaazhnieka aizmuguri , taa piestiprinot to numurziimi.
vienmēr patīkama ir konstruktīva kritika, paldies.
Šī pīpīte bija tikai līdz piektdienai, nu atveda īsto, šī nāca ar D-6, bet vairākkārt pētot R-5 grāmatiņu, man šķiet ka rats bija šādi, R-7 gan labi redzams ka otrādi.....
pareizi veči, bet tur jau pilnīgi štoki citi, šim jau asi nesaspiež, abi štoki vienādi....bet galvu ķīlā nelikšu, man liekas, ka vajag tā, un protams ka tas nav kardināli, vai ne?
Bet...manam D-5 uz sajūga vāka ir KO, vai tas var būt? Te saka ka pēdējie D-5 tā ar gāja. Kādas domas?
Tā instrukcija vispār ir pretrunu pilna,fotogrāfijā priekšējais dubļinieks stiprinās uz ass,tātad štoki kā tavam mopēdam,bet dakšas zīmējumā štoki kā 1975 gada RĪGA-7.
Emblēmai uz vāka domāju ka nav jābūt,arī D-6 nebija,sākās ar D-8.
Astoņdesmitajos redzēti ir. Klasiskajam d6 nav nekāda ko. R5, R7, R11, pirmie gadi R13 - nekāda KO. Bērnības atmiņas esot tās spilgtākās. KO paradijās tikai astoņdesmitajos, ticiet man, esmu redzējis pietiekoši daudz dzinējus pirms tam. )))) Tas KO saistās tikai ar atmiņām ar jauno R13 ar cigāru.
Kaut gan gļuki padomju ražošanā var būt visādi, te kaut kad rakstīju par dīvainiem d4 karteriem, arī neierakstas hronoloģijā.
baltie parādījās uz R-11, vismaz man tāda informācija+paša atmiņa. Bieži bija divkrāsu-melns-brūns, brūns balts jo gāzes rokturis nāca no KO ar motoru un ne vienmēr SZ bija šāda krāsa
augsti god. proofs!
Nu esat tak prātīgs-palasiet šo sadaļu šai lapas augšā, kur es divus gadus atpakaļ jautāju par šo vāciņu ar KO un visu sapratīsiet!
Savādāk iznāk kā pionierim, rakstu bet neko nelasu!