roberts101 :
pieregistresana,visas motora dalas ir pilnigi jaunas,riteni ir jauni,prieksejais panelis viss,baka un dublusargi pasutiti no ukrainas pilnigi jauni,kaa jau to var redzet bildes! Izputejs jauns! Krasas,gruntskrasas! Karbis pilnigi jauns! Lukturi! Un protams arii samaksa par darbu meistaram kursh man nohromeja motoru un izputeju! Jauna indukcene,bambina,svecvads,sveces NKG ap 30gabaliem! Taaluk! :macies:
pieregistresana,visas motora dalas ir pilnigi jaunas,riteni ir jauni,prieksejais panelis viss,baka un dublusargi pasutiti no ukrainas pilnigi jauni,kaa jau to var redzet bildes! Izputejs jauns! Krasas,gruntskrasas! Karbis pilnigi jauns! Lukturi! Un protams arii samaksa par darbu meistaram kursh man nohromeja motoru un izputeju! Jauna indukcene,bambina,svecvads,sveces NKG ap 30gabaliem! Taaluk! Mācīties un mācīties Smile
"[ri4a :
"]izlasiet vinja tekstu vinjsh raksta jauns izputejs! bet pec tam ka to hromeja !![]()
pieregistresana,visas motora dalas ir pilnigi jaunas,riteni ir jauni,prieksejais panelis viss,baka un dublusargi pasutiti no ukrainas pilnigi jauni,kaa jau to var redzet bildes! Izputejs jauns! Krasas,gruntskrasas! Karbis pilnigi jauns! Lukturi! Un protams arii samaksa par darbu meistaram kursh man nohromeja motoru un izputeju! Jauna indukcene,bambina,svecvads,sveces NKG ap 30gabaliem! Taaluk!
Varbuut nopirka un paarhromeeja?![]()
tad nu luk mans karpats ir pabeigts! 2 gadu laika izdaritais! Izmaksas bija 379Ls! Vertejiet! Piedodiet par kvalitati,jo fotografets ar telefonu! Bet nu driz arii nofotografesu normali!
Noklikojiet uz saiti iekopejiet adresu linijaa un ieejiet!