Aizmirsi paroli?

roberts101
11.Nov 2007
+
patīk
-
http://photos.fotki.lv/photos/13/W0001823/000182295/000018229454_%23_2_%23_house24.jpg
http://photos.fotki.lv/photos/13/W0001823/000182295/000018229453_%23_2_%23_house24.jpg

tad nu luk mans karpats ir pabeigts! 2 gadu laika izdaritais! Izmaksas bija 379Ls! Vertejiet! Piedodiet par kvalitati,jo fotografets ar telefonu! Bet nu driz arii nofotografesu normali!
Noklikojiet uz saiti iekopejiet adresu linijaa un ieejiet!:)

krissis
11.Nov 2007
+
patīk
-
forsa karpata tikai tas grozins aizmuguree izskataas POKEMOONISKI :D

roberts101
11.Nov 2007
+
patīk
-
bet tas grozins man loti labi noder viskautko salikt! 8) :idea:

krissis
11.Nov 2007
+
patīk
-
pats hromeeji vai kautkur citur?

juriz
11.Nov 2007
+
patīk
-
ja nav noslēpums, ko tieši paveici par tiem 379ls?

roberts101
11.Nov 2007
+
patīk
-
pieregistresana,visas motora dalas ir pilnigi jaunas,riteni ir jauni,prieksejais panelis viss,baka un dublusargi pasutiti no ukrainas pilnigi jauni,kaa jau to var redzet bildes! Izputejs jauns! Krasas,gruntskrasas! Karbis pilnigi jauns! Lukturi! Un protams arii samaksa par darbu meistaram kursh man nohromeja motoru un izputeju! Jauna indukcene,bambina,svecvads,sveces NKG ap 30gabaliem! Taaluk! :macies: :)

Armanc9
11.Nov 2007
+
patīk
-
roberts101 :
pieregistresana,visas motora dalas ir pilnigi jaunas,riteni ir jauni,prieksejais panelis viss,baka un dublusargi pasutiti no ukrainas pilnigi jauni,kaa jau to var redzet bildes! Izputejs jauns! Krasas,gruntskrasas! Karbis pilnigi jauns! Lukturi! Un protams arii samaksa par darbu meistaram kursh man nohromeja motoru un izputeju! Jauna indukcene,bambina,svecvads,sveces NKG ap 30gabaliem! Taaluk! :macies: :)

Nauda nebija žel, lai atjaunotu Karpatu??

[ri4a]
11.Nov 2007
+
patīk
-
izlasiet vinja tekstu vinjsh raksta jauns izputejs! bet pec tam ka to hromeja ! geek
pieregistresana,visas motora dalas ir pilnigi jaunas,riteni ir jauni,prieksejais panelis viss,baka un dublusargi pasutiti no ukrainas pilnigi jauni,kaa jau to var redzet bildes! Izputejs jauns! Krasas,gruntskrasas! Karbis pilnigi jauns! Lukturi! Un protams arii samaksa par darbu meistaram kursh man nohromeja motoru un izputeju! Jauna indukcene,bambina,svecvads,sveces NKG ap 30gabaliem! Taaluk! Mācīties un mācīties Smile

krissis
11.Nov 2007
+
patīk
-
"[ri4a :
"]izlasiet vinja tekstu vinjsh raksta jauns izputejs! bet pec tam ka to hromeja ! geek
pieregistresana,visas motora dalas ir pilnigi jaunas,riteni ir jauni,prieksejais panelis viss,baka un dublusargi pasutiti no ukrainas pilnigi jauni,kaa jau to var redzet bildes! Izputejs jauns! Krasas,gruntskrasas! Karbis pilnigi jauns! Lukturi! Un protams arii samaksa par darbu meistaram kursh man nohromeja motoru un izputeju! Jauna indukcene,bambina,svecvads,sveces NKG ap 30gabaliem! Taaluk!

Varbuut nopirka un paarhromeeja? :D

roberts101
11.Nov 2007
+
patīk
-
visu finanseja faters,vinsh gribeja lai vinju restaureju!

[ri4a]
11.Nov 2007
+
patīk
-
nu ko neatbildi uz pm ?

roberts101
11.Nov 2007
+
patīk
-
jap,jo vinsh no stavesanas biju biku aprusejis! Bet braukts vinsh nebija nekad shis izputejs,jo visas ieksas ir tiras kaa jaunas!

krissis
11.Nov 2007
+
patīk
-
moska ieliec arii kaada izskatijaas pirmstam? :) :idea:

roberts101
11.Nov 2007
+
patīk
-
diemzel nav neviena focene pirmstam foceta,bet varu izkaidrot kads bija,baka bija sapuvusi,viss bija sarusejis,vecais motors v-50 uzreiz tika izmests jo visaam ieksam bija PSC! Karoch kas palicis mopedam ir no vecajam dalam ir sture-kapsli,ramis daksa un prieksejais ritenis! Viss parejais ir jauns un daudzkas pasutits!

krissis
11.Nov 2007
+
patīk
-
malacis. labu darbu izdariji. iedod bu4u savam sencim no manis :D :smiekli: :D :beer:

Alvis
11.Nov 2007
+
patīk
-
no kurienes tu pasūtiji detaļas- kas par adresi? Cik izmaksāja piegāde?

krishs
11.Nov 2007
+
patīk
-
IR LABSS!!! :good!:
Kop un uzturi kārtībā!!!

Ģirts
11.Nov 2007
+
patīk
-
Man ar interesē kur var jaunas detaļas dabūt,man Deltai vajag...

krissis
11.Nov 2007
+
patīk
-
man arii taakaa luudzu saki

Micuks
11.Nov 2007
+
patīk
-
Kur kur, Rīgā centrāltirgus saimniecības daļā kioskā!

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā