Aizmirsi paroli?

spins
23.Dec 2018
+
patīk
-
Labdien moto biedri!Problema sekojosa krosiniekam tad pazud tad uzrodas dzirkstele,statoram tinumi veseli indukcijas spole vesela svece jauna,bet nonemu rotejoso magnetu un izradas ka tas ir metinats mazs punktins bet ir.Tas varetu ietekmet dzirksteles darbibu?Paldies jau ieprieks.

bbarda
23.Dec 2018
+
patīk
-
Ja tas var būt par iemeslu jo metinot kaut blakus magnētam tas atmagnitizējas.

Rupeiks
23.Dec 2018
+
patīk
-
Pārbaudi polaritāti.

Andris_Z
23.Dec 2018
+
patīk
-
Parasti netiek pārbaudīta atstarpe starp rotoru un statoru. Svarīgi, lai vienāda.
Ja ir izdilis kloķvārpstas gultnis, tad noteikti iespējams, ka rotors sitīsies klāt statoram un stipri var sakarst statora tinumi. Parasti Motoplat ar to slimo. Paši saimnieki ir vainīgi, ja tā ir iznācis.

ursus
24.Dec 2018
+ 1
patīk
- 0
Ir un NAV dzirkstele,tad tur kāds sakars ar magnētu ????????????????? ko pīpējam ????????

atstarpe starp statoru un rotoru,bet es lieku uz komutatoru,vai kā jūs tur viņu saucat,tāpat es lieku uz spoli.

vlDream
24.Dec 2018
+
patīk
-
Man piemēram vispārt nebija dzirksteles muravejam tad nu pamazā'm sāku visam pāri iet līdz atradu ka viss apsūbējis un indukcijas spole beikta ..

bbarda
24.Dec 2018
+
patīk
-
Ursus es personīgi esmu saskāries ar magnēta problēmu.

ursus
24.Dec 2018
+
patīk
-
bbarda 24.Dec 2018 15:48

nenoliedzu,ka tas iespējams,tik ne šoreiz.

Andris_Z
26.Dec 2018
+
patīk
-
spins 23.Dec 2018 09:42
Labdien moto biedri!Problema sekojosa krosiniekam tad pazud tad uzrodas dzirkstele,statoram tinumi veseli indukcijas spole vesela svece jauna,bet nonemu rotejoso magnetu un izradas ka tas ir metinats mazs punktins bet ir.Tas varetu ietekmet dzirksteles darbibu?Paldies jau ieprieks.

Izskatās, ka neviens nav izlasījis autora teikto.
Ja ir jau izveidojies metināšanas punktveida laukums, tad arī otrā pusē, uz statora ir jābūt kam līdzīgam. ja tā patiesi ir, tad sakarsis ir bijis pietiekoši , lai pārkarsētu lokāli statora tinumus tajā vietā. Tas tikai laika jautājums, kad tas liks par sevi manīt.
Kā Jūs to īssavienojumu tajā tinumā atklāsiet? Pieskrūvējam citu statoru. Pārbaudam.

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā