Aizmirsi paroli?

spridzeklis
16.Nov 2006
+
patīk
-
Varat varbūt ieteikt kur lai Cēsu pusē pāršuj IŽ un ČŽ sēdekļus???

ja
17.Nov 2006
+
patīk
-
Varbūt kāds zin Rīgā?

elf
17.Nov 2006
+
patīk
-
http://www.luxauto.lv varbūt te ..... :?:

Kristaps
17.Nov 2006
+
patīk
-
Es domāju, ka gandrīz pie jebkura šuvēja var iet kaut ko runāt. Ja no vecā beņķa kaut kas ir pāri palicis, tad lai uztaisa piegriezni un uzšuj no jauna.

i_edgars
29.Nov 2006
+
patīk
-
kristaps :
Es domāju, ka gandrīz pie jebkura šuvēja var iet kaut ko runāt. Ja no vecā beņķa kaut kas ir pāri palicis, tad lai uztaisa piegriezni un uzšuj no jauna.

Palabošu... kurpnieka vai šuvēja kas strādā ar ādu, jo mašīnas ir atšķirīgas audumu un kaut vai dermantīna šūšanai.
Es pats uzcepu piegrieznes, izjaucot beņķa pārpalikumu un mamma (35 gadu pieredze šūšanā...) sašuja.

Micuks
29.Nov 2006
+
patīk
-
Domāju ja ir šujmašīna un var šut 3-4mm ādu, tad nav problēmu uztaisa šablonus un sašuj, tā darīju ar Panonias un Deltas sēdekli!

Karlis(kazha)
16.May 2007
+
patīk
-
Es MINSKAI pats nopirku dermantīnu, izmantojot veco sēdekli, uztaisīju piegriezni un aiznesu šuvējam lai sašuj. Parastā šujmašīna bez problēmām tiek galā ar 2 mm dermantīnu.

AT..
16.May 2007
+
patīk
-
Agraak aiz SWH maajas bija shuveejs, kas exelenti shuva visu ko vajag prieksh auto. Vai ir veel tagad - nezinu.
Ir tur shuuts gan IZh benkjis, gan mashiinai aatrumklokja paarvalks - kvalitaate :good!:

valters
16.May 2007
+
patīk
-
man opis pats ar voco singerīti mocim sēdekļus uzšuva 8)

Boris
08.Mar 2011
+
patīk
-
Man arī interesē vai Ventspils pusē ir kāds meistars, kas šuj sēdekļus?

Boris
08.Mar 2011
+ 0
patīk
- 1
Paldies, bet man interesē tieši Ventspils pusē!

i_edgars
08.Mar 2011
+
patīk
-
Edmunds_z :
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-transport/repair-service/other/ipijo.html

Iesaku :like:

Izskatās ka labs meistars - sīkie defekti labi paslēpti - acīs nekrīt!

skrickis
08.Mar 2011
+
patīk
-
ja :
Varbūt kāds zin Rīgā?

man ļoti kvalitatīvi pāršuva ar visu hidroaizsargkārttu un pārkopēja arī pašu sēdekli( izlaboja robus parolonā)

Rīgā tel. 29215995

koko
08.Mar 2011
+
patīk
-
No pieredzes. Ja sēdeklim ir iestrādāta plastmasas kantīte (izplatīti Ižu sēdekļiem), tad pārliecinieties, ka viņiem tādas būs. Man teica, ka sataisīs kā vajag, bet šīs kantītites vietā ielaida mazu dermantīna loku, kurš jauns izskatījās identiski, bet pēc pāris brauciena reizēm zaudēja formu.

buritis
08.Mar 2011
+
patīk
-
skrickis :
ja :
Varbūt kāds zin Rīgā?

man ļoti kvalitatīvi pāršuva ar visu hidroaizsargkārttu un pārkopēja arī pašu sēdekli( izlaboja robus parolonā)

Rīgā tel. 29215995

un cik tu samaksāji??

martins13
08.Mar 2011
+
patīk
-
buritis :
skrickis :
ja :
Varbūt kāds zin Rīgā?

Rīgā tel. 29215995

un cik tu samaksāji??

Man ar interesē ;D

koko
11.Nov 2011
+
patīk
-
Vai kāds ir sadarbojies ar šo kantori?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-transport/repair-service/other/ikxeo.html
Redzu, ka ir šuvuši Iž beņķi kādam. Sarunā protams kā jau visi saka, ka var visu, bet kā ir realitātē?

RatEnpreis
11.Nov 2011
+
patīk
-
koko :
ka ir šuvuši Iž beņķi kādam

Vakarā man čoms solija telefona nr iedot. Salaspilī kaut kāds čoma čoms tādas lietas idividuālā kŗtā darot. Kā sapratu strādā arī ar ādu.

criss90
11.Nov 2011
+
patīk
-
Varu iedot kontaktus, ir cilvēks Jelgavā, kas ļoti kvalitatīvi šuj remontē un pāršuj jebkāda veida auto un arī moto sēdekļus,gan ādas, gan arī no ādas aizstājējiem, pats šuvu pie viņa savai Minskai sēdekli un esmu ļoti apmierināts, kā prasīju tā arī uzšuva:like: .ja vajag tālruņa nummuru aizsūtīšu uz privāto pastu.

« 123 »

Pēdējie ziņojumi Forumā