Ja kāds ko var komentēt? Mans velosipēds,kurš ripo nu ļoti viegli,gads aptuveni 1960-1965.Zinu ka ražots Norvēģijā,bet vairs arī neko par to nezinu.Atradu to kādā šķūnītī Dānijā kad deviņdesmitajos tur pirkām automašīnas,īpašnieks atdeva kā bonusu pie Mazda automašīnas.
Lasu lasu, bet netieku skaidrs - Kādas rumbas tika izmantotas Latvello velosipēdiem? cik sapratu ap 30to gadu sākumu viņi sāka ražot savējās LVF rumbas, bet pirms tam izmantoja F&S Torpedo un vēl pirms tam citus importa variantus. Vēl vēlāk pēc tam pārgājuši uz KOD.. tā tas ir?
tātad latvello sastopami ar 3 veidu rumbām? atkarībā no ražošanas gada? vai arī kādā laika periodā tika izmantotas vēl citas, piemēram GEO???
Mans sporta Ērenpreis ilgojas pēc orģinālā pakaļējā riteņa. Tas bijis bez brīvrumbas ar zvaigznītēm abās pusēs. Varu pirkt vai mainīt pret tādu pašu , bet ar brīvrumbu. Ritenis 28*1.3/8 vai diametrs
659 mm, feļļas platums 32,5 mm. Vēl derētu kreisais pedāļu klanis ar asīti. Paldies par kādu ziņu!
26.Mar 2017 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Mans sporta Ērenpreis ilgojas pēc orģinālā pakaļējā riteņa. Tas bijis bez brīvrumbas ar zvaigznītēm abās pusēs. Varu pirkt vai mainīt pret tādu pašu , bet ar brīvrumbu. Ritenis 28*1.3/8 vai diametrs
659 mm, feļļas platums 32,5 mm. Vēl derētu kreisais pedāļu klanis ar asīti. Paldies par kādu ziņu!
1. februāri caur forumu sāku meklēt riepas Ērenpreisam 28*1.3/8. Pateicos visiem, kuri deva padomus
kur tādas meklēt. Par pareizo norādi izrādījās Ebay tirgotava. Naudiņu 106.- AUD samaksāju 29. martā
un jau 4. aprīlī riepas bija pie mājas durvīm. Kurjeram vēl samaksāju 8.45 EU par muitu. Riepas ražotas
Taizemē, bet tirgo Austrālijas firma. Tā kā teica dziedātājs Liepiņš ''Vajag tikai rakt''. Veļukam tagad ir riepas un varu ar to izbraukt pavasara saulītē. Riepu adresi meklējiet iepriekšējā lapā.
Vai kādam no Jums Kungi ir Rīga 10 velosipēds, ļoti vajadzētu redzēt dekāles, kurās vietās, kas uzkrāsots. Manā īpašumā nonācis viens eksemplārs, kas viss ir pārkrāsots ar dažādām krāsām. Baidos ņemot nost lieko krāsas slāni - kaut ko sabojāt