Uz ļoti līdzīga rāmja pie manis nonācis ar nr 114958 un D-4 komplektu. Salīdzinot detaļas ar bildi no krievu lapas gandrīz viss pēc kontrukcijas un daļas krāsojuma erenpreisam, taču somiņa arr RVR zīmogu, arī uz sēdekļa zīmogs, liekas ir bijis apaļš, krāsojums bez hromētiem dubļusargiem un Gaujai līdzīgu bagāžnieku, tikai šķērsām trubiņas, nevis u profili. Vispār jau nevajadzēja mājās vest un citiem rādīt, sapuvis kā maita, rāmis pagalam un hroms norūsējis 100%. Labi ka dzinējs izskatās ir lietojams un maz rūsējusi bāka, pēc tā spriežu ka velosipēds varētu būt tiešām ērenpreiss un pārējais uzkabināts pēc tam. No otras puses - vai nevarētu būt bijis tā, ka to ērenpreisu ražoja pēc tam RVR, no tā, kas palika pāri no ērenpreisa fabrikas?
Patiešām simpātisks ir sieviešu modoelis ar izliektu rāmi un aizmugrē "notītu"dubļubleķi. Neesmu 100% pārliecināts, ka tas bija Ērenpreiss, bet bērnībā mana vecāmāte to vismaz tā sauca (man liekas, ka man vēl ir saglabājies rāmis un aizmugurējais spārns, bet diemžēl vairāk nekas nav palicis)
25.Nov 2008 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
Vienreiz kaut kaads keksinsh tirgoja araa sava pagraba saturu un es gribeeju dabuut tulu un vis kas bija palicis paari bija eirenpreis itkaa gribeeju nopirkt bet ritens jau bija
AivisG: Uz ļoti līdzīga rāmja pie manis nonācis ar nr 114958 un D-4 komplektu. Salīdzinot detaļas ar bildi no krievu lapas gandrīz viss pēc kontrukcijas un daļas krāsojuma erenpreisam, taču somiņa arr RVR zīmogu, arī uz sēdekļa zīmogs, liekas ir bijis apaļš, krāsojums bez hromētiem dubļusargiem un Gaujai līdzīgu bagāžnieku, tikai šķērsām trubiņas, nevis u profili. Vispār jau nevajadzēja mājās vest un citiem rādīt, sapuvis kā maita, rāmis pagalam un hroms norūsējis 100%. Labi ka dzinējs izskatās ir lietojams un maz rūsējusi bāka, pēc tā spriežu ka velosipēds varētu būt tiešām ērenpreiss un pārējais uzkabināts pēc tam. No otras puses - vai nevarētu būt bijis tā, ka to ērenpreisu ražoja pēc tam RVR, no tā, kas palika pāri no ērenpreisa fabrikas?
- - - Pajautājiet par to Jānim Sereginam no Saulkrastu velomuzeja (aizsūtiet bildi): latvello@inbox.lv
Viņš noteikti sniegs izsmeļošu paskaidrojumu!
Tā kā šo cilvēku pazīstu, tad liels lūgums visiem pēc kārtas nesūtīt tos epastus ar vienu un topašu jautājumu... varbūt kāds grib aizsūtīt vienu e-pastu ar daudz jautājumiem un tad šo jautājumu atbildes publicētu šeit... jo nu visiem mums ir dārgs brīvais laiks! Bet vislabāk jau savākt kompāniju un aizbraukt uz to muzeju! Tur netikai varēs dzirdēt atbildes par velosipēdiem, bet arī visus tos apskatīt sīkumos! Iesaku - tur ir ko redzēt!